Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Велюровая дорожная подушка для путешествий Сasablanket с пеной Memory Foam "Однотонная" 30х28х8см Синий

Оценка пользователей 4.67/5
  • Карвецкая М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Дуже зручна подушка. Матеріал чохла приємний, не кошлатиться, після прання не втрачає кольору та вигляду. Наповнювач пружний. Розмір оптимальний. Після «тест-драйву» купила ще дві інших кольорів.

Достоинства:
    Якість чохла та наповнювача. Чохол на блискавці.
    Недостатки:
    Хотілося б більшу кольорову гаму
  • Санина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

После двух лет использования решила написать отзыв о дорожной подушке Casablanket с пеной Memory Foam.Отличная подушечка-выручалочка в дороге.Пошита она из велюра, очень приятная к телу. Наполнитель(пена Memory Foam) - упругий, не твёрдый, хорошо облегает шею.Чехол у подушечки съёмный, что очень удобно и практично. Единственный недостаток-это маленький и непрочный бегунок на молнии, поэтому ставлю 4 звёздочки.

Достоинства:
    Качественный наполнитель
    Недостатки:
    Непрочный бегунок на молнии
  • Нина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Подушка дуже комфортна, ергономічної форми.

Достоинства:
    Наповнювач, верхній чохол можна зняти та випрати
    Недостатки:
    поки недвідомі
  • Наталья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Дякую за подушки! Сподобались. Якісні, приємні на дотик, виготовлені без нарікань. Працівник фірми швидко зв'язалась, заказ виконано швидко, дякую, задоволена!

Достоинства:
    Якість, практичність
  • Ирина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Никаких проблем со швами не было, подушка в меру мягкая, упругая, приятная на ощупь, я покупкой довольна

• Санина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Недавно тільки придбала.Сподобалося те, що подушечка в самий раз: і не м'яка, але й не тверда.

Достоинства:
    Швидко обробили замовлення і швидко доставили товар.
    Недостатки:
    Не досить якісно пришитий замок, бо на ньому вилізли декілька ниток.
  • Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Замовили 2 подушки у Вашому магазині (синю та піщаного кольору).

У синьої дуже приємний колір. Окрім того, на дотик подушки м‘які, а піна в них підлаштовується під форму голови, що дуже суттєво впливає на комфорт. Шия після лежання на ній не болить, що також грає на користь.

Але є одне АЛЕ, не досить якісно прошитий замок і вилізли декілька ниток.

Достоинства:
    Приємний колір синьої подушки. Окрім того приємні на дотик та для комфортні для відпочинку.
    Недостатки:
    Неякісно прошитий замок.
  • Андрей Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Подушка сама по собі не погана, але їхала в коробці без пакету, тобто терлась об коробку нової пошти. І саме гірше це те що вона розходится по швам. Купив дівчині у дорогу, зараз думаю що краще купував би десь на місці

Достоинства:
    м"яка
    Недостатки:
    розходится по швам
  • Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Хороші подушки. Зручні. Не м'які, але й не кам'яні. Мені як раз такі подобаються. Взяла дві різного кольору.

Достоинства:
    Швидка обробка замовлення і доставка
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Анастасия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Отличная подушка, брала синюю и серую для поездок - но в итоге пользуемся и дома, очень удобно! При оформлении заказа продавец предоставил дополнительно «живые» фото и видео товара

Достоинства:
    Приятная на ощупь, идеальной плотности - не сильно мягкая, не сильно твёрдая, удобно держит шею
  • Лиза
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Подушка очень удобная, мягкая, ткань приятная на ощупь, очень круто что есть заклёпка, она придаёт много комфорта при использовании, товаром очень довольна продавец приятная девушка, рекомендую

Достоинства:
    Удобная, мягкая, приятная на ощупь
    Недостатки:
    Пока что не увидела )
  • Євгенія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Зручно лягає на шию. М’яка тканина, як і сама подушка.

Достоинства:
    Приємна на дотик
  • Elena K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Особлива подяка всім Добрим Людям, хто приймав та відправляв заказ!!! Дуже оперативно та якісно. Дякую!!! Дуже приємно працювати з Вами, це наш друге родинне замовлення!!! Рекомендується всім!!!!

Достоинства:
    Чудова подушечка для подорожей та й для домашнього використання!
  • Таргонская И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Подушка приємно порадувала якістю, а продавець оперативністю та комунікабельністю. Дякую за оперативність та якість.

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Дуже класна подушка, тактично приємна і наповнювач чудовий - не сильно тверний і не надто м'ягкий. Брав як подарунок колезі - вона в захваті. Думаю тепер і собі взяти)

Достоинства:
    Зручність, якість, ціна
  • Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: CasaLuxe

Дякую продавцю за якісний товар і оперативну відправку.

• Ольга Ж***
    Продавец: CasaLuxe

Отличное обслуживание, товар порадовал своим качеством!!!!

Достоинства:
    Качество супер!
  • Тищенко А***
    Продавец: CasaLuxe

продавца рекомендую, вежливый, быстро отправил

Достоинства:
    Приятный на ощупь, возможность стирки, наличие кнопки.
    Недостатки:
    заказывала 2, одна подушка пришла деформированной
  • Анастасія Я***
    Продавец: CasaLuxe

Оперативна відправка, приємний сервіс, подушка повністю відповідає опису. Загалом задоволена покупкою.

Ps: брала таку ж подушку в цього ж продавця тільки сіру, вона м'якша від синьої. На наповнення ще не дивилася.

Достоинства:
    Достатньо м'яка, щоб було зручно, достатньо тверда, щоб тримати форму