Отзывы покупателей о Велоперчатки Windstopper зимние неопреновые с силиконовыми насечками размер S сиреневый
- Алиса Я***Отзыв от покупателя. Продавец: MNJ store. Цвет: Сиреневый. Размер: S
Хорошие перчатки.
- Достоинства:
- качество нормальное
- Сергей С***Продавец: MNJ store. Цвет: Черный. Размер: XL
качество не очень,а главное это размер, я ношу L, заказал XL.пришли размером на мальчика 13 лет, несоответсвие размеру
- Продавец MNJ store
Пане Сергію, розмір прийшов той, що Ви замовляли. В оголошенні вказано останнім фото розмірна сітка. Ми у Вас переуточнювали, можливо Вам потрібно XXl, які ще на модерації, але могли б додати.
- Продавец MNJ store
Ми не можемо відповідати за Ваші уявлення про розміри, оскільки у кожного виробника своя розмірна сітка і це потрібно враховувати при виборі товару.
- Продавец MNJ store
Будемо дуже вдячні, якщо надішлете нам фото, які є питання до якості, оскільки ми ретельно перевіряємо перед відправкою товар. І, також, нагадуємо, що у Вас є 14 днів для обміну або повернення товару.
- Ігор Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Черный. Размер: XL
Рекомендую. Якісні та теплі
- Продавец Market-sell
Дякуємо за ваш відгук. Сподіваємося на подальші замовлення!
- Трюхан І***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Черный. Размер: S
Коли їдеш в цих рукавицях в +2°, то по відчуттям ніби в -15° в справжніх велозимових. Перевірено. Але на +5 будуть супер. І просто як звичайні можна використовувати)))
- Достоинства:
- Не знайдено
- Недостатки:
- Існування рукавиць
- Продавец Market-sell
Доброго дня. Зателефонуйте будь ласка за номером телефону відправника для вирішення цього питання
- Руслан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Черный. Размер: M
Зручні розмір підійшов сподобалось
- Продавец Market-sell
Дякуємо за ваш відгук. Сподіваємося на подальші замовлення. Гарного дня!
- Зарубин О***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Синий. Размер: L
Для минусовой температури лутше брать лижние
- Достоинства:
- За свои деньги привосходние
- Недостатки:
- Не для зими
- Продавец Market-sell
Добрый день, спасибо за Ваш отзыв
- Виктория Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Черный. Размер: L
Відправили швидко. Розмір підходить.
Телефон реагує на всі пальці. Вологовідштовхуючі
Через 3 дні розійшлись по швам- Недостатки:
- Ненадійні
- Продавец Market-sell
Спасибо за Ваш отзыв, хорошего дня
- Бучковский Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Market-sell. Цвет: Синий. Размер: L
Не компететний персонал, не відправили товар. Довелося замовити в іншому місці
- Недостатки:
- не відправили
- Продавец Market-sell
Добрый день! С Вами пытались связаться по номеру указанный Вами в заказе.
- Олександр Д***Продавец: Market-sell. Цвет: Черный. Размер: S
Где вы тут 22,5 см увидели?!
- Недостатки:
- Короткие