- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Дякую за швидку доставку!) все чудово працює
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- Васек Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все працює добре)
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Доповнюю відгук, з приставкою все добре, поміняла кабель і все ок. Швидко зв'язались і підказали. Сервіс супер)
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
Сьогодні отримала, все встановила без проблем. Але заїдає звук на онлайн ТБ, ютуб теж. Як це можна виправити?
- Продавец ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
З Вами зв'яжеться менеджер для консультації
- KolyaОтзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Замовляв для батьків, відправили в той самий день, прийшло на наступний, все добре працює без підвисань
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- Тавлуй Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Приставка зробила із старенького, але плоского))), телевізора тугенький смарт.
Хороше рішення, якщо не купувати новий телевізор, то зробити зі старого смарт. Всіх функцій саме смарту не буде, але подивитись фільми на MEGOGO та Netflix можна)- Продавец ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- Лаптєва С***Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Швидка доставка, прості налаштування, все працює
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- Ярина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Супер!
- Продавец ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
Дякуємо за оцінку, вдалих Вам покупок!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Спасибо за подарки вкладыши на бесплатные подписки для тв каналов. Получили быстро. Работает на старом телевизоре кинескопном.
- Достоинства:
- Все работает отлично
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Приставка сподобалася,за таку ціну якісний товар! Отримала швидко.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Поки що немає
- Продавец ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
5/10
- Продавец ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
Дякуємо за оцінку, вдалих Вам покупок!
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- Андрей М***Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все норм
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ТВ ДЛЯ ТЕБЕ. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
швидко зв'язались,поміняли приставку на нову. Все працює добре. Дякую
- Достоинства:
- ціна
Дякуємо за відгук, вдалих Вам покупок!
працювала нормально рівно 2 хв... пропав звук,поміняв кабель,і пробував на другому тв, нічого непомінялось. Непрацює
- Недостатки:
- немає звуку
- Продавец ТВ ДЛЯ ТЕБЕ
З Вами зв'яжеться менеджер для консультації.
- Андрій Б***
швидко зв'язались,поміняли приставку на нову. Все працює добре. Дякую
- Едуард Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все ок
- Продавец FlySmart
Пане Едуарде, щиро дякуємо за ваш відгук.
Бажаємо вам приємного користування, комфортного перегляду та гарного настрою!
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все супер) спасибо
Все что нужно сразу в комплекте) хотя телевизору моему больше десяти лет уже)- Продавец FlySmart
Пані Тетяно, вітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук.
Головне завдання таких смарт-приставок — легко та без зайвих клопотів перетворювати навіть телевізори попередніх поколінь на сучасні Smart TV. Ми раді, що пристрій чудово підійшов до вашого телевізора і подарував йому нове життя з усіма сучасними функціями!
Бажаємо вам приємного користування, затишних вечорів та лише найкращих вражень від перегляду!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
пристрій вмер через пів року користування. порада: не економте на репліках
- Недостатки:
- якість
- Продавец Світло Є
Вітаємо, Олег!
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок! Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією під час використання смарт-приставки. У вас діє гарантійне обслуговування, і ми з радістю допоможемо вирішити вашу проблему.
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Чудово працює, старий самсунг почав транслювати мегого і Київстар ТБ. Раджу у кого була проблема підключення ТВ до інтернету і смарт тв
- Продавец FlySmart
Пане Ярославе, щиро дякуємо за ваш відгук та рекомендацію.
Бажаємо вам приємного користування, комфортного відпочинку та лише позитивних емоцій від перегляду улюблених фільмів і телепередач!
- Богдан Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Приставка працює добре трошки довго загружаєтся але на роботу невплиіає я всім задоволений думаю з часом таку батькам купити
- Продавец FlySmart
Пане Богдане, вітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук.
Будемо дуже раді вашим новим замовленням! Ця модель дійсно є чудовим варіантом для батьків, адже завдяки нашому попередньому налаштуванню інтерфейс є максимально зручним, стабільним та зрозумілим у користуванні.
Бажаємо вам приємного відпочинку та лише позитивних емоцій від перегляду!
- Вадим П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Добре
- Продавец FlySmart
Пане Вадиме, щиро дякуємо за ваш відгук!
Бажаємо вам приємного користування, затишних вечорів та лише позитивних емоцій від перегляду!
- Валерій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Маленький та удаленький,функції виконує на відмінно
- Достоинства:
- Компактність,функціонал
- Недостатки:
- Елена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Хорошая приставка, понятно даже для пенсионеров, рекомендую
- Продавец FlySmart
Пані Олено, щиро дякуємо за ваш відгук та рекомендацію.
Бажаємо вам приємного користування, комфортного відпочинку та лише позитивних емоцій від перегляду!
- Дмитро О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Наче непогане. Маленьке, гарненьке, працює... Гріється тільки після 10 хв роботи, але що зараз не гріється.
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
- Продавец FlySmart
Пане Дмитре, вітаємо! Щиро дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого магазину.
Раді, що приставка сподобалася вам візуально і ви задоволені її роботою!
Щодо нагрівання — ви зробили абсолютно вірне зауваження, це дійсно природний процес. Оскільки приставка має пасивну систему охолодження (всередині немає шумного вентилятора), тепло від процесора відводиться безпосередньо через корпус. Тому теплий або навіть відчутно гарячий на дотик пристрій під час роботи — це нормальний, передбачений виробником стан. Для процесорів цього типу температура до 70-75 градусів під навантаженням є абсолютно безпечною. Єдина рекомендація: не накривайте приставку іншими предметами та залишайте трохи вільного простору навколо неї для природної циркуляції повітря.
Бажаємо вам приємного користування та лише позитивних емоцій від перегляду!
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Щиро дякую
- Достоинства:
- Батьки на дачі раді
- Продавец FlySmart
Пане Володимире, щиро дякуємо за ваш відгук.
Бажаємо вашим батькам приємного відпочинку, затишних вечорів та лише позитивних емоцій від перегляду!
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все працює, супер.
- Продавец FlySmart
Пане Михайле, щиро дякуємо за ваш відгук!
Бажаємо вам приємного користування та лише найкращих вражень від перегляду!
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Після включення перший раз дуже довго звантажувалась. Але далі вже пішло добре.
- Недостатки:
- Не звичне меню але до нього швидко звикаешь
- Продавец FlySmart
Пане Дмитре, вітаємо! Щиро дякуємо за ваш зворотний зв'язок.
Ви абсолютно праві щодо першого завантаження. Справа в тому, що під час найпершого увімкнення приставки після встановлення прошивки система проводить фінальне налаштування: розпаковує системні файли, встановлює всі додатки у фоновому режимі та застосовує необхідні оптимізації. Це специфічний одноразовий процес, який дійсно потребує трохи більше часу. Надалі система працюватиме і завантажуватиметься у звичайному швидкому режимі.
Щодо меню — дуже раді, що ви швидко до нього адаптувалися. Воно спеціально розроблене для того, щоб керування пультом на великому екрані телевізора було максимально зручним та інтуїтивним.
Бажаємо приємного користування та безлічі позитивних емоцій від перегляду!
- Гасіч Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: G-TREND. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Працювала чудово. Через 30хв. Почала максимально сильно гальмувати користуватись неможливо.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Брала в основному для перегляду ТВ, все чудово працює, налаштування зайняло 2 хвилини.
- Продавец FlySmart
Пані Тетяно, щиро дякуємо за ваш відгук!
Надзвичайно приємно чути, що підключення зайняло у вас всього 2 хвилини — саме для цього ми ретельно налаштовуємо всі пристрої перед відправкою, щоб зробити процес максимально простим і зручним для наших клієнтів.
Бажаємо вам приємного перегляду улюблених телепередач та лише позитивних емоцій!
- Катерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Працює на всі 100!
- Продавец FlySmart
Пані Катерино, щиро дякуємо за ваш короткий, але такий ємний відгук!
Бажаємо вам приємного користування та лише найкращих вражень від перегляду!
- Юлия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Все чудово працює і дуже зручно що вже все налаштовано. Рік тому брали схожу модель у іншого продавця але на мучились з налаштуванням які періодично злітали і довелось відправляти назад на пере прошивку. Цей пристрій брали на дачу до самого старенького нашого телевізора і просто підʼєднали- включили і відразу вибирали фільм для перегляду!
- Достоинства:
- Легкість використання
- Продавец FlySmart
Пані Юліє, широ дякуємо за ваш розгорнутий відгук.
Нам надзвичайно приємно читати такі слова! Ми чудово розуміємо, як важливо отримати готовий до роботи пристрій і не витрачати час та нерви на складні налаштування чи прошивки. Саме тому ми ретельно готуємо кожну приставку перед відправкою.
Бажаємо вам чудового відпочинку на дачі, затишних вечорів та лише позитивних емоцій від улюблених фільмів!
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Супееееер
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Не вдалося підключити до wi-fi
Вітаємо, Олександр!
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з труднощами під час налаштування.
Ми вже зв'язалися з вами в особистих повідомленнях та наразі очікуємо на надходження приставки до нашого сервісного центру для проведення детальної діагностики. Ми обов'язково допоможемо вам вирішити цю проблему.
На наданому вами відео ми помітили, що приставка успішно знаходить доступні мережі Wi-Fi, але сам процес підключення переривається. Найчастішими причинами, чому так може відбуватися, є:
Навіть через одну помилку в регістрі літер або зайвий пробіл пристрій видаватиме помилку автентифікації.
Увімкнений захист MAC-адрес, застарілий тип шифрування безпеки (наприклад, потрібен WPA2) або виставлений у налаштуваннях роутера прихований режим мережі.
Спроба підключитися до каналу частоти 5 ГГц, якщо приставка підтримує лише 2.4 ГГц, або навпаки.
Щойно пристрій надійде до нас, наші технічні спеціалісти перевірять його роботу на різних типах роутерів та оперативно повідомлять вам результат.
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Дуже погано ловить вай фай... Якби добре ловив був би дуже гарним варіантом за гарну ціну! Можливо в квартиру з тонкими стінами і нормальний варіант але для дому з більш товстими стінами це безтолкова річ! Думаю краще переплатити і замовити щось краще
- Достоинства:
- Демократична ціна
- Недостатки:
- Дуже погано ловить wi-fi!!! Часто зриває...
- Продавец Світло Є
Вітаємо, Олександр!
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок та детальний опис умов експлуатації приставки.
Модель X96 є бюджетним рішенням. Товсті стіни (особливо цегляні, бетонні або з арматурою), дзеркала та інші побутові прилади дійсно створюють сильні перешкоди для бездротового сигналу.
Щоб зробити роботу приставки стабільною у вашому домі, ми рекомендуємо два прості технічні рішення:
Під'єднайте приставку до роутера напряму через мережевий кабель LAN. Це повністю усуне проблему затухання сигналу крізь стіни та забезпечить максимальну швидкість без обривів.
Якщо ваш роутер двоканальний, спробуйте перемкнути приставку на частоту 2.4 ГГц (вона краще пробиває товсті стіни, ніж 5 ГГц) або перенесіть роутер ближче до кімнати з приставкою.
- Дмитрий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Куплена приставка була 10 січня 2026. З місяць тому почалися проблеми з інтернетом, що відвалюється (підключення по кабелю). А вчора просто перестала вмикатися. Напис андройд і сам вимикається. Брав приставку батькові, тепер довелося свою віддати майже таку ж, але брав її більше 2х років тому у дрогова продавця. Напевно варто пошукати надійніший товар.
Вітаємо, Дмитро!
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
Описані вами симптоми (циклічне перезавантаження на логотипі Android) часто вказують на збій у програмному забезпеченні. Це може статися через критичне переповнення внутрішньої пам'яті пристрою, невдале автоматичне оновлення додатків або накопичення системних помилок (кешу), через що операційна система просто не може завантажитися.
Ми звернулися до вас в особисті повідомлення та запропонували зробити безкоштовний обмін пристрою на новий у межах діючої гарантії. На жаль, ви повідомили, що вже встигли викинути цю приставку, тому ми не змогли фізично здійснити заміну чи передати її в сервісний центр для діагностики.
Ще раз перепрошуємо за негативний досвід.
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlySmart. Встроенная память: 16 ГБ. Цвет: Black
Працює добре вже 2.5 роки. Навіть людина, що не розбирається в техніці, знайшла спільну мову з пристроєм.
- Продавец FlySmart
Пані Ніно, доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук.
Нам надзвичайно приємно читати, що приставка бездоганно працює та радує вас вже 2,5 роки! Це найкраще підтвердження надійності пристрою.
Бажаємо вам ще багато років приємного перегляду та лише позитивних емоцій!