Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Геймерский стол Cougar Mars Pro 150 Black

Оценка пользователей 3.67/5
  • Агафонов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 77

Крутий, великий стіл, легко вміщує 2 монітора та всю переферію з запасом.
    Трохи маркий, але то фігня. Стоїть досить впевнено і монолітно.
    RGB працює через коннект з мамкою, але кожного разу при включенні пк треба синхронізувати вручну - трохи бісить, як і відступнім автоматичної регуляції висоти - треба все приймати зі столу и крутити болти, благо це не довго, але для тих, хто звик часто міняти висоту столу буде тяжко)

Достоинства:
    Монолітний, функціональний, здоровенний
    Недостатки:
    Синхронізація з мамкою кожного разу вручну через кнопку, немає автопідйому/автозпускання
  • Владимир С***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 77

И так, я тут прочитал комментарий и в процессе сборки, я решил понаблюдать за деталями того, что описано в комментарии другом. Сразу скажу, покупал не на Розетке, так как Розетка не могла его отправить мне.

Так вот, я не заметил никаких трудностей с позиционирование винтов, схождением отверстий и всего что с этим связано. На сборку с тремя перекурами я потратил 2 часа не спеша. Короче говоря, с этим не встретил никаких проблем, от слова совсем.

Идем дальше, расхождение сборных частей столешниц. На самом деле эту разницу я заметил только из-за комментария. Почти полностью прилегают друг к друга без особых зазоров. Да стандартный зазор есть, но не более того. Дискомфорта не вызывает. Учитывая, что я стелю большой игровой коврик (который шире чем центральная секция), то эти зазоры не играют никакой разницы.

Касаемо хабов, подключение заняло у меня ровно 10 минут. Кнопку включения и выключения не выносил (Так как пока нужды в этом нет), но учитывая в целом формат подключения, то это еще минут 5. Вообще не нашел никаких проблем. Касаемо краев (Если открыть инструкцию), то там есть указать с какой стороны края вешаются и там в инструкции так же указаны где должны быть контакты.

Регулятор высоты 4 простых положения (Хотя после полной сборки это не совсем удобно будет менять, потому рекомендация лично моя, замеряйте севши в кресло для себя высоту с рулеткой).

В целом столом доволен на все 100%, я могу сказать, что если у кого-то не получается со сборкой или выявляются проблемы именно в процессе сборки, советую пользоваться инструкцией и внимательно ее читать ДО начала сборки, а не после.

Достоинства:
    Быстрая сборка, устойчивый, крепкий, функциональный, стальной каркас, хорошая деревянная столешница.
    Недостатки:
    Шурупы на которые крепятся блоки управления, очень не удобно вкручивать их когда стол уже почти собрал.
  • Олександр С***

Ідеальний стіл

Достоинства:
    Стиль, підсвітка, габарити.
    Недостатки:
    Ціна?

Добрий день, Олександр!
      Дякуємо за корисний відгук та вибір продукції Cougar.
      Користуйтесь із задоволенням!
      З повагою, команда Cougar!

• Павло К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 77

Вирішив я купити собі стола. Почав шукати різні варіанти в цих ваших інтернетах. І от одного разу наштовхнувся на Cougar MARS Black. "Непоганий варіант" - подумав я, але почитав опис і вирішив, що хаб дещо застарілий. Наприклад, у мене навушники з Type-C входом, тому для чого мені mini-jack входи-виходи для мікрофону і навушників. Чи для чого чіпляти перехідник USB-A - USB-C. І тут я зайшов на сайт Cougar і побачив, що на англомовному сайті є Cougar Mars Pro 150, там хаб вже новіший, але в Україні його ще ніхто не продавав. Тому вирішив почекати, коли ця модель з'явиться у продажу в Україні.

І от я його купив, забрав і почав збирати. Перші проблемки пішли по ходу збірки, а саме: крок 5 (де треба прикрутити перемички (деталі F, G і E) до ніжок (деталі C і D)) - отвори на лівій ніжці ззаду були не зовсім навпроти отвору на перемичці, довелося крутити перемички і дивитися де кращий збіг. Не зафоткав, хоча зараз розумію, що варто було би. Тому, якщо хтось буде збирати стіл - приміряйте деталі ДО ТОГО, ЯК ЇХ НАЖИВЛЯТИ. Йдемо далі, зібрав стіл повністю і що я бачу: ліва частина стільниці має більший зазор з центральною стільницею, ніж права (фото додаю). Також, я помітив, що є два місця, де карбон був потертий (фото теж додаю).

Далі в мене питання до представника компанії - вам (як компанії) дійсно було дуже важливо зекономити на кабелях до хабу? Кабелі довжиною 110 - 130 см (не рахуючи кабелів мікрофону і навушників - вони довші, але особисто мені не потрібні). Стіл же розрахований так, що хаб я можу розмістити як праворуч, так і ліворуч? Чи ні? Якщо ні - тоді чому зразу не зробити під нього місце лише з одного боку (як на фото товару)? Товар позиціонується, як геймерський - тоді чому довжина кабелів не передбачена на те, що хаб і системний блок можуть бути в різних кутках стола? От зробити дроти на пів метра довшими це хіба так багато коштує? При ціні стола в 14000 грн - це просто, вибачте, жлобство. Виробник дійсно не може уявити, що геймерський стіл може на собі містити блок живлення? Та тут, навіть, якщо розмітити блок під столом, але не зі сторони хабу - довжини кабелів не вистачить. Деякі кабелі ледь дістають по діагоналі, коли системник ближче до центру. Фото, до речі, теж додаю.

Коротше кажучи, не вартує він своїх грошей. Тисяч за 10000 грн можливо і норм. Але наразі маю 2 usb порти, які не працюють в хабі, оскільки тупо не дотягуються до роз'ємів на материнській платі. Підсвітку заживив від USB на клавіатурі. А щоб дістали навушники - використав подовжувач USB-A - USB-C, який йшов з вухами. А для того, щоб заживити два інших USB в хабі - треба буде купити подовжувачі, або міняти монітор, щоб там були USB виходи. (Монітор, звичайно, на черзі під заміну, бо вже старенький, але все ж ситуація з кабелями прямо зіпсувала все враження).

Ну і питання на засипку, якщо товар йде в Україну офіційно - тоді чому інструкція тільки на англійській, а немає української мови (ну там ще присутні декілька мов країн Європи, але ж основна інформація на англійській мові)?

Достоинства:
    Хаб, підсвітка, розміри.
    Недостатки:
    Якість підгону деталей, довжина кабелів, перемичка, що тримає кабелі під столом - впирається в коліна.
    • Владимир

"Стіл же розрахований так, що хаб я можу розмістити як праворуч, так і ліворуч?"
      Видимо производитель не мог представить ситуацию когда хаб ставят с одной стороны, а ПК с другой

Доброго дня! Павло, дякуємо за відгук.
      По - перше приносимо вибачення за незручності, які у Вас виникли при користуванні. По - друге, дякуємо за детальний відгук і за те, що вказали я к нам можна продукт вдосканалити. Ми врахуємо Ваші коментарі і надамо їх виробнику з метою поліпшень у наступних партіях.

• Дмитрий С***

Подскажите пожалуйста, а как вы разместили панель управления стола слева и подключили подстветку? Там же в инструкции указано, что типа панель должна быть справа и длинный кабель 3 pin подключается в левую часть подстветки стола, а я так понимаю вы его подключили в правую, не будет тогда конфликтов при использовании с Asus Aura?

• Агафонов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Глубина: 77

Поки що це відгук про сервіс пов’язаний з товаром, про сам стіл буде трохи пізніше.

Мені привезли коробку з столом, по якому ходили ногами, по столу, який начинений електронікою, по столу - який банально може тріснути. Так як я зараз в процесі ремонту - не можу його розпакувати і зібрати, але вже готовий до найгіршого.

Ти наче підтримуєш бізнес під час війни, робиш покупки, а бізнес класти хотів на тебе, і буквально гарцує по твоєму замовленні, фото додаю.

Достоинства:
    Кажуть класний
    Недостатки:
    Перед доставкою постелив бігали