Отзывы покупателей о Жилетка для собак Актив 3XL Черно-белый

• Александрова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: 3XL

Отличная жилетка. Как раз по размеру пришлась. Легко одевается.
    Лапки не закрыты тканью, если вы хотите чтоб ещё супер теплее было, то нужно с смотреть с лапками
    Этот вариант отлично подходит для активной собаки-для нас , то что нужно

• Григорянц М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: XL

Дякую за швидку доставку, розмір підійшов ідеально (4 XL), жилетка для песика дуже якісна, і за компетентність менеджера

Достоинства:
    Швидка доставка
  • Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: 2XL

Жилетка сподобалась. Одягали кавалер-чарльза на великі морози, трошки завеликий розмір 2xl, але є затяжки, тож все ок.

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черно-белый. Размер: 3XL

Жилет гарної якості,розмір відповідає сітці.Продавець швидко зв'язався та відправив замовлення.Дякую.

Достоинства:
    Опис товару відповідає дійсності.
  • Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черно-белый. Размер: XL

На фокс-тер'єра розмір XL чудово підійшов за об'ємом грудей, але був трошки більший за довжиною. Це вже така специфіка складу тіла фокс-тер'єрів - практично, "квадрат" по висоті та довжитні. При цьому собак носив його з задоволенням, хоч хвостик й зтирчав з під завершення жилету трохи вбік.

Переваги: зручний у надіванні, легко переться, не обмежує рухливості собаки, має міцну вбудовану шлійку.

Щодо достатньо чи недостатньо теплий - висновки повинні бути суто індивідуальними, бо це більше залежить від активності самого собаки. Для фокса і подібних на нього непосидючих порід (рассел та інш.) теплоспроможності цього жилету у умовах нашої зими більш ніж достатньо. По менш активних породах - це вже нехай хтось з власників таких собачок відпише.

Недоліків, що були б явними недоліками, за рік експлуатації не виявив. Єдине, що в разі частого прання, будьте готови, що це - жилет на 1 сезон, з листопаду по квітень включно. В нас так і вийшло.

Але, враховуючи його ціну, такий жилет можна спокійно кожного сезону брати новий. Що ми, власне, зараз і зробили - замовили новий такий самий.

Достоинства:
    Зручний. Вбудована міцна шлійка. Теплий. Легко переться. Не обмежує рухливість собаки.
    • Зоя Р***

Які заміри по грудях і довжині у вашого песика? Як сів жилет є можливість занурити руку та почухати груди ))) ?

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черно-белый. Размер: 4XL

Жилетка максимально тепла і зручна для собані
    Якість супер, відшита ідеальна недоліків і браку немає
    Брала розмір 4xl підійшло ідеально
    Рекомендую !!!

Достоинства:
    Тепла і зручна, якість просто відмінна
  • Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черно-белый. Размер: 2XL

Сьогодні отримали.Дуже якісна річ,світловідбивна на спинці,достатньо довга по розміру,наповнювач теплий як на зиму.Кольори чорний та сірий насичені.Шлея.Французький бульдог 13 кг розмір 2 XL.Рекомендую.

Достоинства:
    Описала
  • Наталия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: 3XL

Сьогодні отримали жилет розмір 3XL.
    Розмір підійшов, відповідає заявленим.
    Гарна якість.
    Ми дуже задоволені.
    Рекомендуємо.

• Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: 6XL

Доволі зручно! Але якби змійка закривалися по шерсті, тобто з переду, від голови до хвоста було би ще зручніше. Загалом, рекомендую!

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: 5XL

Підійшла, все ок.

• Леся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черно-белый. Размер: 4XL

Жилет дуже зручний та комфортний, легкий та теплий. Наявність шлеї у комплекті є великим плюсом. Тканина міцна, під снігом не намокає. У темну пору доби собаку добре видно.

Достоинства:
    Гарно світиться в темряві
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: 2XL

чудова жилетка, одразу ввечері обновка була вигуляна
    у нас обхват 53, довжина 46, тож розмір 2XL підійшов чудово
    враховуючи, що дехто постійно намагався вирватися з нашійника, то це відмінна заміна))

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: 3XL

Выбирали из-за застёжки на спине,не понимаю как собаку средних размеров и больше можно на животе застёгивать) Нам понравился и внешний вид и достаточно тепленькая желетка.
    Не знаю,на сколько будет греть в совсем холодную погоду,ещё серьезных морозов не было,но сейчас (-3) с улицы приходит теплым там,где касается тела она.
    В любом случае лучше в ней чем без нее.
    В темное время суток хорошо светится отражающим эффектом,даже просто от фонаря,не говоря уже о фарах. Шлейку используем,достаточно удобно. Рекомендуем

Достоинства:
    Теплая, светоотражающая,застёжка на спине,шлейка
    Недостатки:
    Пока не обнаружили
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: 3XL

Поки ще звісно не випробували як буде носитись, але перші враження гарні. Гарно світиться елемент на спині, шлейку та що є і комплекті можна дістати і не використовувати, є елементи щоб підтягнути трохи по розміру на собаку. На естонську гонку брали 3xl. Сервіс сподобався, передзвонили і швидко звʼязались. Попередньо задоволені

Достоинства:
    Колір, хутряний комір, шлейка в комплекті, затяжки щоб регулювати розмір, карабін всередині для додаткового захисту
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Алиса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: 5XL

Дякую) все супер . Рекомендую

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: 3XL

Дуже крута жилетка!!! Якість та пошиття супер! Розмір підійшов(головне добре зняти мірки з собаки)

Достоинства:
    Якість пошиття
  • Валентина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: 4XL

жилет супер, наш пойнтер виглядає стильно, всі звертають увагу

Недостатки:
    недоліків немає
  • Анна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A L F A. Цвет: Черно-белый. Размер: 5XL

По заказу быстро связались, отправили в тот же день! Замеры соответствуют размерной сетке. Жилет сел идеально. На вид качественный. На Стаффа 1,5 года брали 5хл

Достоинства:
    Товар соответствует описанию
    • Васильченко Т***

Срочно нужен жилет

• Ирина Д***
    Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: XL

Гарна якість товару. Песик задоволений.Швидко виконали замовлення.Дякую.

Недостатки:
    Немає.
  • Александр
    Продавец: A L F A. Цвет: Черный с синим. Размер: XL

Товар качественный,полностью соответствует описанию и фото,продавец все сделал вовремя и ответственно,надеюсь зимой пес будет доволен,рекомендую.