Отзывы покупателей о Настільний тижневий планер з відривними аркушами Planuy Мій тиждень А4 Бордовий
Есть в наличии
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Зеленый
Взяла такий планер вдруге, тільки в зеленому кольорі. Приїхало замовлення за добу, все чудово акуратно запаковано. За рік роботи планер довів свою зручність на практиці. Хоча в мене є й інші планери, та найкраще прислужився саме цей. Аркуші акуратно проклеєні, не розсихаються і не відпадають. Папір щільний, записи лінерами та фломастерами не перебиваються на наступний листок, рядки досить широкі, зручно писати. Формат А4 теж зручний для настільного планера. Тверда підложка дозволяє робити записи на ходу. Тільки рядок зі стаканчиками кави трохи зайвий, мені доводиться замазувати його коректором. І щоб вписувати дати, довелося купити білу ручку, бо інші кольори у графі погано видно.
- Достоинства:
- Щільний папір, міцна підложка, мінімалістичний дизайн, якісно проклеєно, для всіх днів тижня однакова кількість рядків (зручно для тих, в кого нестандартний графік), лінер у подарунок
- Недостатки:
- Рядок з кавою та гантелями зайвий; щоб вписувати дату, потрібна біла ручка
- Ярослава О***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Зеленый
Гарний планер і дуже миле пакування
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Бордовый
Чудовий нотатник, вистачає рядочків у днях для планування до пізнього вечора, якісний друк, міцна тверда підложка. Запаковано так, що не соромно на подарунок. Лінер, який додали у подарунок, добре пише, не сухий. Отримала наступного дня після замовлення, що особливо порадувало, бо потрібен був планер терміново.
- Достоинства:
- Перелічила вище
- Любов Р***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Бордовый
Файна штука. Задоволена. Відповідає моїм очікуванням. Якість/ціна
- Достоинства:
- Лінер, багато корисного місця формат, якість.
- Недостатки:
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Бордовый
Функціональний тижневик. Тільки, якби більший трохи.
- Яна З***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Зеленый
Календар чудовий! Закладки теж класні та зручні. Гарне пакування.
Є "Але" - подарунок лінер, дуже розчарував. Він сухий. Не розумію сенсу класти те чим неможливо користуватись...- Достоинства:
- Якість, гарне пакування
- Недостатки:
- Подарунок для неприємної галочки
- Продавец NOMI.PLANNER
Добрий день,
Дякуємо за Ваш вибір! Раді, що планер сподобався. І дуже прикро, що лінер був бракований, дякуємо, що звернули на це нашу увагу. Написали Вам в месенджері, спробуємо знайти варіант вирішення ситуації
- Катерина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Бордовый
Оперативна доставка, якісні планери, ідеальна упаковка.
- Влад Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Зеленый
Прекрасний планер, шкода, що немає у форматі А3
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Зеленый
Якщо брати окремо планер, то напевно трішки дорогувато, але враховуючи відмінне подарункове пакування та лайнер, то все супер!
Приємно було розпаковувати мою посилку. Такий сервіс нечасто зустрінеш
Дякую- Достоинства:
- Гарний планер, чудове пакування
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец NOMI.PLANNER
Дуже дякуємо за таку оцінку, дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині! Щодо вартості планера, розуміємо Вашу думку, ціни на матеріали дійсно значно виросли, що в деякій мірі відобразилось на вартості планера. Нам пропонували здешевити виробництво, використовуючі дешевші матеріали, але ми вирішили все ж таки зробити вибір на користь якості. Дякуємо за розуміння! Плануйте з задоволенням)
- Федченко Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Бордовый
Брала планер двічі: собі і на подарунок. Продавець працює дуже швидко. Планер мені сподобався і я дуже задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Гарний, листи можна відірвати, а якщо не відриваєте, то тримаються добре після перелистування.
- Недостатки:
- не бачу
- Продавец NOMI.PLANNER
Щиро дякуємо за Ваш вибір та за те, що знайшли час написати відгук! Ми дуже раді, що планери Вам сподобались) Плануйте з задоволенням!
- Илья И***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Зеленый
Благодарю! Буду обращаться ещё, всё понравилось.
- Достоинства:
- Качество самого планера,красивая упаковка,быстрая доставка
- Продавец NOMI.PLANNER
Щасливі читати такі відгуки! Дякуємо! Плануйте з задоволенням)
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Зеленый
Великолепно! Начиная от скорости приема заявки, отправки, просто молниеносной, до качества продукта. Стильная, качественная упаковка. Идеально как для себя так на подарок) Очень рекомендую)
- Достоинства:
- Красивая, стильная упаковка. Качество бумаги.
- Недостатки:
- Нет таковых
- Продавец NOMI.PLANNER
Безмежно вдячні за відгук! Це надихає продовжувати свою справу та вдосконалюватись)
- Василий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Зеленый
Большое спасибо за планер. Очень понравился.
Качество бумаги и печати высокое.
Рекомендую продавца на 100%
Приятно был удивлен подарком. Мелочь, но приятно
Спасибо=)- Достоинства:
- Качество бумаги. Оперативная доставка. Низкая цена
- Продавец NOMI.PLANNER
Благодарим за отзыв! Мы очень рады, что Вы остались довольны покупкой) Планируйте с удовольствием!
- Валерія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Зеленый
Продавець підтвердив замовлення вночі і на ранок вже відправив. Подарунок вже запаковано в подарункову упаковку до нового року. Всім раджу 10/10)
- Достоинства:
- Сервіс супер, оперативна доставка, товар відповідає заявленому
- Недостатки:
- Побільше б таких продавців:)
- Продавец NOMI.PLANNER
Дякуємо за те, що знайшли час поділитись враженням! Ми дуже раді, що Ви залишились задоволені покупкою)
- Белашова А***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Бордовый
За такие деньги я и не ожидала получить такой красивый планер- этт просто настоящий подарок. Спасибо большое
ссылка- Продавец NOMI.PLANNER
Очень приятно получить такой отзыв, спасибо огромное! Рады, что планер Вас порадовал)
- Александра М***Отзыв от покупателя. Продавец: NOMI.PLANNER. Цвет обложки: Бордовый
Дуже дякую за мега швидку відправку.
Було упаковано просто супер - як для подарунку, гарний обгортковий папір, листівка, ручка в подарунок, упакований календар, який вкладений в гарну подарункову коробку. Я взагалі такого не очікувала. А прийшов прямо подарунок! Дуже дякую!- Достоинства:
- Багато вільного місця для записів, те що треба для планування
- Продавец NOMI.PLANNER
Доброго дня) Дякуємо за відгук, це дуже надихає! Ми раді, що Вам сподобались планери, користуйтеся з задоволенням!