- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Популярные размеры: 80x200. Высота: 12
Чітко відповідає розмірам, сам внутрішній вкладиш з піни 200х80, це для мене було важливо, щоб не сховалося по ліжку. Висота 11 см, але цього більш ніж достатньо, при вази 95 кг не продавлюю до основи коліном. Піна жорстко тримає, для мене це комфортно. Прийшов розгорнутим, хоча думав що буде скрутою, очевидно так краще для такого "жорсткого" матраса тому нічого страшного.
- Продавец ВерестМ
Добрий день, Андрію! Дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що матрац виправдав Ваші очікування і подарував комфорт. Бажаємо Вам тільки затишних ночей та приємного відпочинку. Завжди будемо раді новим Вашим замовленням!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
все добре
Добрий день, Олександре!
Дякуємо Вам за відгук, ми дуже раді ,що Ви залишились задоволені.
Чекаємо на Вас знову!
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Швидко зв'язались та швидко відправили. Дефектів немає, чудовий матрац.
- Достоинства:
- сервіс, швидкість, якість
Добрий день, Іване!
Дуже вдячні Вам за високу оцінку.
Раді, що Ви залишилися задоволені якістю товару. Сподіваємось побачити Вас серед наших постійних клієнтів.
Приємного користування!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Хороший матрац за таку ціну, на перший погляд жорсткуватий, але звикаєш.
- Достоинства:
- Перестала боліти спина
- Продавец ВерестМ
Доброго дня, Анно ! Вдячні вам, що знайшли час, щоб поставити нам оцінку та написати відгук. Будемо раді Вас бачити в числі наших постійних покупців. З найкращими побажаннями, команда ВерестМ))
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Быстро доставили
- Достоинства:
- Удобный. Нормальный по жесткости.
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок!
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12
Через 2 роки використання (зауважу до 100 кг) стало відчутно ламелі(
Також візуально помітно два пролежані місця, а по середині зберігся- Достоинства:
- Недорогий
- Недостатки:
- Невеликий термін експлуатації
Представник постачальникаЯно, дякуємо, що поділилися досвідом. Faino Nebo - базова модель, тому за 2 роки активного користування можливі локальні «доріжки сну». Щоб поверхня була рівнішою, зверніть увагу на основу ліжка (якщо вона рейкова - бажано, щоб крок між планками був 4–5 см або була суцільна опора), а також періодично розгортайте/перевертайте матрац кожні 2–3 місяці. Як варіант, можна додати тонкий топер 3–5 см.
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Товар соответствует требованиям,покупкой довольна
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Все супер, повністю відповідає опису. Дуже зручний
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Хороший мягкий матрац подходит для детей и взрослих
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку нашого продукту!
Бажаємо здорових снів на новому матраці!
- Дмитро Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12
Чудовий і дуже зручний
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Користуйтесь із задоволеням!
- Володимир Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12
Саме те.
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Матрас хороший але довгий Не користувались
- Достоинства:
- По ширині норма
- Недостатки:
- Довгий
- Марія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Приїхав цілий, в щільній упаковці, у весь розмір(не спресований). Користуємося місяць, гарно тримає форму, щільний, використовуємо як основний на каркас ліжка, не просідає. За свої кошти топ.
- Достоинства:
- Якісний за відносно невелику ціну
- Недостатки:
- Поки немає
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо гарних снів на новому матраці!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Матрацом ще не користувались. На вигляд нормальний за свою ціну. Єдине, що опис матрацу і етикетка відрізняються. Чому вірити ? Яка жорстокість і яке максимальне навантаження матрацу?
- Достоинства:
- Швидка доставка від розетки
- Недостатки:
- Не вірний опис на сайті
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Дуже добре
- Недостатки:
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12
Матрас лучше чем ожидалось, хорошо все прошито, по качеству отличный, в меру жесткий, спать удобно.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Сергей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Привезли не то что заказывал. Мягкий и на 120 кг вместо ортопедического на 140...
Такое как привозят то что сейчас есть в наличии, а не то что заказал.
Но пришлось взять то что привезли..- Достоинства:
- Недавно купил. Пока что держит форму. Недорогой.
- Недостатки:
- Пока не ясно. Но не то что ожидал...
- Сергей Д***
Как я и думал, матрас просел в середине и назад не поднимается... Деньги на ветер!
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Гарний матрац.Недорогий.Доставили вчасно.Кур'єр вічливий та професійний
- Достоинства:
- Дешевий,гарний з вигляду.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Взял детям 2шт., по жесткости супер, искали без пружин, что бы не продавливалось и не создавало лишнего шума. К курьерской доставке есть вопросы, курьер не вложился во время указанное розеткой(разбег 5 часов), а после его звонка и назначенного им времени он так же не вложился. Пунктуальность на высшем уровне(, указывайте тогда что будет доставка в течении дня, что бы люди как дураки не сидели не ждали.
- Достоинства:
- Хороший матрас
- Недостатки:
- Ужасная курьерская доставка
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Бажаємо здорових та добрих снів на нових матрацах.
- Денис Ж***
Дополню отзыв, номер курьера с которого он звонил не совпал с номером указанным в сообщение от розетки, я просто мог не брать с левого номера и катал бы он бесплатно те матрасы. Столкнулись с таким отношением со стороны этого магазина впервые, по этому и такой отзыв.
Представник постачальникаВиробник дякує Вам за відгук! Бажаємо солодких та здорових снів на нових матрацах.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Хороший матрас, розмір відповідає заявленому - відмінно підійшов за розмірами ліжка. Дуже добре зшитий, за трохи менше місяця користування - ніякі шви навіть не думають розходитися. Дефектів також не виявлено. Говорячи про зручність, то він в міру жорсткий, що корисно для спини. Ніяких проблем під час сну не виникало, з ранку нічого не болить. Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Добре зшитий, в міру жорсткий.
- Недостатки:
- Не виявили
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Гарного та здорового сну на новому матраці!
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Чудова альтернатива класичному матрацу
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Гарного відпочинку на новому матраці!
- Лидия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12
Спочатку купили меншого розміру матрац, "на спробу". Дуже сподобався, 70кг на ньому достатньо жорстко, не приминається. Вирішили купити на інше ліжко великий матрац тієї ж самої моделі. Сам матрац чудовий, але запах синтетики або наповнювача, або упаковки пластикової, надто в'їдливий. Поставили біля стіни на провітрювання, вже 10й день стоїть, запах зменшився але все одно є. При купівлі майте на увазі що можливо доведеться десь його провітрювати.
- Достоинства:
- Достатньо жорсткий.
- Недостатки:
- Запах наповнювача надто стійкий, довго вивітрюється.
Представник постачальникаДякуємо за ваш детальний відгук та довіру до нашої продукції! Нам дуже приємно, що ви задоволені комфортом і якістю наших матраців.
Щодо запаху, це дійсно може бути через упаковку чи деякі компоненти наповнювача. Такий запах не токсичний та зазвичай зникає через день після розпаковки, але у рідкісних випадках він може затриматись на трохи довше. Сподіваємося, що Ви найскоріше зможете насолоджуватись відпочинком на новому матраці.
Ми також врахуємо Ваш відгук, щоб покращити процес виробництва та упаковки.
Дякуємо, що обираєте матраци Highfoam!
- Лилия О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x200. Высота: 12
Дуже класний. Якість супер. Дякую)
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що ви задоволені якістю. Раді, що вам сподобалось! Приємних та здорових Вам снів!
- Максим П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Спимо вже місяць.
Дуже задоволені.
На 100% відповідає опису.
Приїхав в розгорнутому стані.- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- За місяць не знайшли
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що ви задоволені покупкою та якістю нашого матраца. Якщо у вас виникнуть додаткові запитання або побажання, завжди раді допомогти! Приємних та здорових снів!
- Лілія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
На свою ціну норм
- Достоинства:
- Досить зручний
- Недостатки:
- Для мене він м'який, але спати все одно зручно
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді чути, що, незважаючи на те, що матрац Nebo здається вам м'яким, вам все одно зручно на ньому спати. Комфорт під час сну — це головне, і ми раді, що ви його знайшли. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або потреби, ми завжди готові допомогти. Бажаємо вам приємного відпочинку!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12
Матрац супер!
- Достоинства:
- Твердий, зручний
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук! Приємних та здорових снів!
- Тімур З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Классный матрац
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук ! Приємних та здорових Вам снів.
- ЮннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Матрац в использовании с февраля. Достаточно мягкий, как по мне, жесткости в нем даже средней нет. Возможно, это лично моё восприятие. Тяжелый достаточно по весу. Как по мне, достаточно высокий, чтобы использовать как самостоятельный матрац.
Летом в жару невыносимо парит (даже до квеста в +42 днем), купили наматрасник полностью хлопковый, но и он не спас ситуацию.
Спустя пару месяцев, где-то с мая по ночам начал будто бы сдуваться, а потом восстанавливать форму. По весу спящих на нем перебора не было.
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що матрац не виправдав ваших очікувань. Ми розуміємо, що комфорт є дуже індивідуальним, і що кожен може по-різному сприймати м'якість та жорсткість матраца.
Що стосується зміни форми матраца, це дійсно викликає занепокоєння, і ми хотіли б детальніше розібратися в цьому питанні. Будь ласка, зв'яжіться зі службою підтримки(чат Розетка), щоб ми могли краще зрозуміти проблему та запропонувати можливі рішення.
- Леонид Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Прийшов вчасно, ціна якість
- Достоинства:
- ціна
- Недостатки:
- не виявив
Приємних снів!
- Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
На вид тоненький , но очень крутой,так хорошо спиться как младенец
- Достоинства:
- Не объёмный
- Недостатки:
- Не заметила еще
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь з задоволенням! Приємних та здорових снів!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x190. Высота: 12
Очень комфортный. За такую цену, можно просто наслаждаться и все.
- Достоинства:
- Супер!!!
Дякуємо Вам за відгук!
Здорових та приємних снів!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Сегодня пришел матрац,упакован супер.В плотном полиэтилене,полностью в картоне.Уже опробован.Очень приятно лежать и спать.Комфорт
- Достоинства:
- На высшем уровне
- Недостатки:
- Пока не обнаружены,только первый день
Дякуємо за відгук!
Приємних та здорових снів!
- Анатолій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Спати зручно а от якість швів не дуже сподобалася думав собі брати ще один але тепер не впевнений
- Достоинства:
- Ціна комфорт
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо Вам за зворотній зв'язок!Анатолій,нам дуже шкода,що вам довелося зіткунутися з цією проблемою.Схоже,що бічна нитка тканини матраца була пошкоджена в процесі експлуатації.
Просимо звернутись в чат Rozetka аби ми змогли з Вами зв'язатися та вирішити це питання.
- Виталий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 80x190. Высота: 12
Сплю на нем третий день, на утро почему-то спина болит. Может так и должно быть поначалу? Еще несколько дней попробую и задамся вопросом возврата или обмена
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо Вам за відгук і що ділитися своїми відчуттями!
Матеріали матрацу мають інноваційні властивості ,тому, можливо,буде потрібен час для того, щоб пристосуватися до них.
Як правило, це займає 1-2 тижні.
Ще можливо,ваші відчуттяпов'язані з тим, що є велика різниця жорсткості між вашим старим та новим матрацом.
Бажаємо Вам ,щоб період звикання до нового матрацу пройшов як можна швидше!
Здорових та приємних Вам снів!
- Тетяна И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Супер, вау , спасибо
Дякуємо Вам за відгук!
Приємних та здорових снів!
- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Популярные размеры: 160x200. Высота: 12
Приїхав через 2 дні – дуже швидко. Дуже сподобався матрац, все відповідає опису, але трохи твердуватий для середньої твердості, думала буде трохи м'якше. Нічого звикнемо, зате для спини корисно. Все акуратно прострочено і матрац приїхав у транспортувальній плівці. Дякую Розетці. Ви найкращі!
- Достоинства:
- Якість та доступна ціна
- Недостатки:
- поки не знайшла
Дякуємо Вам за відгук!!
Здорових Вам снів!!