Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Оценка пользователей 4.33/5
  • Отзывы про товар продавца Nostalgy
  • Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nostalgy. Размеры: 130 х 180. Цвет: Серый

Отримала цю ковдру 13.02.26 з гарантийним талоном14днів, за 2 тижні експлуатації двічі зверталась до продавця для перевірки коректності работи пульту згідно інструкції, двічі відправляла ковдру продавцю назад на діагностику. Продавець нормально комунікував, перевіряв, на 2й раз зробили мені великий відео-огляд свого тестування. Наче все ок, подякувала. Сьогодні 14.04.26 і ковдра вже не працює, не світиться індикатор на пульті, відповідно ковдра не вмикається. Користувалась дуже обережно, чітко по інструкції. Через це і спілкувалась постійно з продавцем після покупки, тому що індикатори на ковдрі не світились, як описано в інструкції.
    Звернулась 14.04.26 вже до офіційного сервісного центру Medisana.
    Висновки такі:
    1) у офіціалів сервіс по гарантії 1 рік (звідки товар у продавця, кожен робить свій висновок);
    2) пульти вони не ремонтують, а якщо виникають такі проблеми, просто міняють ковдри, якщо з обмінною ковдрою щось станеться знову, поміняють також, поки не закінчиться цей термін гарантії 1рік. Далі вже їх не ремонтують, якщо щось трапиться вже після року експлуатації, значить не повезло;
    3) судячи з тої кількості, яку я побачила в них аналогічних товарів (виробника Medisana), то це дуже ненадійні товари. Була інша модель ковдри, у якої точно такий же пульт і така ж проблема, як з моїм пультом. Але там більше повезло, якщо людина встигла звернутися по гарантії до 1року, то їй поміняють товар;
    4) Там є ще декілька моментів, про які попереджають в сервісі, щоб якось подовжити період експлуатації, при мені там по телефону дзвонила людина з саме такою проблемою. Їй надавали цю консультацію.
    5) Особисто я більше не візьму товари цього виробника навіть з гарантією 1 рік. І майстер сервісного центру також собі б не брав такий товар.

Достоинства:
    немає, бо ковдра пропрацювала 2 місяці.
    Недостатки:
    гарантія 14днів; дуже чутливий пульт, часто ломається
  • Андрей Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nostalgy. Размеры: 130 х 180. Цвет: Серый

Увімкнув, гріє добре) Восени і взимку затестимо по повній

Достоинства:
    мнягеньке, гріє, жінка довольна
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  Nostalgy

Дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням!

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 130 х 180. Цвет: Серый

Ковдра супер. Прийшла швидко. Гріє приємно, особливо рятує коли ноги мерзнуть. Матеріал ніби плюшевий ведмедик дуже комфортний до тіла. Прати ще не пробувала

Достоинства:
    Швидка доставка

Вдячні за відгук і за те, що обрали наш товар.

З повагою, представник Medisana.

• Лера
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 130 х 180. Цвет: Серый

Купила на подарок маме, она в восторге. Греется равномерно. Пока полет нормальный, используем каждый вечер

Вдячні за відгук і за те, що обрали наш товар.

З повагою, представник Medisana.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 130 х 180. Цвет: Серый

Електроковдра попрацювала 2 дні. Поламався перемикач нагрівання.
    В сервіс «ваше здоровʼя трейдинг» не можливо додзвонитись!!!

Вітаємо! Дякуємо за ваше звернення. Підкажіть, будь ласка, чи дотримувалися ви правил користування, які зазначені в інструкції до виробу? Нам важливо зрозуміти вашу ситуацію для надання найкращої допомоги.

Також нам дивно чути, що вам не вдалося додзвонитися, адже наш контактний центр працює з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 18:00 і приймає всі дзвінки. Ви можете знайти наші контакти в гарантійному талоні або на сайті Rozetka у вкладці "Допомога" - "Сервісні центри".

• Виктория П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 130 х 180. Цвет: Серый

Товар пришел полностью не рабочий. Оформляю возврат уже второй день при помощи любимой сервисной службы Розетки. Обслуживание ужасное от слова совсем.

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Suntola. Цвет: Серый

Дякую, все відповідно опису.
    Продавця рекомендую .

• Продавец  Suntola

Добрий день, Ігоре.
      Дякую за відгук. Нехай електроковдра зігріває в холодну пору.
      Дякую, що обрали наш магазин)

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размеры: 130 х 180. Цвет: Серый

Приємний на дотик, швидко зігріває, зауважень не має.

• Володимир Ч***

Воно працює від розетчи чи там USB роз"єм, то можна і від пауер-банку?

• Валентина
    Продавец: iMedical. Цвет: Серый