Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Набор для приготовления Комбучи максимальный KomBUCHA BOX PRO

Оценка пользователей 4.67/5
  • Анастасія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Набір чудовий, зробила як написано - ну дуже смачно вийшло, з магазинною не зрівняти, домашня комбуча набагато краще! дякую!

Достоинства:
    ціна, якість, наповненість набору
    Недостатки:
    не помітила
  • Юлія А***

Оцінка - 5 зірочок.
    Набір дуже крутий. Брали по акції і він реально приємний. Я б хотіла, щоб мені такий хтось подарував.
    А тепер про все по порядку:
    1. Чомусь замовлення не оформлювалося при виборі найближчого до нас відділення НП - посилка великогабаритна(?!-3 л бутиль гриб, аксесуари, коробка- це все в коробці, ціле). Довелось оформлювати до відділення, яке знаходиться далеко від нас
    2. При оформленні відсутня функція "оплатити зараз". Потім продавець запропонував таку функцію у вайбері. Але я не розумію навіщо так ускладнювати етапи оформлення замовлення(22.43 - повідомлення у вайбер від продавця, замовлення я оформлювала набагато раніше- десь до 15.00, але то таке в наших умовах ).
    3. Склад набору. Для того , щоб зібрати підставку, мені довелося скористатися молотком. Дуже туго входить в пази. Бутильок прийшов зелений - і це круто! Єдине питання щодо тканини на бутильок - підшиватиму вручну, бо мені не подобається, що нитки сатаються.

Достоинства:
    Крутий набор
    Недостатки:
    Не знаю
  • Едуард З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Гарний продукт і класний набір для початку виготовлення напою. Гарна інструкція-ілюстрація, чудове пакування набору і головне - є все необхідне для якісного виготовлення домашньої камбучі. Молодці що такий продукт вивели на ринок і дякую за сервіс. Мені - велкам у клубі любителів грибного напою, а Вам - успіхів і росту добрій справі. ДЯКУЮ!

Достоинства:
    Чудове пакування, якісний продукт, гарна інструкція, добре хобі
  • Лідія Г***

Гарний набір.Швидка доставка.

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Гарна якість, особливо зручна банка з краном

Достоинства:
    Гарний подарунок для любителя камбучі
  • Наталья С***

Дуже якісний набір. Дякую

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Майже 1000 грн за 3л банку, гриб ціною в 50 грн і шматки "лакмусу" який має абсолютно однаковий колір в оцеті, чаї та середовищі гриба.

Достоинства:
    Є гриб і банка з краником
    Недостатки:
    Все інше
  • Олена З***

Чудовий набір

Достоинства:
    Зручно, корисно
  • Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Дуже крутий набір, легке в приготуванні і швидка доставка

• Сергій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Товар надійшов неушкоджений,гарно запакований.Гриб був запаяний в поліпропіленові й пакет,стояла дата пакування гриба 19.08.2023,тобто в день відправки,що є добре.В якості термометра в наборі була індикаторна клейка плівка,що змінює свій колір в залежності від температури (на фото видно).Комплектація відповідає опису.Також продавець швидко надіслав.
    Але є і один,як на мою думку,дуже вагомий недолік Не якісно встановлений кран на бутиль,з нього постійно прокапує рідина з бутля і залишаються неприємні плями на столі і на самій підставці.Тому хто купуватиме,то необхідно звернути на це увагу і щось підкласти під ніжки підставки для збору рідини.Самому закрутити не вдалося,так як рука на пролазила у отвір банки.Також не викликає надійності сам кран,так як він пластмасовий і дуже якийсь не надійний та якийсь іграшковий.
    Думаю,що за таку вартість набору можна було б трішечки піднапрягтися та довести все це до ума ще на стадії комплектування.А так далі буде видно як кран працюватиме,хоча він і не викликає довіри.Саме через це і ставлю трійку.

Достоинства:
    Оригінальна подача
    Недостатки:
    Надійний на перший погляд кран,не герметично встановлений,через що є пітійне протікання рідини
    • Продавец  KMBC

Вітаємо! Краник під час транспортування може трішки «віджатись» і його дійсно потрібно просто підкрутити. Щодо його якості не варто сумніватись, адже ми з ними вже дуже давно працюємо.
      +завжди звертайтесь з даними проблемами напряму до нас, бо не отримували від Вас зворотнього звʼязку щодо краника. Ми з радістю Вам допомогли, або в разі чого замінили б баночку.

• Сергій С***

В доповнення,краник на наступний день перестав прокапувати (в місті з'єднання з баночкою),мабуть прокладка після контакту з рідиною розм'якла та розбухла.Так що мої страхи мабуть бцґули марними.
      Сьогодні зібрав перший "врожай",2 літри чудового і смачного напою.
      Всім рекомендую!!!)))

• Кирилл Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Вже 3 місяць з зооглеєю, вчора розділяли її через збільшення в декілька разів з моменту приїзду. Чудова банка та чудова зооглея яка допомогла мені вступити в клуб людей які піклуються цінами на цукор – ця штука його їсть дуже багато. Також від себе додам що вид цукру дуже сильно впливає на смак напою, мені особисто більше до вподоби напій який виходить з жовтого.
    Прошу магазин підказати мені вид бактерій та дрожжів з яких зроблена зоонлея, якщо є така можливість.

Достоинства:
    Хороша зооглея, чудова банка
    Недостатки:
    Особливо нема сенсу брати комплект з чаєм та цукром бо вони доволі швидко закінчуються. Лакмусові смужки хороша штука але насправді дуже дешева.
  • Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Дякую за зворотній зв'язок!
    Спочатку надійшло не все замовлення, але менеджер зателефонувала та швиденько все виправила) Навіть бонусом вклали додатково чай та цукор!
    Напій ще не коштували, але гриб був в чудовому стані тому не сумніваюсь, що і напій буде на славу)))

Достоинства:
    Чудовий зворотній зв'язок!)
    Недостатки:
    Не знайшов)
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Давно шукав і нарешті знайшов!)
    Все чудово окрім комплектації!
    Замовив максимальну, а отримав зовсім інше(((

Достоинства:
    Незнайшов
    Недостатки:
    Так собі праця з клієнтом
  • Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Крутий набір, дуже задоволена.
    Для першої проби всього вистачає. Чаю навіть на декілька разів.
    Гриб через кілька днів активізувався, а вже через 3 тижні з'явився новий молодий шар, наразі вистачає уже на 2 банки.
    Головне - правильно за ним доглядати і отримаєте просто супер комбучу.
    Рекомендую.

Недостатки:
    не знайдено
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Очень крутой набор! Пользуемся уже пару месяцев. Выглядит круто.

Достоинства:
    Множество
    Недостатки:
    Нету
  • Сівочка І***

Цікаве хобі)
    Набір задовільняє на всі сто,для початку супер

Достоинства:
    Гриб якісний
    • Продавец  KMBC

• Анна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Загалом все сподобалося. Захотілося спробувати виготовляти комбучу вдома. Тільки отримала набір та пішла куховарити. Наскільки я зрозуміла з рецепту та там пише кількість інгредієнтів на 1л, а банка наче 3 літри. Виходить чаю вистачає на порцію у 3 л (там навіть на 3-4 може вистачити), а от цурку там недостатньо для 3л банки, тому і зняла одну зірочку. А також гриб приїхав не у контейнері, а у пакеті (це вже як на мене дрібниця). Зручно що майже все в одному наборі і можна одразу готувати і не думати що треба докупити

Достоинства:
    Дуже гарне пакування
    Недостатки:
    Недостатня кількість інгредієнтів на банку
    • Продавец  KMBC

Доброго дня! Перша заливка Комбучі на 1 л - для адаптації Грибочка. Надалі варто готувати подвійну порцію чаю.
      В Інструкції все вказано.
      Нехай смакує!

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Все дуже зручно, легко і навіть естетично. До готового напою додала гранатовий фреш і вийшло ну дуже смачно!

Достоинства:
    Зручно, легко, естетично
    Недостатки:
    Хотілось би на майбутнє докупити більше тест смужок для майбутніх напоїв
    • Продавец  KMBC

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Крута ідея та реалізація.

Достоинства:
    Швидко відправили, все як в описі. Банка супер.
    Недостатки:
    Доставка дорога :)
  • Віктор А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Замовлення опрацювали та відправили дуже швидко. Отримав за декілька днів. Упаковано цікаво та креативно. Відповідають на всі запитання у месенджері. Загалом усе непоганої якості, рецепт ну дуже сподобався. Тільки не знайшов у наборі заявленого термометра, написав їм про це, відправили на наступний день за їх рахунок. Такий набір можна сміливо покупати на подарунок (нічого пакувати не прийдеться), непошкодуєте (правда якщо людину це цікавить)

Достоинства:
    Швидке опрацювання замовлення, підтримка по всіх супутніх питаннях у соц.мережах, гарна якість та приємне наповнення набору, цікаво запаковано для доставки.
    Недостатки:
    Не було термометра (але швидко відреагували на це та відправили за свій рахунок)
    • Продавец  KMBC

• Анастасия Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

я задоволена, комплект передбачає все необхідне + детальна інструкція.
    по-перше, це економічно вигідно, бо в супермаркетах ціни на комбучу наче вона золота.
    по-друге, без головняка - гарно все офомлено, немає, як було у мене в дитинстві, банки з марлею (а та марля наче сама як окреме живе створіння), потім треба було ще збагнути як з тієї банки переливати, тут же банка з краником, в колір дихаюча тканина зверху.
    мені надійшов комплект без пляшечки, але зв`язалась з продавцем і на наступний день отримала і її.
    крута ідея, гарне виконання, дякую!!!

Достоинства:
    в одному комплекті є все
    • Продавец  KMBC

Дуже дякуємо за відгук! Нехай смакує!

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: KMBC

Купил набор в ноябре(сейчас февраль)
    В данный момент из одного гриба получилось еще 2 молодых.
    Камбуча получается отличная.

Отдельное спасибо за 24/7 поддержку в вайбере по поводу обращения с грибом;₽

Достоинства:
    Отличный гриб
    • Продавец  KMBC

Раді, що Ви задоволений! Нехай смакує!

• Анна Г***

Де можна запитати щодо гриба та чи можна докупити тест смужки?