- Григоренко ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: BACAB store. Цвет корпуса: Зеленый
Хароша
- Маргарита КузьменкоОтзыв от покупателя. Продавец: BACAB store. Цвет корпуса: Желтый
Льодянка супер!
- ВалерияОтзыв от покупателя. Продавец: BACAB store. Цвет корпуса: Красный
Санками довольны. Качество хорошее, пластик качественный. Продавец ответственный.
- ТаисОтзыв от покупателя. Продавец: BACAB store. Цвет корпуса: Розовый
Отличные санки! Выдержали испытание последними морозами и снегопадами.
- Юрий СигнаевскийОтзыв от покупателя. Продавец: BACAB store. Цвет корпуса: Красный
Санки классные, попа не на земле, борты присутствуют.
Племяшка довольна.
Спасибо - ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: BACAB store. Цвет корпуса: Синий
Доставили быстро, без механических повреждений. На вид пластик прочный и надёжный. Использовали пока пару раз, испытания прошли на отлично
- Бичок ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: BACAB store. Цвет корпуса: Розовый
Замовив льодянку. Прийшла на відділення Нової пошти з механічними пошкодженнями - подряпинами. Залишив відгук із незадоволенням пакування товару. Повертати назад не було часу - бо це був терміновий подарунок. Опісля зі мною зв'язався менеджер, з'ясував обставини. І, хоча прямої, безпосередньої вини відправника не було, мені запропонували безкоштовну ще одну, таку ж саму льодянку в подарунок. Я був дуже приємно здивований. Через 3 дні я вже забирав з НП ще одну, нову і цілу рожеву красуню. Дякую дуже за сервіс та відношення до клієнтів!
- Достоинства:
- Якість і сервіс
- Тетяна ЧеОтзыв от покупателя. Продавец: Brand4S. Цвет корпуса: Зеленый
Власне, льодянкою син задоволений, це головне)
- Достоинства:
- Чудова льодянка/санчата для підлітка - має достатній розмір, щоб зручно всістися повністю. Добре, що має ручки по боках - можна і під час катання за них триматися, і зручно за них переносити дитині, щоб льодянка не волочилась по землі.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Brand4S. Цвет корпуса: Розовый
Чудова льодянка.
- юлия майороваОтзыв от покупателя. Продавец: Brand4S. Цвет корпуса: Зеленый
Отличные санки, рекомендую!
- Недостатки:
- Ірина ЮраОтзыв от покупателя. Продавец: Brand4S. Цвет корпуса: Зеленый
Дитина у захваті!
- Достоинства:
- Чудова річ! Велика,помститись можна двом діткам або одному дорослому