Отзывы покупателей о Письменный стол Ferrum-decor Драйв 750x1000x700 Черный металл ДСП Белый 32 мм (DRA190)

Оценка пользователей 4.57/5
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб сонома. Ширина: 120

Стіл просто супер! Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна/якість

• Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб артизан. Ширина: 140

За эту цену прекрасный стол, все в нем очень хорошо. На одной ножке есть небольшая царапина но вообще не критично. Из пожеланий сделать немного другую упаковку для ножек

Достоинства:
    Качество, устойчивость, размер
    • Продавец  Майк

Дякуємо за Ваш відгук ! Користуйтесь із задоволенням.

• Дмитро

Підскажіть будь-ласка, а що це за колір столешниці, як називається ?

• Продавец  Майк

Колір стільниці Дуб Артизан

• Гнітецька С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Белый. Ширина: 140

Приблизно рік тому купувала такий стіл і тоді не виникло ніяких проблем - він був в ідеальному стані. Замовила на днях ще один, відразу оплатила замовлення, вчора отримала. Зі стільницею все добре, хоч і була бруднуватою. А от опори мають багато дефектів (дивитися фото). Є подряпини, деякі кути збиті. В одному місці якісь незрозумілі хвилі. Всередині кожна опора покрита рудими сухими плямами. Іржа? Мені здається, новий стіл не повинен мати нічого подібного.
    Купувала тут з думкою, що отримаю такий же класний стіл як і до цього, але тепер відправили меблі з купою дефектів.

• Продавец  Майк

Для вирішення ситуації з Вами зв'яжеться менеджер, очікуй

Очікуйте, будь ласка.

• Продавец  Майк

Доброго дня! Вибачте, що склалася така ситуація. Відправили Вам заміну каркасу за наш кошт.

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 140

Приїхав стіл, пілся розпаковки виявилося, що отвори у ніжках та на стільниці не співпадають ЗОВСІМ!

Якщо хочете витратити свій час та грощі, то рекомендую до покупки, в іншому випадку краще подивитись інші варіанти.

Достоинства:
    Ніяких, стіл не можливо зібрати
    Недостатки:
    Стіл не можливо зібрати
    • Продавец  Майк

Доброго дня. Вибачте, будь ласка, що склалася така ситуація. Для вирішення питання з Вами зв'яжеться менеджер та зробимо заміну за наш кошт.

• Ростислав

Гарний стіл, добре запакований, легкий в монтажі
    З деякими швами на ніжках зішліфована й фарба

Достоинства:
    Гарний стіл, добре запакований, легкий в монтажі
    Недостатки:
    З деякими швами на ніжках зішліфована й фарба
    • Продавец  Майк

• маслов
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия. Ширина: 140

пришел без дефектов, легкая сборка, комфортный, хорошее качество материалов, молодцы

Достоинства:
    сборка, качество, комфорт, удобность
    • Продавец  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Користуйтесь із задоволенням.

Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия. Ширина: 140

Стіл дуже гарно виглядає та коштує не дорого.

Але є невеликий прогин стільниці по центру. При використанні це наче не помітно, тільки на око, якщо придивлятися. Із за цього ще цанга знизу коли прикручена, то вона не прилягає до поверхні стільниці повністю, так що її краї висять у повітрі і не прилягають у свою чергу до ніжок стола, із-за чого він трохи хитається вліво-вправо якщо прикласти силу. Треба підкладати по бокам клаптики паперу щоб цього не було.

Може це мені не пощастило і попався бракований екземпляр? Невже при виготовленні стільниці не перевіряють, щоб її площина була ідеально рівною? При чому по центру столу нема ніякого навантаження. Сподіваюсь, якщо туди поставити щось важке, то стільниця ще далі не прогнеться чи навіть не трісне. Дуже дивно, спеціально обирав таку її товщину, щоб з цим проблем не було ніяких.

Достоинства:
    Гарно виглядає, ціна
    Недостатки:
    Є прогин стільниці
    • Продавец  Майк

Доброго дня! Дякуємо Вам за відгук! Замовлення Ви отримали 05,11,2024 року. Вам одразу надали відповідь та пропонували зробити повернення протягом 14 днів.

• Артем

Вітаю!

У мене з'явилися термінові домашні проблеми, тому стіл довелося відкласти допоки їх не вирішу. До того ж, я подумав, що то я щось неправильно зрозумів чи поміряв, тому вирішив не квапитися з негативним відгуком та поверненням.
      Ось тільки тепер руки добралися до стола. Усе перевірив, ніякої помилки нема - стільниця дійсно має невеликий прогин по центру.

При поверненні столу я втрачаю гроші за доставку, залишаюся без стола, витрачаю купу часу та сил на розбірку, пакування та відправку. Не кажучи вже про час, витрачений на вибір і замовлення цього столу, його отримання, підйом в квартиру, збірку та встановлення.
      І все із-за того, що стільницю не перевірили на рівність при виготовленні. Нема контролю якості продукції.
      Можливо, якщо мені запропонували б заміну стільниці на таку саму але без такого дефекту, то це було б оптимальним рішенням.

Дякую!

• Артем

Отримав сьогодні посилку від продавця з новою стільницею на заміну.
      Розпакував, оглянув - тепер наче усе чітко та рівно) Треба буде перезібрати стіл.
      Схоже, що проблему вирішено)

• Дар'я З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Белый. Ширина: 140

Гарної якості, запакований відмінно, заглушки на кутках, по периметру рейки. Доїхав повністю неушкодженим. Легка збірка.Обрали товстіший верх.

Достоинства:
    Легка збірка, мінімалістичний дизайн
    • Продавец  Майк

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон. Ширина: 140

Все чудово, раніше я надіслав відгук що палиці які кріпляться навхрест за короткі тому був обурений але зі мною звʼязавсь продавець та мені просто замінили їх, все підійшло тому тепер ніяких на мій погляд мінусів немає

Достоинства:
    Товста стільниця та його габарити

• Андрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия. Ширина: 120

Дуже гарний стіл, легка збірка єдиний мінус не регулюється ножки по висоті

• Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон. Ширина: 140

При збірці стола зіткнувся з тим що перегородки які закріплюють ніжки короткі та перетягують ніжки та якщо зібрати стіл то ніжки стають V-образними

Достоинства:
    Стіл цілком
    Недостатки:
    Палиці які кріпляться до ніжок
    • Продавец  Майк

Доброго дня! З Вами зв'яжеться менеджер для вирішення склавшоїся ситуації, очікуйте, будь ласка.

• Ольга Г***

Класний стіл!
    Дякую виробнику за якість і простоту у зборі меблів. Всі деталі якісні і міцні.

Достоинства:
    Якість і легкість збору
    • Продавец  Майк

Дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволення.

• Максим З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия. Ширина: 140

Хороший стіл за свої гроші. Рекомендую.

Достоинства:
    Великий , надійний , гарний вигляд.
    Недостатки:
    В деяких місцях метал погано пофарбований.
    • Продавец  Майк

Дякуємо за Ваш відгук!

• Никита Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия. Ширина: 100

гарний та стильний

Достоинства:
    дуже якістний слот високий та компактний
    Недостатки:
    в упаковці нехватило 1 гвинта було 4 довгих 3 середніх та 3 коротких
    • Продавец  Майк

Дякуємо Вам за відгук! Гвинт можемо висати за свій рахунок. Вибачте за незручності.

• Наталия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия. Ширина: 100

Дуже гарний стіл, мені сподобався, зібрала швидко, не розшатується, за допомогою фіксованих деталей, стоїть кріпко. По інструментах, які повинні надаватись-всього вистачило.

Достоинства:
    Якісний, кріпкий

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон. Ширина: 140

Чудовий стіл за свої кошти.

Достоинства:
    Глибина, товщина стільниці.
    Недостатки:
    Відсутні.
    • Продавец  Майк

• Алексей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия. Ширина: 120

Отличный стол для своих задач, очень широкая надёжная столешница, ничего нигде не хрустит, всё очень надёжно и качественно, упаковка на 10 из 10 , все углы в пластиковых заглушках так же самое по бокам , приходит ровно то что он на фото. Оперативно прозвонили уточнили и доставили, всем доволен.
    Кроме одной вещи, не просчитал размер системного блока из-за этого взял 120 а не 150 см столешницу , теперь у меня огромный отступ под стены справа, жаль что не предложили 150 см, и печально что нельзя обменять на 150 см , учитывайте это если рассчитываете брать для двух мониторов и системного блока, неважно будет он на столе или под столом.
    Единственное что не учёл производитель - это прилегание металлических опор к столешнице без заглушек самой открытой опоры, что может при первом соприкосновение ножки со столом оставить очень сильный след.
    И ещё один нюанс это задняя квадратная "опора" прилегает к ножке стола не впритык, порядка 2-3 мм зазор , что не критично но неприятно.

Достоинства:
    Толщина столешницы, упаковка стола на 5+
    Недостатки:
    Совсем небольшой отступ по бокам, за счет чего пришлось крепить низкопрофильный кронштейн не сбоку , а у стены
    • Алексей

Ошибся , не 150 , а 140 см

• Ростов О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон. Ширина: 140

стіл дуже гарний та надійний, був вибрано іншій колір - Венге, все було добре запаковано зборка зайняла пара хвилин

Достоинства:
    гарна і проста конструкція
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Майк

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Белый. Ширина: 100

Купили з жінкою два столи.Вони дійсно супер!!!

• Андрей О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Белый. Ширина: 100

Неожиданно крутой стол. Легко собирается и стоит как влитой.

Достоинства:
    Монолитный стол, крепкий и качественно сделанный.

• Святослав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Белый. Ширина: 140

Стіл гарно запакований, торці захищені шматками дсп, кути у пластиковому обрамлені. Зібрав без проблем. Не хитається стоїть вперено. Я задоволений. Дякую!

Достоинства:
    Товста стільниця, дизайн, якість, пакування для доставки
    • Продавец  Майк

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сонома трюфель. Ширина: 140

Стіл ідеальний по всім параметрам . Виглядає супер !!! Збірка легка .

Достоинства:
    Стильовий дизайн. Швидка збірка. Гарні кольори. Надійний .
    Недостатки:
    Трішки з фарбою на ніжках є провтики .
    • Продавец  Майк

• Михайло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Белый. Ширина: 100

Якісний та дуже гарний стіл. Збирається легко, в комплекті йде інструкція та шестигранник. Не хитається, тримається міцно. Щільна упаковка, щоб під час перевезення нічого не пошкодилось. Товаром дуже задоволений!

Достоинства:
    Якість, ціна, вигляд
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Майк

• Назаренко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия. Ширина: 120

Стіл дуже сподобався. Гарна якість за свою ціну

Достоинства:
    Легко збирається,зручний та гарний

• Данил М***

А який це розмір?

Доброго дня! Розмір був в замовленні 120*70 см

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон. Ширина: 140

Вся родина в захваті від цього стола.

Достоинства:
    Надійна упаковка, легкість зборки, висока якість, сучасний дизайн.

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон. Ширина: 120

Стіл міцний і стильний. Все прийшло добре запаковане. Зібрав дуже швидко, все зрозуміло. Товар і продавця рекомендую.

Достоинства:
    Надійність конструкції
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  Майк

• Іван С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб сонома. Ширина: 120

Шукав міцний стіл під 3д принтер.

Достоинства:
    Стійкий, міцний, товста стільниця. Гарно виглядає.
    Недостатки:
    Поки не помітив.
    • Продавец  Майк

• Павло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Белый. Ширина: 140

Чекав на виготовлення і доставку приблизно тиждень, приїхало все прекрасно запаковано, ніяких пошкоджень. Зібрав швидко, стіл стоїть твердо, не хитається. З недоліків тільки на одній з ніжок трохи недофарбували, але для мене не проблема, підправлю. В загальному дуже задоволений якістю, можу рекомендувати виробника.

Достоинства:
    Якість, ціна
    • Продавец  Майк

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Сан-Марино. Ширина: 120

Все дуже якісно виготовлено, стільниця товста та гарний колір виконання, без ушкоджень, масивне кріплення хоча сам метал не дуже товстий, складається дуже просто та швидко все є в наборі для цього, нам сподобався. Дякую Вам за цей чудовий стіл!

Достоинства:
    Практичний, гарно виглядає
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Майк

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Користуйтеся із задоволенням!)

• Владислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон. Ширина: 140

Сьогодні отримав стіл і був дуже вражений покупкою. Якість перевершила всі мої очікування, на самій столешниці немає жодних недоліків, металеві елементи без подрябин із якісним нанесенням фарби. Всі деталі були беріжно запаковані у багатошарову обгортку, столешниця додатково мала захисну раму із дерева і пластикових кутів. Стіл виглядає набагато дорожче ніж коштує, у комплекті ви маєте єдиний інструмент для складання та набір болтів. У столешницю вживлена різьба що дає можливість багаторазово збирати та розбирати стіл, сам процес зборки зайняв хвилин п'ять. Загалом отримав дуже приємні враження від покупки. Колір урбан лайт дуже підійшов до дизайну кімнати. Продавець не просто продає товар, а піклується про своїх клієнтів, це можна побачити у кожній деталі, доставлено товар було в обіцяний строк. Однозначно моя рекомендація до придбання!

Параметри товару : 750x1400x700 Чорний метал ДСП Урбан Лайт 32 мм (DRA238)

Достоинства:
    якість,пакування,збірка,швидкість доставлення
    • Продавец  Майк

Дякуємо Вам за позитивний відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Анастасия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Таверна. Ширина: 120

Ставлю 5 зірок, бо відправлення було виконано вчасно, запаковано все було чудово (особливо сама стільниця), тому все доїхало цілим та неушкодженним. Сам стіл повністю виправдав мої очікування. Збирається швидко та без проблем і виглядає дорожче своєї вартості. Однозначно рекомендую до купівлі.

Достоинства:
    Якість, пакування, вартість, збірка.
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  Майк

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Бетон. Ширина: 140

Чудовий стіл за свої гроші, напевно найдешевший з такою товстою стільницею і достатньо масивними (візуально) ніжками. Навколо стільниці був захисний каркас з дерева для транспортування. Збірка легка, зайняла менше часу ніж розпаковка, по ідеї можна легко розібрати і зібрати назад. Стільниця виглядає солідно, важить десь 30 кг.

Коли засильно вкрутив один гвинт, фарба трішки відійшла й під нею утворилась бульбашка повітря, але це під столом, тому не страшно. Під певним кутом на поверхні столу можна було розгледіти подряпини, але це лише навпроти світла. Через вдалий колір і текстуру столу, розгледіти їх у звичайному положенні неможливо. (До речі колір urban light)

Загалом стіл рекомендую, своїх грошей вартий.

Достоинства:
    Товста цілісна стільниця, зовнішній вигляд, простота конструкції та збірки, напевно ціна
    Недостатки:
    Не вистачає буквально 20 см для того, щоб в майбутньому докупити другий монітор, було б чудово якби додали такий стандартний розмір
    • Продавец  Майк

Дякуємо Вам за відгук! На жаль, зараз під замовлення не робимо.

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Таверна. Ширина: 140

Взял для работы из дому. Лучшее решение - массивно, стильно, удобно и главное по хорошей цене
    Меня привлекла столешница в 32 мм, и таки вау!
    Покупкой очень доволен и ребят рекомендую

Достоинства:
    Запаковано с доп рейками, прикрыты углы, собран за 5 минут, все идеально подогнано.
    • Продавец  Майк

Користуйтеся із задоволенням!

• Валерій К***

Який це колір стільниці? Дякую!

• Олександр Д***

Який це колір? Дуб Таверна?

• Юлия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Венге Магия. Ширина: 140

Муж доволен - работать удобно)

Достоинства:
    Крепкий, устойчивый, приятно выглядит

• Евгений С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Белый. Ширина: 140

Отличный стол, легко собирается, стоит надежно, никаких люфтов нет. Пережил уже два переезда

• Тюрменко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Майк. Цвет: Дуб Таверна. Ширина: 120

Гарно запакували стіл, якість товару відповідає ціні

Достоинства:
    Якість товару