Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Кукольный домик NestWood Смарт Хаус дом для кукол Лол, мебль 9 ед, розовый (kdl011)

Код:  325142074
  • яна б***

Красивий будиночок дівчатка задоволені
    Складати треба мати терпіння)

• Продавец  NesTik

Добрий день! Дякуємо за покупку та відгук! Чекаємо вас у нашому інтернет-магазині знову!

• Ольга Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Дякую виробникам за чудовий будиночок. Я в захваті, дитина також

Достоинства:
    Легко складається, зрозуміла інструкція, дуже красивий

• Солодка О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Купили доньці на день народження. Для дорослих класний конструктор, але складається легко, завдяки підписаним деталям не заплутаєшся. Правда в мене виявилось три зайвих маленьких деталі (кріплення для ліфта), можливо запасні.
    Сам будиночок крутий. У нас були до цього маленькі, тому меблі ми доставили свої. Якщо це ваш перший будинок, рекомендую докупити одразу меблі, стандартного набору замало. Дитина задоволена, постійно грається.
    P.S. При зборі бажано заглядати в інструкцію, вона не велика, але рекомендації доцільні.

Достоинства:
    Якість, зручність
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Евгений

Крутой подарок, ребенку понравилось

Достоинства:
    Качество домика
    • Продавец  NesTik

Добрий день. Дякуємо вам за покупку та зворотній зв'язок! Нехай дитина грає із задоволенням! Чекаємо вас за новими покупками!

• Півень М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Купували дочці на День Народження, і більше хвилювались навіть не за якість будиночка, хоча якість матеріалів на висоті, а за те, чи буде цей будиночок їй цікавий, бо дитина в нас дуже активна. Склавши будинок (до речі доволі просто, всі деталі пронумеровані, є інструкція), дитину не було чути пару годин)) поки що не було жодного дня, щоб дитина не погралась з будинком) Також замовили додаткову мебель та освітлення. Як на мене, мебель яка йде в комплекті її замало, будиночок буде здаватись пустим і це єдине, до чого можна зробити зауваження, але знов ж таки, можливо комусь цієї мебель буде й достатньо. У всіх інших моментах будинок чудовий, подарунок вийшов вдалим)

Достоинства:
    Якість матеріалів, зовнішній вигляд, простота в збиранні, гарно промальовані деталі, є можливість доукомплектувати різними меблями та аксесуарами
    Недостатки:
    Як на мене, в базовій комплектації трохи замало меблів
    • Продавец  NesTik

• Павло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Чудово. Дякую. Дитина дуже задоволена.

• Сергей Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Брали на подарок, пришло очень быстро.
    Компактная упаковка порадовала.
    Ребёнку очень понравилось! Даже процесс сборки очень занимательная игра. Спасибо!

Достоинства:
    Качество, надёжность, простота
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  NesTik

• Карина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Домик отличный. Брали на подарок крестнице. Ребенок счастлив! Играется со своими куколками часами. Качество хорошее, за пару недель активного пользования все в первозданном виде.

• Мазур О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Добрий день! Будиночком дуже задоволені, швидко збирається, персонал спрацював на відмінно. Рекомендую всім!

• Андрей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NesTik

Отличный игровой домик за свои деньги! Кто любит мастерить что либо или собирать Лего - этот дом точно доставит вам удовольствие от сборки. Мы два дня собирали:) Приятно порадовало качество изделия, все просчитано до миллиметра! Ни одной погрешности, все в точности как в инструкции и на фото. К слову инструкция весьма подробна и каких либо сложностей в сборке нет. Клея на мебель и сам дом хватило пол тюбика. Приятно так же было увидеть подарок в виде горки от продавца) Если говорить в целом об общих впечатлениях, то все супер, начиная от девушки менеджера которая оперативно связалась, дала некие советы, быстрой доставки, отличной упаковки изделий и заканчивая радостным ощущением от того, что наконец то собрали домик и доця может приступать к работе:) Совет будущим владельцам этого чудо домика, клейте обои сразу на детали, это упростит вам жизнь) И вдруг решите использовать местами супер клей, имейте ввиду, что схватывает моментом, потом не отодрать. Рекомендую )

Достоинства:
    Отзывчивые менеджеры, быстрая доставка, хорошая упаковка, подарок, домик и мебли - просто шедевр, исполнено на 10/10
    Недостатки:
    В целом, их нет, разве что нужно быть очень осторожным вынимая детали, но и тут компания позаботилась, если вдруг что то внезапно сломается - вышлют новую деталь. По этому, недостатков нет.
    • Продавец  NesTik

Добрий день. Дякуємо за покупку і детальний відгук з фотографіями! Дуже раді, що дитинці будиночок сподабався, і Ви залишились задоволені обслуговуванням, якістю товару, швидкістю доставки. Нехай ваша принцеса грає із задоволенням! Чекаємо вас у нашому магазині знову!

• Леонид С***
    Продавец: NesTik

Дуже гарні товари по якості ,швидка відправка ,приємне спілкування з менеджерами,рекомендую !

• Ігор М***
    Продавец: NesTik

Дуже якісний будиночок!!! Збирав із задоволенням! Вразила точність порізки. Всім рекомендую!

Достоинства:
    Якість матеріалу. Точність порізки. Великий розмір.
    Недостатки:
    не знайшов)
    • Продавец  NesTik