Отзывы покупателей о Ремешок TPU Armorstandart This is the Way для Xiaomi Mi Band 7 6 5 BY Transparent (ARM59267)
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Transparent
Якість погана, дитині сподобався малюнок, але носити не може, матеріал дуже твердий, погано гнеться, дуже важко застібати. Натирає шкіру. Не вартий таких грошей
- Достоинства:
- Не знайшла
- Недостатки:
- Описала вище
- Олег Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Transparent
Дуже розчарувала якість виконання малюнку (в оголошенні на фото він набагато якісніший, чіткіший і відображається як з внутрішньої так і з зовнішньої сторони ремінця), той що прийшов зроблений не так чітко і якісно як на фото. Отвори для застібки різних розмірів, в отвори застібка проходить з суттєво різним зусиллям, в одні дуже важко, в інші легко (дитина без допомоги дорослого не взмозі зафіксувати застібку в потрібному отворі ).
Не рекомендую даний товар для купівлі, будете розчаровані якістю виконання. (ремінець для Xiaomi MI bend 5), доя підтвердження своїх слів скину фото для порівняння.- Достоинства:
- Недостатки:
- Якість виконання малюнку незадовільна, отвори для фіксації застібки неоднакові (на отриманому ремінці прінт - малюнок не якісний, на відміну від фото зробленого виробником). Занадто висока ціна для
- Инна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Transparent
Ремешок к нам пришёл бракованный, невозможно застегнуть. Застёжка не проходит в дырочки на браслете. Ребёнок расстроен
- АнлрейПродавец: Rozetka. Цвет: Transparent
Немного жестковат материал, но со временем станет мягче. Принт качественно нанесен, отличный ремешок
- Достоинства:
- Для 5 подходит, красивый
- Недостатки:
Представник постачальникаДоброго дня, Андрей! Дякуємо за позитивний відгук. З повагою команда Armorstandart.