Отзывы покупателей о Модный капор Ангора Vega на флисе миндальный

Оценка пользователей 4.94/5
  • Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Светлая пудра

Получила капор,мне нравится,не колится, теплый, лучше чем шапка,уши закрыты,что важно зимой,посмотрю в носке.Я довольна Всем кому надоели шапки советую.

Достоинства:
    Удобно,тепло.
    Недостатки:
    Пока нет.
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рекомендую

Достоинства:
    Гарна якість, дуже теплий.

• Олена З***

Гарний капот

• Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Миндальный

Товар прийшов у кольорі беж, хоча в повідомлен їжні указано, що доставлено товар в кольорі кава з молоком, як і замовляли. Судячи по іншим відгукам - це не перший випадок у продавця Карамелька...На жаль часу на перезамовлення немає.

Достоинства:
    Якість і фасон товару сподобались
    Недостатки:
    Неуважне відношення до виконання замовлення
  • Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Черный

отличный капор . товар пришел целый , качество хорошее ; все супер!

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Темно-бежевый

Капор в принципі не поганий. Кнопки якісно зроблені. Можливо буду носити на шиї, бо спадає з голови.
    Мені не сподобалося, що не було вкладено документи на повернення. Ніяких бірок зі складом і тп також немає на ньому... На новій пошті посилка взагалі не відображалася в пошуку і в додатку також, тому посилка знайшлася не одразу. Тож, якщо не впевнені, то краще післяплату.

Достоинства:
    Прмємний на дотик, кнопки якісно зроблені
    Недостатки:
    Не заповнені належним чином на Новій пошті, немає бірок і док-тів у разі повернення.
    • Продавец  Карамелька

добрий день. велике спасибі за зворотний зв'язок. ми не знали, що є проблема з новою поштою. Так як цього року нас зобов'язали укласти з ними договір і це зовсім інший кабінет, ми відчуваємо незручність, але не знали що і наші клієнти. З приводу бирки, та мені дуже сумно, на початку сезону вони були, але через вимкнення світла, нам не встигли їх виготовити і ми заощаджуємо у нас тепла, так на це . приносимо свої вибачення. з приводу документів на повернення, згідно із Законом України, Ви маєте право повернути товар протягом 14 днів, Ви робите замовлення на розетці з якою також у мене договір, достатньо замовлення на платформі і т.п. навіть якби він був сплачений, Ви можете оформити повернення через розетку або написати продавцеві. Розетка завжди буде на Вашому боці. Гарного, мирного дня!Дякую!

• Ліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Миндальный
    • Общее впечатление

Уточнюю, я замовляла все ж таки капор з ангори кольору кава з молоком. На сайті і по відгукам покупців видно, що він є в наявності. Продавець це заперечує. Прикро!

• Продавец  Карамелька

добрий день. ви написали відгук на іншу фотографію, де написано бежевий. тому я вам так відповіла. зараз ви виставили відгук на інший колір, значить вийшла якась помилка. я Вам не грубила і не хотіла Вас образити. я знаю, що менеджери у мене дуже стараються.але буває різні ситуації. вибачте, якщо Вас образила.

• Ліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Бежевый
    • Общее впечатление

• Соответствие фото

Сам капор сподобався. Але надіслали не того кольору, який замовляла. Прийшов бежевий замість кави з молоком.

• Продавец  Карамелька

Вітаємо!Відповідно до вашого замовлення було надіслано колір беж.Тим більше, що а тканині ангора є два кольори бежевий і темно бежевий,а колір кави з молоком є тільки в тканині норка.У будь-якому випадку, якщо вам не підійшов колір виробу, його можна було не отримувати на відділені та повернути назад продавцю,або зробити обмін .Дякуємо за зворотній зв'язок!

• Ліна

Продавець неправий. Колір кава з молоком в капорі з ангори є. Це видно навіть по відгукам покупців. Якщо ви помилилися при відправці, то треба це визнати, а не викручуватись. Прикро!

• Юлія Х***

Супер. Теплий, зручний, гарний. Покупкою задовололена на 100%

• Алла Ш***

Раджу до придбання

Достоинства:
    Є кнопки для фіксації
  • Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Миндальный

Дуже якісний, теплий, зручний та приємний на дотик . Відправили швидко
    Як для людини, яка терпіти не може шапки, такий варіант це топ
    Дякую

• Наталья Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Миндальный

Як тій, що не личать шапки, саме воно!) супер!

Достоинства:
    М'яка тепла річ
    Недостатки:
    Відсутні
  • Ольга Р***

Гарний, теплий

• Виктория М***
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Покупкою задоволена.

Достоинства:
    Приємний,теплий,мені сподобався,зачіска трошкі мнеться,але не критично,комфортно.
    Недостатки:
    Не дуже зручно розмовляти в ньому по телефону,але то таке...
    • Соответствие указанным размерам

• Елена П***

Теплий,гарний капор. Продавця рекомендую. Гарно обслуговує. Зв'язалися,запропонували, швидко доставили

Достоинства:
    Швидко доставили. Гарна річ
    • Продавец  Карамелька

Дуже вдячні Вам за теплий відгук та вибір нашої компанії!) Раді, що Ви залишилися задоволені, а ми , в свою чергу, були раді допомогти. Бажаємо щоб одяг, придбаний у нас , носили довго і з задоволенням.

• Юля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Миндальный

Гарний, теплий та зручний капор. Отримала наступного дня. Дякую!

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

Замовлення оформили швидко, гарне обслуговування, нарікань не має

• Соответствие указанным размерам

Дякую

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Бежевый
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рекомендую

Достоинства:
    Отличная консультация и быстрая доставка
    • Соответствие указанным размерам

• Продавец  Карамелька

Спасибо! Будем рады дальнейшему сотрудничеству.

• Оксана Г***
    Продавец: Карамелька. Размер: One Size. Цвет: Миндальный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Дякую магазину.Швидко відправили.Товар хорошої якості.

Достоинства:
    Чудова якість.Не ковзається.