- А Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.24 кг
Останнім часом у дворі з'явилося багато котів... приходиться годувати. Тому купили корм різний. Їдять чудово.
Цей корм також. Тільки своя домашня кішка саме з курочки корм чомусь не хоче. Він має гарний вигляд і приємно пахне...Але вона у нас, як **лакмус** навіть ковбаски їсть не всі.
Балувана.
Ціна була по акції, якщо буде ще - будемо купувати.- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Сергей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.24 кг
Хороший корм
Дякуємо за відгук !
- Марина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.24 кг
Очень вкусно !!! Спасибо от нашей булочки !!!
- Достоинства:
- Цена - вкусняшка для мопсяшки -:)
- Продавец PE-LP
Дякуємо за відгук!
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.24 кг
Хороший корм за оптимальною ціною.
- Достоинства:
- Хороші консерви, песику подобається. Дякую.
- Продавец PE-LP
дякуємо за відгук
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.24 кг
10 банок швидко зникнули
- Продавец PE-LP
Дуже раді , що корм сподобався Вашим улюбленцям)
- Елена О***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.24 кг
Замовляла різних видів, але найбільше моїм хвостикам сподобався з куркою. Кусочки великі, рідини не багато, смачний на запах. Іди і котики і собачки, сподобався всім.
- Достоинства:
- Приємно пахне, не дуже багато рідини.
- Недостатки:
- Поки не побачила
- Людмила Є***Отзыв от покупателя. Продавец: PE-LP. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1.24 кг
Собака і навіть кіт їдять, аж за вухами лящить