- ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 120 мл
Швидка доставка. Товар гарно запакований, ще й поклали пробнички . Дякую.)
- Продавец A-KOREA
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що вам усе сподобалось.
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 120 мл
Беру не вперше, в осінньо-зимовий період. Одного флакону вистачає на курс, приблизно 3 місяці. В залежності від частоти використання. Я використовую після кожного миття, приблизно раз на 2-3 дні. Приблизно після місяця з'являються нові волосинки. Можливо зменшується випадіння, неможу стверджувати точно.
- Достоинства:
- З'являються нові волосинки
- Недостатки:
- Продавец A-KOREA
Дякуємо, що ділитеся досвідом. Раді чути, що вже за місяць ви помічаєте нові волосинки! Регулярність справді має велике значення для досягнення результату. Щодо зменшення випадіння - ефект може бути індивідуальним і залежить від багатьох факторів, але ми раді, що ви бачите позитивні зміни.
- Діана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 120 мл
Засіб мені порадила трихолог, буду користуватись та сподіватись на результат. Приємно здивована швидкою відправкою замовлення а також пробниками та наклейками в посилці. Це дуже мило :)
- Продавец A-KOREA
Щиро дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені нашим обслуговуванням.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: A-KOREA. Объем: 120 мл
Запах травʼяний, трохи різкуватий.
Чи допомагає тонік ще не знаю, бо потрібен час , щоб оцінити його дію.
5 зірок продавцю за швидкий зворотній звʼязок та приємні подаруночки- Продавец A-KOREA
Щиро дякуємо за відгук і довіру Нехай засіб себе виправдає, а приємні бонуси додадуть настрою!