- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Linbek. Ширина: 100. Цвет: Молочный
Супер, клас, рекомендую всім
- Продавец Linbek
Дякую за відгук,хай служить довго і приносить задоволення
- Людмила Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Linbek. Ширина: 120. Цвет: Молочный
Зручно сидіти, досить глибоке сидіння.. Матеріал приємний на дотик. Легко зібрали самі досить швидко.
- Достоинства:
- Зручний. Легко збирати.
- Недостатки:
- Поки не знайшла.
- Продавец Linbek
Дякую за відгук, друже приємно. Хай служить довго і приносить задоволення
- Аліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Linbek. Ширина: 180. Цвет: Коричневый
Рекомендую! Дуже гарні дивани та швидка робота. Довжина диванів 150 см та 180 см. Фабрика виготовила навіть раніше, ніж ми очікували. Отримали саме ті два дивани, про які запитували — все ідеально.
Окрема подяка менеджеру Карині: завжди швидко відповідає на повідомлення та допомагає, якщо виникають будь-які запитання. Велике дякую!- Достоинства:
- Швидко
- Недостатки:
- Нова Пошта
- Продавец Linbek
Дякую за відгук, дуже приємно Хай служать довго і приносять задоволення
- Бількевич Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Linbek. Ширина: 100. Цвет: Коричневый
Дуже класний диванчик
Дякую за відгук, дуже приємно. Хай служить довго і приносить задоволення
- Наталья Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Linbek. Ширина: 100. Цвет: Молочный
Дуже сподобався ! Гарна якість , великий,місткий ящик,швидка відправка !
Дякую за відгук, дуже приємно. Хай служить довго і приносить задоволення
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Linbek. Ширина: 100. Цвет: Желтый
Фото не відповідає. Ціна завищена.
- Достоинства:
- Купив.
- Недостатки:
- Щось змінювати...
- Продавец Linbek
Доброго дня. Зазначте, будь ласка, що саме в отриманому виробі не співпадає з фотографією та що мається на увазі під завищеною ціною. Будемо вдячні Вам за надану інформацію та докладемо всіх зусиль для вирішення питання
- Сергій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Linbek. Цвет: Бордовый
Диван хороший. Смело могу рекомендовать данного продавца. Доставка новой почтой, это жесть.
Взяли 150 грн. за то, что исправили номер дома. Курьер вообще не звонит заранее. Говорит я возле вас, никого нет дома, ок буду завтра. Когда завтра? Утром, в обед или вечером))))) издеваются.- Достоинства:
- Диван
- Недостатки:
- Доставка Новой почтой
- ЛюдмилаПродавец: Linbek. Цвет: Коричневый
А какая высота сидения?
- Linbek