Отзывы покупателей о Гидролат розы 250 мл с распылителем — спрей от сухости и стянутости кожи (GZ872950458) GZ Store
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall
Попереднім замовленням була дуже задоволена, тому і замовила далі ще кілька видів, зокрема і повторила ще один гідролат троянди. Але цього разу запах товару при користуванні ним,,підкачав,,.. Ніби перебродив...
- Достоинства:
- Упаковка, ціна, подаруночок
- Недостатки:
- Зараз неприємний запах
- Продавец Star beauty mall
Добрий день! Дякуємо, що написали. Нам дуже прикро, що цього разу аромат гідролату вам не сподобався.
Гідролати мають природний рослинний аромат, який може дещо відрізнятися від партії до партії: бути м’якшим, різкішим або більш трав’янистим. Це залежить від самої сировини, умов вирощування рослин, кількості сонця й опадів. Такі відмінності є природними та не впливають на якість продукту.
Водночас, ми не хочемо залишати без уваги. Будь ласка, напишіть нам в особисті повідомлення на Розетка та, якщо можливо, надішліть фото етикетки з номером партії. Ми все перевіримо й обов’язково допоможемо вирішити це питання.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall
Гідролат дуже сподобався , запах чудовий, натуральний. Особливо приємно користуватись такою водичкою влітку, заморозити і протирати шкіру вранці, рекомендую.
- Продавец Star beauty mall
Дякуємо Вам за покупку пані Наталія! Здоров'я Вам, успіхів та краси! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині:)
- Столітня Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall
Отримала,спробувала, водичка пахне сушеною трояндою. Все як у описі товару
- Достоинства:
- Не за всі гроші світу,але таки дійсно чудово тонізує шкіру обличчя
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Star beauty mall
Дякуємо за відгук, пані Наталя! Здоров´я Вам, успіхів! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!:)
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Star beauty mall
Дякую, приємне враження на всіх рівнях
- Достоинства:
- Якісний гидролат, дуже приємна ціна, обробили заказ миттєво.
- Продавец Star beauty mall
Дякуємо за відгук, пані Марина! Здоров´я Вам, успіхів! Будемо раді бачити Вас знову в нашому магазині!:)