Отзывы покупателей о Чехол книжка с магнитом CaseMe на Samsung Galaxy A10s A107 Black (14070-2B)
- Кононенко Э***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Burgundy
Хороший чехол. Аккуратный, прекрасно смотрится, хорош на тактильное ощущение. Рекомендую.
Оператор, связавший я со мной, внимателен, тактичен в обращении.- Достоинства:
- Зороший
- Олег В***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Burgundy
Гарний чехол)
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Black
Дякую за дуже гарний та якісний виріб. Повністю відповідає фото, вживу виглядає навіть краще. Продавця рекомендую. Зв'язалися швидко, з'ясували всі питання, відправили в той же день. Менеждер ввічливий та приємний в спілкуванні. За потребою обов'язково звернуся ще. Дякую!
- Достоинства:
- Стильний. Красивий. Якісно зроблен.
- Недостатки:
- Не знайшла.
- Дмитрий А***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Mint
Чохол трішки відрізняється по кольору - тут на фото він бірюзовий, по факту - більш зелений. На дотик приємний та й виглядає добре. Смартфон "сів" відмінно.
Є одне "але" стосовно роботи магазину Розетка. Замовив два товари на сайті. Продавці різні (не Розетка) і тому доводиться сплачувати доставку і від одного, і від другого. Тут постає питання - навіщо тоді купувати ці товари через Розетку? Замовляючи в одному інтернет-магазині кілька товарів саме і очікуєш, що доведеться один раз заплатити за доставку ВСІХ замовлених товарів, а не кожного окремо. Інакше, який же сенс купувати на Розетці? Можна ці товари замовити з сайтів безпосередніх магазинів-продавців. - Леонид Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Brown
Дякую, отримав замовлення - чохол -книжку до телефону на свій самсунг, все швидко, якісно актуально - присланий товар відповідає замовленому.
- Достоинства:
- швидко якісно актуально
- Недостатки:
- нема
- Продавец SH Group
Дякуємо за такий чудовий відгук, нам дуже приємно, що Вам сподобався наш товар. Сподіваємося він довго Вам прослугує!
- Евгений Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Burgundy
Гарно виглядає, приємний на дотик
- Достоинства:
- Гарно виглядає, приємний на дотик
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Burgundy
Качественный товар, удобный, пользователь очень довольный!
спасибо производителю.- Недостатки:
- не обнаружил
- Продавец SH Group
Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що товар виявився якісним та зручним, і що ви задоволені. Чекаємо на Ваше наступне замовлення!
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: SH Group. Цвет: Brown
Дуже гарної якості , стильний і приємний на дотик
- Достоинства:
- Дуже багато