Отзывы покупателей о Подвесная лампа для кемпинга и отдыха Magic Cool Camping Light на аккумуляторе с солнечной панелью с крючком

Оценка пользователей 2.95/5
  • Отзывы про товар продавца IVS market
  • Яніна О***

15 хвилин або й менше й сідає((((((

• Продавец  IVS market

Добрий день! Нам шкода, що Ви не в повній мірі задоволені покупкою. Рекомендуємо заряджати даний ліхтар не менше двох годин та використовувати адаптер 5V 2A, також у разі потреби замінити кабель зарядки. Сподіваємось наступні покупки принесуть тільки приємні враження. З повагою команда IVS market

• Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

Зручна лампа, об'єм площі освітлення гарний. Яскравості достатньо

Достоинства:
    Регуляція рівня освітлення, зручно кріпити, відносно легка ваго
    • Продавец  IVS market

Добрий день, Марія! Дякуємо за високу оцінку, гарного користування! Очікуємо на нові замовлення! З повагою команда IVS market

• Дарья
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

Очень удобная вещь, заряда хватает надолго

• Продавец  IVS market

Доброго дня! Дякуємо за оцінку та відгук. Дуже приємно, що Ви задоволені товаром! З повагою команда IVS market

• Светлана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

Звказ бракованный обменять целая эпопея... Всё пытались втулить ту-же бракованную

Достоинства:
    Вторая пришла норм. Зарядку прошла на солнечных лучах через стекло
    Недостатки:
    Продавец нечестно поступает с обменом брака.. Пытался втулить ту-же лампу
    • Продавец  IVS market

Добрый день Светлана! Ми сделали замену Вам и отправили другую лампу, которая по ТТН еще в дороге числится. Вы говорите что на Укр почте отказались от нее. Ми сможем выслать другую когда лампа, от которой вы отказались, приедет нам назад.

• Александр З***

Окей

• Продавец  IVS market

Доброго дня, Олександр! Дякуємо за відгук. Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.

• Сергей П***

Полное враньё по поводу времени работы. Батарея держит не более 30минут

Достоинства:
    Светит ярко
    Недостатки:
    Плохой аккумулятор
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, з Вами зв'язався менеджер, для оформлення заміни, якщо він дійсно тримає 30 хв. В нормальному режимі повинен світити не меньше 90 хв!

• Александр З***

Хорошо

• Продавец  IVS market

Доброго дня, Олександр ! Дякуємо за відгук. Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.

• Ганна

Ок

Достоинства:
    відвовідає заявлении характеристикаи
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, Ганна ! Дякуємо за відгук. Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

Дивлюсь і ціна падає швидко і відгуки не дуже хороші останнім часом. Навіть незнаю брак чи підробка в мене. Не відповідає опису ліхтар

Достоинства:
    Перші 20 хв яскраво
    Недостатки:
    Світить всього півтори години
    • Продавец  IVS market

Доброго дня Оксано! На першому режимі ліхтар світить 1.5 години. На четвертому до 4-х годин! Виробник вказав тільки інформацію скільки світить на останьому режимі, після тестувань ми виправили і дописали скільки може світити на самому яскравому . З повагою команда IVS market.

• Ігор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

Непотрібний ліхтар, через 7 хв. зменшилась яскравість, через 50 хв. зовсім виключився. Не знаю навіщо обманювати людей? І це пропускає розетка???

• Продавец  IVS market

Доброго дня, Ігоре! Зарядіть ліхтар блоком живлення 5В 2А, тоді від буде тримати заряд скільки заявлено в характеристиках! З Вами зв'язався менеджер для уточнення інформації та оформлення повернення, якщо товар не підійде!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

не тримає заряд від слова зовсім;в характеристиці заявлені 3-4 години роботи, але це також зовсім не так - заряду вистачає хвилин на 20 навіть на мінімальними заряді потім світло притушується та ще через 20 хвилин на індикатору зарядки залишається 1 крапочка з 4

Висновок : не рекомендую купувати, або , як варіант, враховчи низьку ціну, придбали підробку

Достоинства:
    Зі всіх заявлених характеристик: наявні 5 режимів, світло яскраве, але ну ду-у-у-же не довго
    Недостатки:
    товар не відповідає заявленим характеристикам
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, Марино!
      На жаль іноді є заводський брак від виробника за ємністю акумулятора, який можна перевірити тільки при експлуатації товару. Ми обов'язково при виявленні у наших клієнтів такого дефекту здійснюємо заміну, повністю за наш рахунок! Нам справді шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією, у понеділок з Вами зв'яжеться менеджер для оформлення заміни!

• Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

Лампа пришла швидко,все працює, є 4-5 режимів якщо не помиляюсь. Зараз поставила на зарядку, тому буду чекати щоб скористатися нею. Але лампа викликала чудові емоції, світить дуже яскраво.

Достоинства:
    Яскраво світить, всі функції працюють, магазин дуже комунікабельний
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, Софіє ! Раді, що Вам сподобалось! Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

Товар надійшов через дві доби після замовлення, був добре упакован, працює відмінно, яскраве світло у кімнаті, ціна нижча за ціни інших постачальників, дякую за сервіс !

Достоинства:
    Дізайн, яскраість, зручність включень і підключення до заряджання, режими роботи, ціна
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, Олександр ! Раді, що Вам сподобалось! Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.

Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

об"єктивно: не тримає заряд; якщо подивитись на те як працюють світлодіоди, можна побачити, що вони світять "імпульсивно", це не дуже добре для очей; заявлені 3-4 години роботи - відверта брехня, якщо говорити про відсутність підживлення від сонячної зарядки (не пробував, тому нічого не скажу. брав для освітлення кімнати в період відсутності світла за графіком відключень)

якщо коротко - не рекомендую ні в якому разі. беріть пауербанк + лампу для селфі на приклад, або щось інше...

для кемпінгу я б не брав також, посвітить максимум годину-півтори вам, і, навіть це не відповідає заявленим 3-4 годинам.

не розумію як такий товар допускають до продажу на моїй улюбленій платформі...

Достоинства:
    Недостатки:
    товар не відповідає заявленим характеристикам
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, Дмитро! З Вами вже зв'язався менеджер в месенджері для вирішення питання!

• Дмитрий А***

Питання вирішено. Товар повернув. Можу припустити, що дійно є брак від виробника в плані ємності аккумулятора.

• Павло Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

Я знав, що брав, бо незадовго була придбана аналогічна лампа з іншого магазину, за ціною навіть дещо (десь 10-20 грн.) вищою. На найяскравішому режимі світить недовго, а на третьому - достатньо довго. Можливість зарядити через сонячну батарею - додатковий плюс. В парі з повербанком може світити в рази довше. Прикро, що продавець не упакував оптимально товар, а тупо заніс три невеличкі за обємом коробочки, прямо на Нову пошту, і там йому запакували в "фірмову" коробку з об'ємною вагою 5 кг., що привело до додаткових транспортних витрат. Не зупиняйтеся! Наступну лампу відправте замовнику флет-боксом!))

Достоинства:
    Універсальність
    Недостатки:
    роз'єм для заряджання краще б був micro USB. суттєвих недоліків немає...
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, Павло ! Раді, що Вам сподобалось! Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.

• Лана
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

Нажаль одна з ламп не працює

Достоинства:
    Товар відправили швидко
    Недостатки:
    Одна з ламп не працює
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, Лано! З Вами вже зв'язався менеджер для вирішення питання!

• Лана

Зв’язався менеджер. Питання вирішили. Лампу замінили. Дякую!

• Светлана Н***

Светит очень долго... 7 часов, но это не предел, больше не ждала

Достоинства:
    Время работы
    Недостатки:
    Хотелось - бы ярче, но помещение у меня больше..... Заказала ещё
    • Дмитрий А***

навіщо ви вводите людей в оману? сьогодні отримав цю "лампу". зарядив на 100% за півгодини (???) це ж скільки там ампер??? Оо про які 7 годин ви кажете? від 20:22 до 21:22 вона взагалі загасла і не світила. я не помітив коли вона загасла, але, коли взяв її в руки та ввімкнув то заряду було вже на 1 відмітку, тобто менше 25%. або мені відправили щось не те, або ви брешете...

• Продавец  IVS market

Доброго дня, Світлано ! Раді, що Вам сподобалось! Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.

• Любов

Рекомендую.

Достоинства:
    Гарне освітлення . Зручна. Я Задоволена .Доставка швидка.
    Недостатки:
    ______
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, Любов! Дякуємо за чудовий коментар та високу оцінку. Будемо раді новим замовленням.

• Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

Заказала светильник лепесток ,очень удобный , яркий. Спасибо большое.

• Продавец  IVS market

Доброго дня ! Раді, що Вам сподобалось! Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.

• Igor S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

Продавець зв'язався швидко, прийшов товар без пошкоджень і швидко.

Достоинства:
    За півтора години на 50 відсотках , можна читати книгу,втратив одну поділку.
    Недостатки:
    Поки що не виявив.
    • Продавец  IVS market

Доброго дня, Ігоре ! Раді, що Вам сподобалось! Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.

• Малько А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: IVS market. Цвет корпуса: Белый

Всі функції працюють,достатньо світла для великої кімнати
    Відправили швидко

• Продавец  IVS market

Доброго дня, Антоне ! Раді, що Вам сподобалось! Чекаємо на нові замовлення. З повагою команда IVS market.

• Миколюк Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lucky zone

Замовляла бо вчитель гри на гітарі приходив з такою,дуже прикольна.

Достоинства:
    Класна
    Недостатки:
    Нема USB шнурка для зарядки
  • Алла Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rey. Цвет корпуса: Белый

Ерунда

• Микола Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Цвет корпуса: Белый

Х***я полная мало держит и долго заряжается

Достоинства:
    Х***я
    Недостатки:
    Все!
  • Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RichMall. Цвет корпуса: Белый

Товар не качественний ,після заряду робе тільки 10 хвилин,Не рекомендую

Достоинства:
    Переваг нема
    Недостатки:
    Неякісний товар
  • Яна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: instock

Нажаль лампа після того,як розрядилася більше не працює.
    Індикатор заряду не блимає, заряд не поповнюється

• Продавец  instock

Дякуємо за Ваш відгук і щиро шкода, що у Вас залишилися негативні враження від замовлення.

Дякуємо за чесність і зворотний зв’язок. Сподіваємось, що в майбутньому зможемо змінити Вашу думку про нас.

Гарного дня!

• Валерій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Цвет корпуса: Белый

Лампа реально удобная, светит ярко и заряжается быстро.

Достоинства:
    много разных режимов работы, солнечная панель для зарядки
    Недостатки:
    не нашли
    • Продавец  DaddyDi

• Христина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Цвет корпуса: Белый

Товар справді непоганий, все працює як треба. Дуже зручний у використанні.

Достоинства:
    можна регулювати направлення світла

• Марина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DaddyDi. Цвет корпуса: Белый

Світить добре, зручний у користуванні. Дуже зручно, що можна регулювати яскравість.

Достоинства:
    яскраво світить, можна регулювати яскравість це дуже зручно, сам заряджається від сонця
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  DaddyDi

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Diarons. Цвет корпуса: Белый

Який саме кабель для неї підходить, щоб купити окремо? бо той, що був в комлекті зламався. чи є він день в наявності?

• Клименко Е***

Попробуйте вот такой —Кабель живлення Dynamode USB 2.0 AM - DC 3.5 х 1.35 мм USB 5V DC 5V 1 м Чорний (DM-USB-DC-3.5x1.35mm)

Я покупала кабель здесь, продавец Розктка, кажется 240 грн на точно такую лампу, то только прямоугольной формы. Мне подошёл

• Марина Г***

Я этот брала ищите с похожими характеристиками ссылка

• Юлія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Diarons. Цвет корпуса: Белый

Заряджається довго, але це не саме головне. не тримає заряд, швидко розряжається, шнур поламався на 3 день

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Diarons. Цвет корпуса: Белый

ОЧЕНЬ ПЛОХО. ЗАРЯДИЛАСЬ ЧЕРЕЗ 6МИНУТ. И ХВАТИЛО НА 15МИН.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Real Sender. Цвет корпуса: Белый

Рідке л***о, на менш яркому режимі до 2 годин, на яркому до години

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Яркі діоди
  • Клим М***

Работает недолго. Заряжается долго

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MultiStore

За таку ціну чудова річ. Вистачає до 4х годин. Головне довго заряджати (мінімум 4-5 годин) і не звертати уваги що індикатор показує повний заряд вже після години заряджання

Достоинства:
    Працює, світить до 4х годин
    Недостатки:
    Індикатор заряду невірно показує значення, тому не звертайте на нього увагу. Він тут не потрібен в принципі
  • Игорь З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MultiStore

Не рекомендую. Заряд плохо держат.