Отзывы покупателей о Набор прозрачных сумок в роддом EcoNova Light (3 шт.) | S, М, XXL | С зёлёными ручками | Для мамы и малыша

Оценка пользователей 4.57/5
  • Анастасия Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nova

Долговатая доставка и сумки сильно воняют пластиком , а так норм

Достоинства:
    Цвет
    Недостатки:
    Вонь
  • Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nova

Отримала сумочки дуже гарна якість великі компактні те що треба!

Достоинства:
    Великі компактні
  • Ліліана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nova

Отримала посилку, сумки чудові. Дякую))

Достоинства:
    Швидка, відправка. Ціна хороша)
    • Продавец  Nova

Дякуємо за відгук.Раді , що Вам сподобалися

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nova

Сумки відповідають картинці. Напевно краще брати 2 великі, але то кому як зручно. По якості питань немає. Але з досвіду багатьох візьміть трошки заздалегідь і провітріть їх. Прийшли швидко. Дякую

Дякуємо за відгук.

• Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nova

Все чудово. Замовлятиму ще.

• Продавец  Nova

Дякуємо за відгук. Будемо раді бачити Вас у нашому магазині ще

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nova

Магазин дуже швидко відправив замовлення, сумки наче вмісткі. Трошки раніше замовила, щоб встигли вивітритись, тому вже 5й день вівітрюються сумки, трошки вже краще пахнуть, але все одно їм ще треба час.

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nova

Прийшли швидко, в пологовому витримали, ще й подруга тепер з ними в роддом поїхала)

Достоинства:
    Швидкість обслуговування та якість
    • Продавец  Nova

Дякуємо за відгук. Сумки справді довольні міцні, і при несильному наватажені можуть бути у пригоді доволі тривалий час. Будемо раді бачити Вас у нашому магазині ще

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nova

19 числа зробила замовлення і оплатила його. Чекала, що замовлення швидко опрацюють і відправлять, або хоча б, що зі мною зв'яжуться для уточнення інформації... Хвилювалась, що взагалі не встигне прийти, бо на сайті через деякий час було зазначено, що товару немає в наявності. Спробувала самостійно написати продавцю, але відповіді не отримала.
    28 числа все ж таки моя покупка була доставлена, і навіть передзвонив продавець, щоб повідомити, що вже посилка очікує у відділенні.
    Чоловік пожартував, що це вони все навмисне, щоб я забрала замовлення саме на свій день народження.
    Але я вже була у пологовому у цей час. 9 днів для обробки замовлення і відправки через НП - це звісно занадто...
    Чоловік все ж таки пішов і забрав 29 ці сумки, провітрив і поклав у них речі, які я просила донести.

• Продавец  Nova

Дякуємо за відгук. Приносимо наші щирі вибачення за ситуацію, що склалася. Мали місце технічні проблеми з обробкою замовлень.