Отзывы покупателей о Мудборд белый Rey 100х60 + 40 прищепок, Сетка мудборд настенный для надписей, фото (100604)
- Ярослава К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rey. Цвет: Белый
Писала компанії, у якої замовляла товар. Мене відправили звертатися безпосередньо в Розетку.
Шановні, але бігати шукати крайнього за кріплення, яке мені не поклали - це ж не мій обовʼязок.
Дублюю своє повідомлення. Сподіваюсь, це вирішиться легко і просто, і мене не будуть посилати по всім менеджерам.
Вітаю!
Робила у вас замовлення — мудборд білий 100х60.
На жаль, при розпакуванні виявила кілька неприємних моментів:
1. У комплекті відсутні кріплення до стіни.
2. По боках облізла фарба, видно пошкодження покриття.
3. У наборі 39 прищіпок, деякі з них зламані.
Не побачила цього одразу, тому й забрала замовлення.
Якби йшлося лише про одну прищіпку, не зверталася б, це дрібниця. Але в ситуації, коли практично до всіх елементів є питання, вирішила вам написати.
Буду вдячна за зворотний зв’язок, як ми можемо це врегулювати (мене цікавить саме кріплення, щоб можна було повісити на стіну)- Достоинства:
- Мудборд відповідає заявленому
- Недостатки:
- Якщо не враховувати пошкодження і відсутність елементів
- Продавец Rey
Доброго дня. Товар знаходився на складі Розетка та фізично відправляли товар не ми. Тому і порадили звернутись в Розетку. Комплект аксесуарів ми вислали вам. Вибачте за незручності.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rey. Цвет: Белый
Дуже кайфовий і незвично покращить інтер'єр квартиру або закладу. Додає до затишку, спокою, загального враження
- Достоинства:
- Дизайн, зручність, затишок, враження
- Владислава Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rey. Цвет: Белый
Дуже гарний мудборд, дякую вам!
- Александра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rey. Цвет: Белый
Дуже ввічливий адміністратор звʼязався і вирішив проблему з комплектацією. Прищіпки і кріплення, яких не вистачало мені вислали безкоштовно. Замовила ще 2 таких дошки на всю стіну)
- Достоинства:
- Клієнтоорієнтованість, швидка доставка
- Александра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rey. Цвет: Белый
Отримала мудборд, але в комплекті мали бути прищіпки (40 штук), яких немає. І було б класно, якщо б клали в комплект кріплення, щоб зразу можна було повісити
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Немає кріплення і не поклали прищіпки
- Продавец Rey
Вибачте за незручності. Увесь комплект: прищіпки та кріплення, вам відправимо.
- Александра Л***
Проблему вирішили дуже швидко. Мені відправили те, чого не вистачало безкоштовно. Дякую)
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rey. Цвет: Белый
Непоганий мудборд. Зроблений якісно. Має кріплення на стіну.
Доставили дуже швидко і дуже гарно упакували. В цілому довольна- Недостатки:
- Не знайшла
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rey. Цвет: Белый
Замовила мудборт, доставили дуже швидко. Було приємно отримати невеликі подарунки, дякую)
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rey. Цвет: Белый
Дякую за оперативність та милі листівки до замовлення!
- Достоинства:
- Розмір
- Продавец Rey
Дякуємо вам - будемо завжди раді вам у нашому інтернет-магазині