- Олексій У***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Цікава штука, по суті конструктор
Замовив 2) - Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Замовляла на подарунок, пограв син, захотів собі, всі хто грають у сина, замовляють на день народженя) тепер завжди є гарна ідея подарунка. Захопливо і для 5 і для 13 років і дівчаткам і хлопцям, а як збирають декілько наборів то взагалі цікаво, більше варіантів, що можна побудувати)
- Достоинства:
- Гарна якість, цікаво дітям від 5-13
- Недостатки:
- Чим більше наборів тим цікавіше
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Дуже якісні деталі. Дітям подобається
- Достоинства:
- Якісні деталі
- Дар'я Т***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Дитина в захваті, будуємо всі разом
Деталі якісні, достатня кількість аби будувати різне - Олеся М***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Реально класна штука. Дитина в захваті. Можна по різному будувати конструкцію.
- Достоинства:
- Супер все
- Недостатки:
- Трохи хитка
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Отримала конструктор. До якості конструктора, поки що претензій не маю. Проте після доставки коробка вся побита і розірвана, конструктор куплявся на подарунок. Я забрала посилку з поштомата, побачила це вже вдома, міняти часу немає.
Вважаю винен відправник а не сама пошта. Якщо коробка не міцна вказуйте це,для охайної доставки, якщо не вказуєте, упаковкйте в додаткову коробку для транспортування.- Достоинства:
- Деталі виглядають якісно і міцно
- Недостатки:
- Доставка без додаткового транспортного пакування, не товарний вид коробки.
- Виктория Г***
Доповнюю відгук, зі мною звʼязались і запропонували швидке вирішення проблеми. Мені просто надіслали нову пусту коробку. Бо повернення, обмін, зайняв би час. А отримання коробки пів доби.
Купляла на подарунок, син побачив, сказав теж такий хоче тому буду ще один замовляти
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Взяли на подарунок на Миколая, краще б взяли щось інше. Складена конструкція тримається купи лиш якщо її не торкатися. Якщо ж дитина залазить туди то потрібно поправляти щоб все не рухнуло. Не вартує своїх грошей взагалі. Дуже розчаровані покупкою
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ненадійна конструкція
- Анастасія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Чудова якість. Легко і цікаво складати
- Дзюбій О***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Конструкція взагалі не трумається купи. Як тільки дитина залазить і трохи ворухне, одразу розпадається, легкий плед не тримає, починає перекашуватись. Будемо саджати на клей
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вся конструкція
- Алексей Д***
Хотілося б виправити свій відгук, оскільки продавець виявився дуже адекватною людиною. Продавець сам зконтактував, запропонував повернути гроші і прийняв назад товар навіть за умови що не всі деталі в комплекті. Тому продавця рекомендую
- Валера Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Качественный товар, покупаем уже 2й набор
- Продавец BRIGHT FUTURE
Дякуємо за відгук. Веселої гри!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Це найкраще, що можна придбати дитині
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Все супер. Діти задоволені, що є головним.
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Качественный конструктор!! Активно пользуемся, дети могут бросить палочку, использовать как барабанную, она стойко держится! Рекомендую! Товар своих денег стоит!
- городинський і***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Конструктор прийшов все добре ,я думав що все масивніше ,не дуже стійка
- Евгений Н***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Випадково побачив рекламу і не пожалкував що купив. Кріпиться добре, тримається і не розвалюється. Трубочки міцні, точно не дешевий Китай. Вживу виглядає прикольно. Накрив простирадлом і магія, будиночок серед кімнати.
- Достоинства:
- Якісне. Простороння уява. Будуй і будуй.
- Недостатки:
- Мало, завжди хочеться більше.
- Роман
Дякую за фото.
Це у вас весь конструктор зібраний на фото?
Чи ще є вільні елементи?
- Влад Б***Отзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Для дитини 4-5 років добре. Для старшої - краще брати два набори.
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: BRIGHT FUTURE
Качество отличное.
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Не выявлены