- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный
Зручне крісло місяць користуюсь кожен день, нарікань немає комфорте рекомендую
- Иван С***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Черный
Кресло собирается очень легко.
- Достоинства:
- Удобное )
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный
Хорошее кресло, советую, (Обратите внимание советуют То которое на фото ниже) мягкое удобное. Хоть инструкция по сборке на китайском, но по рисункам я собрал за 40 минут. (мне 15). Немного шатаются подлокотники, вправо-влево. Но это не мешает.
- Достоинства:
- Удобное мягкое кресло. Есть запасные винты.
- Недостатки:
- Немного шатаются подоконники. Но не мешает.
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный
Всё то чего ожидаешь от удобного геймерского кресла. Единственное то что подлокотники сами по себе люфтят, но это не есть большой проблемой, а так они крепкие, выдерживают вес всего тела на них.
- Достоинства:
- Удобство, дизайн, материал, подушки, подставка под ноги
- Недостатки:
- Люфт подлокотников
- Продавец O-trade
Добрий день!
Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Інформацію щодо люфту підлокітників передаємо виробнику. Приємного користування!
- Андріан М***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Черный
Крісло легко складається матеріал хороший , брав брату за пару місяців ніяких нарікань
- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Черный
Гарне крісло. Гарна якість. Хороша ціна. Легко складається.
- Достоинства:
- Ціна якість
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный
Прийшло в гарно запакованій коробці, коробка ціла, крісло так само комплектуючі на місті проблем зі збиранням не було.
Зібрав до речі за 40 хвилин своєю викруткою.
Кріслом задоволений)- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
- Поки ще не виявив
- констянтин ж***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Черный
кріло класне, я задоволений але->
- Достоинства:
- Комфорт,легко складається,зручний для людей з різною вагою то росту, легке руголювання спинки та підлокітників,
- Недостатки:
- Якщо не рівномірно редагувати положення тіла можна впасти,
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный
Забирав зі складу, дуже зручно
- Достоинства:
- Все добре
- Недостатки:
- Ще не виявлено
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Черный
Дуже чудове крісло, сідаєш в нього, що в формулу-1
- Денис З***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный
Крісло комфортне, навіть з моїм зростом і хворою спиною. Рекомендую
- Достоинства:
- Регулювання підлокітників
- Недостатки:
- Трішки незручне розташування та використання підставки під ноги.
- Владимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Черный
Якщо ви важите десь 90 кг, то крісло зноситься швидше, краще дивіться крісло яке витримує більшу вагу ніж 100-110кг.
Сидить дівчина, все чітко. Для здорового чоловіка буде трохи дискомфортно- Достоинства:
- Ціна, якість, беріть текстильну.
- Недостатки:
- Підставка під ноги трохи дивно зроблена, але все норм працює
- Станіслав К***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный
Купував крісло близько року назад, були певні незручності в плані інструкції по зборці але не критично. За рік користування недоліків не виявилось. Зручне крісло з приємним еффектом качання.
Але не без нюансів, за рік користування зносився механізм регулювання наклону і буквально на днях вийшов з ладу, і тепер крісло вічно нахилене.- Достоинства:
- Матеріал, комплектація
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Черный
В цілому непогано, але є мілкі подряпини, немає язичків на блискавках. Враження, що їх необережно демонтували.
- Достоинства:
- Комфортне
- Недостатки:
- Трішки по китайськи)
- Андрій
Їх там і немає з заводу, бо кожух крісла не знімається.
- Юрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: O-trade. Цвет: Серый + Черный
Крісло як крісло знизу фанера за 7000 грн можна було зробити якісніше,
Не раджу- Достоинства:
- Немаж
- Недостатки:
- Відломалось кріплення на нижню подушку качество цього кріплення ніяке
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Купил даное кресло с месяц назад. Все было супер пока не начало скрипеть. Да, согласен, звук не приятен, но проблему удалось решить с первого раза. Под все болты, которые касаюся металла я купил полиамидные шайбы. Поставл и вуаля, скрип ушел сразу. Поэтому, сразу покупайте шайбы полиуретановые под все болты, особенно под 4 основные (на фото я их выделил оранжевым цветом). Размер шайбы 8 мм (я покупал в размере 8,4 мм.) Розетка, скажите производителю пускай в комплект ложат полиамидные шайбы, иначе будете терять продажи из-за мелочи. Не все поймут откуда скрип идет
- Достоинства:
- Удобное и мягкое
- Недостатки:
- Их нет
- Олег К***
Як зараз крісло у вас?
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Крісло просто пушка. Мабуть найкращий варіант крісла як не тільки в бюджеті до 6К, але й дорожчого сегменту. Дуже якісно все пошито та зібрано. Рівні шви, дирки під болти всі на своїх місцях. Процес збирання легкий, всі болти окремо розфасовані, інструкція зрозуміла. Тканина плотна та якісна, чимось схожа на джинсу, доволі міцна. Після старого стільця це просто небо і земля. Однозначно якісне добротне крісло, а не дешман з дермантину. Сподіваюсь прослужить довго.
- Достоинства:
- в ньому все ідеально
- Володимир
апдейт після 5 місяців користування. все так само на 5 зірок, крісло досі виглядає як нове, а враховуючи те що я його брав на розетці в серпні 2023 то це взагалі безкомпромісний варіант без конкурентів. все працює, тримає спинку під будь-яким кутом, навіть можна лежати на ньому як на дивані якщо розкласти повністю і витягнути підставку для ніг, дуже зручно при перегляді серіалів. одним словом це крісло це реально ТОП за свої гроші.
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
За свої гроші – чудове крісло. Користуюсь активно вже понад 4 місяці – все працює нормально, жодних критичних зауважень.
У деяких відгуках згадували про скрип – у мене він з’явився десь через три місяці. Спершу подумав, що справа в болтах хрестовини під сидінням – підтягнув їх максимально, але скрип зберігся. Врешті-решт виявилося, що звук іде з місця з’єднання поршня підйомного механізму з кріслом. Ймовірно, через трохи нерівну підлогу (в мене лінолеум + м’яка теплоізоляція, через що коліщатка просідають нерівномірно), паз з часом трохи «розходиться» – на око це непомітно, але на слух – так.
Допоміг звичайний WD-40 – капля в потрібне місце повністю прибрала скрип. Додаю фото, щоб було зрозуміло, де саме.
На мій погляд, це оптимальний варіант у своєму ціновому сегменті. Далі вже йдуть ергономічні крісла, які дійсно краще продумані для правильної посадки – без зайвих «геймерських» деталей, які виглядають круто, але не додають зручності. Але й ціни на них значно вищі.- Достоинства:
- Хороша якість за свою ціну; Зручне у щоденному користуванні; Можна легко усунути дрібні недоліки
- Недостатки:
- Скрип (який легко усувається, тому не вважаю це серйозним мінусом)
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Хороше крісло, має свої плюси та мінуси.
Зібрав за півгодини, не майстер, але по інструкції не складно.
Приємний текстиль, не парить. В спеку 35 загалом ок, на шкірі точно було б погано.
Для зросту 184 і ваги 90 саме те, що треба.
Можливо трохи хотілося б м'якішу нижню подушку. Підставка для ніг - приємно, що вона є, але функціональність сумнівна.
Кут нахилу спинки регулюється трохи туговато, як на мене.
Діапазону регулювань по висоті сидіння та підлокітників мені вистачило.
З недоліків, з першого ж дня скрипи.
Болти затягнуті міцно, але мабуть потрібно було додати фіксатор різьби чи щось таке.
Джерело скрипу не виявив, не розбираюсь.- Достоинства:
- Класне та зручне крісло
- Недостатки:
- Скрип
- Георгій С***
Ще маєте дане крісло в користуванні?
- Павло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Чудовий вибір за свої кошти. Користуюсь вже пів року
- Достоинства:
- Мяганьке подшки, чудовий наповнювач, який тримає форму
- Недостатки:
- Не готує каву
- Андрей Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Це вже мое друге геймерське крісло, перше було із єко-шкіри, взагалі не можу рекомендувати крісла з єко-шкіри, літом жарко, а зимою холодно. Це крісло як раз ідеял за свою ціну, конструкція доволі проста, в тому щоб його скласти немає нічого тяжкого. Тканина прошита дуже добре, шви всі однакові та акуратні. Тканина приемна на дотик. Колір виглядає начиченим, тому якщо ви хочете зібрати за не дорого чорний сет це крісло вам підійде точно
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд, комфорт, простота збірки, якісні (за свою ціну) матеріали, ціна!
- Недостатки:
- Трішки скрипить з часом (але солідол або ВД40 виправляє)
- Анастасия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Це моє перше крісло такого роду, обирала недовго, але уважно - щоб максимально регулювалось що тільки можна. І за два тижні з хвостиком - повністю задоволена - якість матеріалів , зручність користування, настройки під себе - на висоті. Обирала саме з такими параметрами - 5 років з травмою хребта по 12 годин за роботою.
Вже меньше протягом дня болить спина і шия. Для шиї з подушки трохи витягнула наповнювач - під себе, для спини гарна можливість піднімати і опускати подушку, але спробую добавити наповнювача - в мене є зазор між попереком і кріслом, бо я невеликого зросту і комплекції - 160 см, 56 кг. Можливо виробник щось порадить.
Також зручно і відпочивати - відкинувши спинку, витягнувши ноги.
Чоловік зібрав за годину не поспішаючи. Трохи люфлять підлокітники, але може погано прикрутив - подивимося, мені не заважає поки. Ну в цікаво скільки проживе ручка відкидання спинки - бо юзаю часто.- Достоинства:
- Якість матеріалів, параметри налаштування, мета досягнута - полегшення для спини з травмою.
- Недостатки:
- За 2 тиждні не виявили
- Марія М***
Чи задоволені ви кріслом на сьогоднішній день?
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Вважаю що обрав топове крісло у відношенні ціна/якість, каркас і всі основні деталі кріплення з міцного, досить важкого металу, у комплекті досить лаконічна інструкція з малюнками, але все зрозуміло і виконуючи покроково десь за годину скрутив крісло, без додаткових інструментів
Виглядає 1 в 1 як на картинці, але якщо у вас домашні тварини, то будьте готові чистити шерсть, адже чорні велюрові вставки не тільки дуже гарні, але й збирають усю шерсть поруч
Я принципово обирав крісло з тканини і вона тут гарної якості, саме крісло дуже зручне, подушки під шию і пояс регулюються і моя спина вже вдячна за цю покупку, при бажанні реально можна розкласти на 180" і полежати, тому рекомендую цю серію, бачив в екошкірі також норм варіанти- Достоинства:
- Ціна/якість, зручність, функціонал
- Недостатки:
- Інструкція з картинками, але повністю англійська, тому зважайте на навички тих хто буде збирати ;)
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Користуюсь тільки другий день, тому за покриття не можу сказати багато. Воно мяке і приємне, оці чорні вставки, це тіпа велюра шось. Подивимось яким воно буде через декілька місяців, зроблю апдейт.
Збирав його години півтори десь, воно не складно, просто геморно)
Крісло гарне, комфортне, міцне, важке(22 кілограма важить). Переживаю тільки за цю тканину якою обшита, буду спостерігати. На зараз це 10/10. Cидіти за компом стало набагто комфортніше, тепер не болить спина після 40 хвилин сидіння.- Достоинства:
- Металева основа, функціональне, комофортне, гарне
- Недостатки:
- Підлокітники не змінюють кут повороту, тільки висоту
- Володимир
Підкажіть будь ласка, окрім того що хрестовани метал, інші деталі також метал? Маю на увазі сам каркас сидушки та спинки крісла?
- Олег Н***
Каркас металевий весь, пластик тіки колеса, накладки на механізм згинання спинки крісла і накладки на підлокітники. Все шо збирав було металеве і треба було багато шурупів вкручувати
- Віктор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Крісло сподобалось, добре підходить для роботи по 8 годин.
Збирав десь 1.5 години, найважче було зрозуміти якою стороною прикручувати подушку під ноги, але методом підбору розібрався. Класний бонус що можна повністю відкинутись і лежати, перевіряв це положення, досить надійно, впасти неможливо. Один тіки мінус, в мене зріст 175, але ноги до підлоги не дістають, мінімальне положення газлфіта зависоке, хотілося б щоб можна було нижче спустити стільчик- Представник постачальника
- Віктор С***
Апдейт після 3 місяців використання.
В цілому шкодую що його взяв, знаючи все що зараз точно не купив би. Підлокітники тарахтять при кожному русі, через місяць почало жахливо скрипіти буквально все що можна, треба промазати майже усі вузли з"єднання і кожен болт салідолом щоб виправити. Щє вельветові вставки чудово електризуються і дуже часто б"є током коли встаєш зі стільця, іноді прям дуже боляче. При переміщенні по підлозі хрестовина тарахтить як пуста тачка з гайками. Не рекомендував би це крісло однозначно, шкода витрачених грошей.
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Очевидним є те що це топ в своєму ціновому сегменті.
Тож: дісно якісна сталева конструкція, товста піна що важливо, якісні гвинти з фіксатором різьди та не погани пластик без запаху, не очікувано досить м'які підлокітники, та навіть якісна оббивка з цупкої тканити і з досить товстої нитки (нагадує не погану автотканину), відразу зауважу як власник авто зі шкіряним салоном що шкіра це як на мене понти на яких тільки все пріє та мерзне ))
Саме крісло саме великого розміру як на мої 110кг. Збирається легко, хороша інструкція з інструментом для збірки, правда в мене не всі отвори в тканині під гвинти були пропалені, але нагріта викрутка з комплекту вирішила те питання швидко, головне нащупати отвори та перед пропаленням їх продірявити тієюж викруткою, тож недоліку в тому не вбачаю.
Загалом досить зручне крісло в тому числі завдяки двом подушкам та м'яким підставкам під руки 1D положення яких можна регулювати.
В принципі все саме відповідає опису.
Крісло рекомендую для геймінгу.- Достоинства:
- Досить якісне та дісно велике крісло за справді адексатні кошти.
- Недостатки:
- Ні
- Ярослав Л***
Як зараз крісло себе почуває? Я також важу 110 кг, тому дуже цікаво дізнатись, що ви скажете
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Чудове крісло, купили 2шт. Кіт оцінив найбільше і вже встиг поточити кігті :)
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Прекрасне крісло, напевно найкраще в діапазоні до 10 тис грн. Дуже зручне, не скрипить, не люфтить, цілими днями можна сидіти і не відчувати ніякого дискомфорту
(Зібрав сам по інструкції да 25хв без проблем, все чітко і зрозуміло)- Достоинства:
- Все
- Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Крісло чудове, пів дня страждань від збирання того варті! Доставка швидка, якість на рівні
Питання лише одне, зайві шурупи мають залишатися?- Представник постачальника
Доброго дня. Так, в комплекті йдуть запасні болти. Дякуємо за віідгук, приємного користування
- Владислав Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Зібрав сіє чудо десь хвилин за 30-40. Писали у відгуках про проблеми зі збором, у мене таких не було. Так, мануал достатньо по дебільному написаний, але якщо уважно дивитись на розміри болтів, то проблем не буде. У мене навіть трішки залишилось болтів, але я так зрозумів, що так і треба. Наразі користуюсь, проблем не бачу, але час покаже. Особливо цікавить як довго газ-ліфт буде жити і оббивка.
- Достоинства:
- Досить зручний, високий стіл. Я 188 зросту але газліфт на мінімалці.Шукав саме тканину, не шкіру молодого дермантину(вона швидко лопаєтся), залишився задоволений матеріалами як на свою ціну.
- Недостатки:
- Пишуть що у людей 2д підлокітники, сподвіався що і у мене будуть, а ні, халява скінчилась. То скоріш за все помилка у поставці була.
- Ярослав К***
Доброго дня! Підкажіть які Ваші враження тепер від крісла?
- Владислав Ф***
Нормальне крісло, тільки усі стики і отвори для кріплення треба ВД-40 обробити щоб не скрипіло. Ну я ще одразу з кріслом купив нові силіконові ролики і докупляв механізм, щоб була можливість фіксації нахилу усього крісла. Також хочу зазначити, що воно достатньо високе, я 186см зросту але на мінімальній висоті у мене ноги під 90 градусів стоять, якщо трішкі підняти крісло, ноги вже будуть весіти. Ще мінус знайшов, так як оббивка синтетична, вона створє статичний заряд. Якщо ви користуєтесь не захищеним DP або HDMI кабелем для монітора, то при натиску на газ-ліфт відтворюється електричний імпульс, котрий робить перешкоди для кабеля і від цього гасне монітор :)
- Микита К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Крісло супер, все що пишуть про нього погані відгуки, неправильно його збирають.
Я зібрав без проблем, нічого не стерчить, усе гарненько зроблено.- Достоинства:
- м'ягке, подушки теж м'ягкі, чудова тканина
- Недостатки:
- трошки шатаеться пидлокітник і ручка для опускання крісла
- Єлизавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
крісло топ, сидіти зручно, лакшері чорні полосочки просто шикарні, але хочеться забити того китайця який поклав болтик без різьби (добре що хоч були запасні)
- Достоинства:
- лухірі крісло за не великі кошти
- Недостатки:
- болтик без різьби
- Василь П***
Також був один бракований гвинтик ))) мабуть, це їхня фішка )
- Олександр Д***
Кіт зможе пошкодити оббивку кігтями?
Добрий день! Так, може.
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Крісло класне та дуже зручне. Брал спочатку собі, потім ще одне у подарунок. Всім рекомендую. Ціна/якість
- Достоинства:
- Зручне
- Юрий Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Що замовив, те й отримав. Доставка швидка, комплектація у нормі , нічого не забули
- Достоинства:
- Вартість/Якість гуд
- Недостатки:
- Слабенькі кріплення на підставці для ніг
Дякуємо, що обрали нашу продукцію. Приємного користування!
- Назар Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Брав на заміну старому офісному кріслу, відчуття небо і земля, подушка під поперек правда не знадобилася, купляв місяць тому, матеріал тканина, досить якісний, єдине почало трішки скрипіти, але це пов'язано з болтами на які закручені всі деталі, тому як комусь таке критично, беріть фіксатор різьби , трішки його і так є на болтах, але самі розумієте, то чисто фабрично і по мінімуму. Ну і ще підлокітник фіксовані в одній позиції , в верх-низ підняти можна, в сторони не Крутиться, а так, за такі гроші більшого очікувати і не ватро , короче топ за свої гроші)))
- Достоинства:
- Співвідношення ціни-якості, тканинна оббивка, підставка для ніг
- Недостатки:
- Скрипить як без фіксатора різьби збір, трішки жостковата як на мене подушка для попереку,ну і ще пластикові кріплення для підставки для ніг, в мене вони ще живі, але надійність в них загалом сумнівна
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый + Черный
Купляла дане крісло для сина, який майже весь свій час проводить за ноутбуком та почав скаржитися на болі в спині. Вибирала з подушками під шию та поперек, саме текстиль, бо до цього було з шкіри, яка згодом почала тріскатися. Збирав з батьком по інструкції яка додавалась та відеоінструкції біля 1.5 години. Син каже що йому тепер сидіти значно стало зручніше ніж до цього в офісному кріслі.
- Достоинства:
- Наявність подушок, текстиль, якість пошиву
- Недостатки:
- Поки не виявили, бо користуємося лише тиждень Побачимо з годом
Дякуємо, що обрали нашу продукцію. Приємного користування!