- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: UXU. Размер: XL. Цвет: Графит
Термолосини дуже високоі якості, зручні, мʼягкі, приємні до тіла. Дуже рекомендую
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UXU. Размер: XS. Цвет: Графит
Купила собі комплект такої термобілизни і придбала легінси для доньки. Товар сподобався. Швидка доставка.
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: UXU. Размер: M. Цвет: Графит
Гарні термолосини і відправлення швидке
- Достоинства:
- Тоненькі
- Недостатки:
- Не знайшла
- Ольга Г***Отзыв от покупателя. Продавец: UXU. Размер: XL. Цвет: Графит
Не перша покупка товарів Kifa. Як на мене все ідеально.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: UXU. Размер: S. Цвет: Графит
Купувала цю білизну ще десь 7 років тому,ношу до сих пір,дуже подобалась,маю три пари таких .Вирішила обновити ,так як з часом тканина вже не тримає форму ,але новий варіант розчарував.Розміри не відповідають дійсності,маломірять.Взяла розмір с як завжди(параметри мої не мінялись) ,але як виявилось вдома вони тісні ,думала тканина потягнеться ,бо старі добре розтягнулись ,але нажаль.Після прання теж не потягнулись,тканина не така еластична і не приємна на дотик як раніше.Треба було одразу відмовитись і взяти розмір більше ,а може і на два розміри бо зовсім не співпадає..посадка низька ,навіть нижче ніж була,що теж мені не дуже подобається.
- Достоинства:
- Не знайшла.
- Недостатки:
- Змінили тканину,не тягнеться,маломірять,низька посадка і туга резинка.хочеться більш еластичної тканини.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: UXU. Размер: S. Цвет: Графит
Не дуже тянуться, тому з розміром буде впритик.
- Достоинства:
- Тоненькі, під джинси буде добре
- Недостатки:
- В талії хотілось більш щільну резинку, бо свободнувато, а ноги навпаки
- Олександра Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: UXU. Размер: M. Цвет: Графит
Дуже файна термобілизна за свою ціну, тепло тримає добре, матеріал приємний до шкіри та розмір співпадає.
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Поки не виявила
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: UXU. Размер: S. Цвет: Графит
Ця термобілізна - найкраща заміна колготкам на холодной період. Зимою дуже рятують, постійно вдягаю, навіть під вузькі джинси. Також раніше купляла подібної якості термошорти, майку, та кофту з довгими рукавами. Рекомендую!
- Достоинства:
- Гарна якість, м'які, тонкі, довгі
- Недостатки:
- Не виявила
- Вероніка М***Отзыв от покупателя. Продавец: UXU. Размер: M. Цвет: Графит
Приємна до тіла, м'ягка тканина. Тепла, якісно пошита білизна.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: UXU. Размер: M. Цвет: Графит
Добрий день.
1. Товар відповідає, все супер.
2. Обслуговування: відправили швидко і без дзвінка; відправили на інше відділення; сам зробив переадресацію( це додаткові вітрати, сума невелика, але продавець не відреагував!!!).
3. Написав продавцю про данну проблему, але..... ні дзвінка, ні листа, ні у месенджери, ні в кабінет розетки, продавець не написав.
Дуже прикро!Соответствие размерной сетке
- Продавец UXU
Доброго дня! Найближчим часом з Вам зв'яжеться менеджер для вирішення Вашого запитання. Все виправимо обов'язково !)Нажаль наразі не завжди попередьо можемо зв'язатись з усіма покупцями, тому замовлення інколи відправляємо без підтвердження по телефону. І відповісти на запити також не завжди швитко виходить через перебої зі зв'язком та інтернетом. Але ми намагаємось зробити все як найшвидше. Перепрошуємо!
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: UXU. Размер: S. Цвет: Графит
Рекомендую данный товар
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: UXU. Размер: 3XL. Цвет: Графит
Товар и обслуживание отличные, продавец внимательный
- Достоинства:
- Лосины качественные и тёплые, у нас в семье это не первая покупка, носятся прекрасно
- Альона М***
Підкажіть будь ласка, скільки швів мають лосіни? Бо мені прислали на вигляд наче як чоловічі - три шви спереду і два ззаду
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Y_D. Размер: 3XL. Цвет: Черный
термофункцію не виконують
- Достоинства:
- м'які, тонкі, легенькі алп щільні
- Недостатки:
- холодні. одягла при -1С, під джинси, тепло не тримають
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Sharmlin. Размер: XS. Цвет: Черный
Хорошо тянутся,сидят отлично,очень комфортно на теле,приятные и мягкие.
Размер хс подходит на бедра до 90см,нигде ничего не давит,не тугие швы и резинка не тугая.
Спасибо продавцу за отличный товар!- Достоинства:
- Мягкие и приятные к телу ,отличный состав
- Продавец Sharmlin
Благодарим Вас за покупку и за отзыв! Носите с удовольствием.
- Алина М***Продавец: Sharmlin
Взяла себе в первый раз, понравились, что они тоненькие, но в них тепло. Однозначно лучшая покупка на эту зиму.
- Достоинства:
- Тонкие, что можно надеть под любимые джинсы, теплые
- Sharmlin
Благодарим Вас за заказ и отзыв! Носите с удовольствием)
- Татьяна Р***Продавец: Sharmlin
Нравится качество товара, кифу заказываю не первый раз, довольна быстрой доставкой
- Достоинства:
- Приятная ткань , не толстые, что радует
- Sharmlin
Благодарим Вас за заказ! Носите с удовольствием.