Отзывы покупателей о Планшет iHunt PC 10 PRO с клавиатурой - 4/64 Гб, 7680 мАч

Оценка пользователей 4.31/5
  • Катерина Б***

Супер супер!

Достоинства:
    Модний процесор, захист аккаунту гугл
    Недостатки:
    Кібербезпека
    • Продавец  Ecovent

Доброго дня, дякуємо за відгук, якщо будуть додаткові питання завжди раді допомогти :)

• Євгеній Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent

Батарея дуже погано тримає, а на інше нарікань не було, хіба що не працює апостроф і відсутня тверда "г" при наборі з клавіатури.

Достоинства:
    Чітке зображення, хоча й не яскраве, швидкий, звук непоганий, зручний, м'яка клавіатура
    Недостатки:
    Дуже швидко розряджається батарея, дуже повільно вмикається.
    • Продавец  Ecovent

Доброго дня, звертаємо вашу увагу на те, що клавіатура також споживає заряд акумулятора. Під час роботи з під' єднаною клавіатурою, рекомендуємо працювати з включеним живленням

• Євгеній Г***

Зрозуміло. Дуже дякую за відповідь, але для мене метою придбання девайса було саме робота з клавіатурою - я використовую його як ноутбук. Чи є можливість замінити батарею або якось виправити цей недолік за допомогою програмного забезпечення?

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent

Дуже крутий планшет, приємний у користуванні. Брала для навчання в універ. Працює супер як на мене
    Продавець відправив товар швидко, наклейки з укр мовою пішли у подарунок
    Дуже задоволена, дякую

Достоинства:
    Зручність, приємний інтерфейс
    Недостатки:
    Було б класно мати більше пам'яті
    • Продавец  Ecovent

Доброго дня, дякуємо за відгук, приємного користування, щоб збільшити кількість пам'яті, можете замовити карту пам'яті в нашому магазині

• Анна Б***

Обов'язково замовлю
      Можливо разом із смартгодинником

• Игорь Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent

Глючит почти каждая программа после обновления. Не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Глючит весь софт
    • Продавец  Ecovent

Добрый день, отправляйте по гарантии, вам сделают прошивку и все будет работать хорошо

• Валерий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent

Нежалею, что приобрёл. Звук неплохой, батарея неплохая тоже, удобно в руках держать. Яркости дисплея хватает.

• Иван Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent

Попользовался 3 недели, проявил план себя просто отлично. Батарея держит реально долго.

• Ольга

Подскажите пожалуйста, на сколько примерно времени хватает батареи?

• Иван Б***

Мне на два-три дня хватает полностью, яркость правда я обычно использую ниже среднего.

• Светлана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent

Покупала ноут для работы, со всеми своими обязанностями он справляется, все выдерживает и работает так как надо. Я довольна своим выбором и покупкой.

• Руслан Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent

Знаком с этой моделью, у знакомых была такая же, решил вот для работы себе взять. В общем и целом, под мои задачи, наверное, больше и не надо. Главное, что стабильно работает.

• Вячеслав Д***

Всім доброго дня.
    Два дні користуюсь даним гаджетом і вже маю що сказати.
    Отримав на Новій пошті, перевіряти не дозволили, так як відправлено від фізичної особи. Коробка розпломбована. Відкрив, знайшов всередині гарантійний талон і т.д, думаю тому і відкрили. Відправляють з Чернівців. В Київську обл 90 160 грн.
    Дивився 12 хв відео в ФБ, - 3% батареї. Заряджається довше)
    Зробив в Києвстарі карту для планшетів, тільки для Інтернету, не працює! Показує 4G, єсть значок і т.д. але по факту не працює. Через Wi fi все працює чітко. Зручно переглядати відео з ютуб за рахунок екрану. Звук звичайний, прибл. як в телефоні. Яскравість включаю на 90% і більше, ну дуже тускло.
    Сам планшет доволі шустрий, без особливих нарікань.
    Відмічу зручну підставку.
    Камера слабенька, але не за ради неї брав. Для прикладу у тел. Редмі 7 на багато краща.

Достоинства:
    Радує дохлий рашист на фото.
    Для моєї роботи в принципі годиться.
    Недостатки:
    Клавіатура тільки англійською.
    В цілому здається трохи важкуватим.
    Жалко за нього 7 шт.
    Не працює інтернет, належним чином.
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent

Відповідний до своєї ціни.

• Людмила А***

Удобный в использовании, быстрый

• Алла Ч***

Здравствуйте, скажите пожалуйста, стоит ли покупать этот планшет, как он в использовании?? Просто читала не очень хорошие отзывы на других сайтах..как он в работе??

• Артём К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent

Брал для работы, хочу сказать, что это очень удобно, планшет работает хорошо, проблем никаких не было) Рекомендую

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent

Очень удобный комплект, я довольна качеством и работой планшета, все супер, ничего не тормозит, для просмотра фильмов и тд идеально))