- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Користуюся від липня 2023 року, нам сподобався. Рада, що є у збережених замовленнях, було легко знайти)
Зараз буду оформлювати замовлення ще на один такий, треба вже замінити)
Прослужив гарно!- Достоинства:
- Можна легко обрізати під свої розміри
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Придбала килимок і коли вдома дістала з упакування жахливий запах резини та смоли. Спочатку намагалася його вивітрити 3 дні , нічого не допомогло. Далі намагалася всіма способами: сода , уксус, доместос , освіжувачі повітря…. Нічого не допомагає. Розумію що не зможу користуватись даним килимом , так як від цього запаху болить голова . Виробник на дзвінки не відповідає. В мене закралася думка про шкідливість матеріалів з якого зроблений даний килим.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Жахливий запах
- Наталя Г***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Класний килимок!!!
- Продавец YP_MAT
Добрий день! Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком про наші актомобільні килимки. Щиро раді, що Ви задоволені якістю продукції. Бажаємо приємного використання
- ЛесяОтзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Дуже подобається , якісний , красивий , відповідає вказаним параметрам . Хочу відмітити продавця швидко звʼязалися та надіслали . У коментарях вказувала, аби продавець надав фото перед відправкою , дуже оперативно зреагували . Відмінний килимок за гарну ціну !
- Продавец YP_MAT
Добрий день! Дякуємо, що знайшли час поділитися відгуком про продукцію ТМ Artimat. Щиро раді, що Ви задоволені якістю продукції бренду. Бажаємо приємного використання!
- Мария М***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Добрый день. Заказала коврик, как на первом фото, серый. Пришел зелёный, как на всех остальных. Как сделать обмен? Или возврат можно ,?
- Недостатки:
- Цвет
- Продавец YP_MAT
Доброго дня!
Надішліть будь ласка фото килимка який ви отримали
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Добрий день
Зробила повернення товару новою поштою 15.12.2023
Повернення коштів ще не отримала- Продавец YP_MAT
Добрий день!
Протягом дня менеджер з вами зв'яжеться!
- Орися Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Якість хороша, добре тримається підлоги.
Тільки питання до кольору - він зовсім не сірий, а бежево- коричневий- Недостатки:
- Колір не відповідає заявленому
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Килимок по якості добрий. виглядає добротно, думаю що прослужить дуже довго Але є питання по кольору. Звичайно добре що продавець додав живі фото товару, але дуже колір далекий від чорно-білого. Нам дістався з різними підтонами коричневого.
Рекомендую.- Достоинства:
- Якісний
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Купив коврик, оплатив на сайті.
Відправили швидко. Відправили з післяплатою. Потрібно двічі оплатити. Працівники неуважні. І два раза оплачувати доставку !!!!- Недостатки:
- Не отримував через хвлатність фірми
Доброго дня!
Надіслали заяву на скасування грошового переказу.
Ви можете отримати ваше замовлення без додаткових витрат.
Перепрошуємо за доставлені незручності!
- Вікторія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Килимок замовляла вдруге. Гарно виглядає, на ламінаті та плитці тримається, не їздить.
Можна підрізати, що дуже зручно.- Достоинства:
- Не їздить по підлозі; Підрізється.
- Недостатки:
- Не помітила.
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Прорезиненный. Сверху как будто войлочный. Не скользит. Но цвет ожидался что будет чёрно-белый ....а в итоге с зелёнцой. Упаковали конечно печально.....он выпал когда его мне выдавали ...скотч отклеился...коробка длиннее в два раза была. Фото со вспышкой и без.
- Достоинства:
- Не скользит. Не воняет. Может чучуть так как резиновый внизу. Большой размер.
- Недостатки:
- Упаковка в коробку ужасная. И огорчил цвет который должен был быть чёрно-белый а в итоге с зеленцой.
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Заказала белый ковёр, пришел синий!
Есть возможность поменять?- Достоинства:
- Быстро выслали
- Недостатки:
- Выслали другой ковёр
- Виталина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Килимок сподобався, приємний на дотик,зручний у використанні,не ковзається,відповідає заявленим фото. Швидка доставка
Вдячна - Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Коврик просто потрясающий, качфкачество очень хорошее, быстрая отправка.
- Достоинства:
- 200
- Продавец YP_MAT
Дякуємо за замовлення!
- Кристина В***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Кроме приятного менеджера и быстрой доставки плюсов нет. Цвет совсем не такой как на фото, желтый и зелёный оттенок, совсем не то что я заказывала.
Доброго дня!
нам прикро що виникла така неприємна ситуація, ми врахуємо ваші зауваження!
- Дар'я Г***Отзыв от покупателя. Продавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Цена это все что понравилось, тоненький очень, ещё и доставка вышла 199грн на укр почту
- Достоинства:
- Как коврик при двери пойдёт
- Недостатки:
- Цвет совсем другой, жёлтый какой-то, такое чувство что по нему уже год ходили
- Продавец YP_MAT
Доброго дня!
Нам прикро що виникла дана ситуація, ми візьмемо ваші зауваження до уваги!
- ЮліяПродавец: YP_MAT. Размеры: 1.2 x 0.78
Жахливий сервіс. Пройшло 6 днів з дати замовлення, так і досі ніхто не зв’язався, на контакт ніхто не виходить та на запитання не відповідають.
- Александр В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 1.2 x 0.78
Колір значно відрізняється від того що на фото
- Екатерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 1.2 x 0.78
Не советую, качество плохое, резина оставляет следы на линолеуме не чем не отмывается.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Качество очень плохое
- Ирма Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 1.2 x 0.78
Коврик має гарний вигляд, його можна розрізати і він не посиплеться, мінуси неприємний на дотик, швидко кошлатиться та втрачає зовнішній вигляд
- Акимов А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 1.2 x 0.78
Фактично - гумовий килимок з покриттям типу фліса чи чогось подібного на ощупь. Дуже сильно пахне гумою та фарбою, вже кілька днів вивітрюю на балконі
- Достоинства:
- Прочність
- Недостатки:
- Запах
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 1.2 x 0.78
Прислали с зеленоватым оттенком. Качество, на первый взгляд ,хорошее. Посмотрим как дальше будет
- Достоинства:
- Качество, размер
- Недостатки:
- Зеленоватый оттенок
- Альона Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 1.2 x 0.78
Чудовий коврик.
Запах вивітрюється - Дарья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 1.2 x 0.78
По качеству хороший, не скользкий, запах слегка резковат,но за сутки я думаю выветрится, единственное что огорчило, это цвет. По факту он желтый. Не такой как на фото
- Ярослав Ч***
Прям жовтий? А фото є, мені б може більш пасувало?
- Наталя М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 1.2 x 0.78
Качество неплохое..но запах ужас..вонь невозможная..на сколько я терпелива к єтому отношусь,но єтот китайский запах превзашел все ожидания..
- Достоинства:
- Качество неплохое..
- Недостатки:
- Запах