Отзывы покупателей о Текстильный рюкзак унисекс Vintage для города и поездок средний формат под планшет хаки 59284

Оценка пользователей 4.8/5
  • Олег Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
    • Общее впечатление

маленький, зручний, місткий, добротно зроблений. Колеги по роботі дражнять, що забрав у школяра, із-за маленького розміру, но мені подобається )))

Достоинства:
    Юзаю майже рік
    Недостатки:
    недоліків немає взагалі
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Олег, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Світ
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

На жаль, мені не підійшов.

Недостатки:
    Важкий, формат А4 повністю не вміщаєшься, потрібно згинати.
  • Валентина П***

Чоловіку дуже сподобався

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Мені дуже сподобався дизайн. Нічого зайвого не помітив. Єдине шо, з упаковки є пару не обрізаних ниток, але це не проблема. Саме за ту ціну, за якою я його придбав, можу радити до покупки.

Микола, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олег Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Загальне враження позитивне, покупкою задоволений

Достоинства:
    Якісно зроблений
    Недостатки:
    Колір не дуже сподобався
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Олег, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хаки

Рюкзак якісний, якшо хочете компактний, але досить місткий для своїх розмірів рюкзак - це ваш вибір. Якісна тканина зі шкіряними вставками. Якшо потрібно, то можна помістити зошит формату а4. Буду ще замовляти рюкзаки цієї фірми.

Достоинства:
    Якісний , місткий(як для розміру), зручний.
    Недостатки:
    Поки не виявив

Артем, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Наталия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Темно-серый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Хороший рюкзак, якість - СУПЕР, виробник Китай - тканина, фурнітура хорошої якості. Зручний, багато відділень. Рекомендую.

Достоинства:
    Відповідає моїм потребам
    Недостатки:
    Немає.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Наталія, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Тетяна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Хаки
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Гарний рюкзак, шукали невеликий та місткий. Відповідає нашим вимогам.

Достоинства:
    Зручний. Гарний матеріал. Порадувала акційна ціна.
    Недостатки:
    Поки немає.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Тетяна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Алла Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Чудовий рюкзак. Місткий, немаркий, міцний та й, до всього, має гарний вигляд.

Достоинства:
    Якість, ціна
    Недостатки:
    Можуть бути трохи задовгі лямки. Носить хлопець 170см зросту, підтягнув до мінімальної довжини і все одно трохи задовго

Добрий день, Алла. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви поставили нам оцінку 5. Завжди раді бачити Вас серед наших покупців та відповісти на всі запитання. Приємних та вдалих Вам покупок!

Хочемо відзначити, що ми цінуємо кожного нашого клієнта і намагаємося максимально швидко вирішити всі питання, що виникли нашим клієнтським відділом. Дякуємо за довіру!

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рюкзак сподобався. Купила по акційній ціні.

Достоинства:
    Класний рюкзак. Багато кишень. Невеликий, але поміщається багато речей. В реальності виглядає так само, як на фото. Лямки можна з'єднати з допомогою блискавки, зручно, якщо носити на одному плечі.
    Недостатки:
    не знайшла. можливо, ціна, якщо немає знижки.
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует

Доброго дня, Олена. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.