- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Хорошо
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Працює!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Крепление супер! Много свободного места появилось
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Відмінна якість
- Достоинства:
- Зручність монтажу
- Недостатки:
- Не знайдемо
- ВадимОтзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Кріплення хороше, якісне. В комплекті все потрібне було. Якраз таке кріплення і шукав. Тепер велосипед буде зручніше зберігати.
- Достоинства:
- Зручний, компактний, не дорогий товар
- Недостатки:
- Не знайшов
- евгений Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Надійні професійні кріплення. Розвантажив простір в кладовці. Легко користуватися
- Руслан Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Крепления соответствуют описанию) купил 2 на 2 велосипеда) металл добротный, под весом велосипеда не прогибается. Рекомендую!
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Дюбеля та шурупи не підходять один до одного. Шурупи довші і товші ніж дюбеля. Треба купляти чим кріпити.
- Недостатки:
- Треба купляти чим кріпити
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Хороше кріплення, дюбелі теж були якісні, ними і прикріпив
Мій Cube на 10 кг впевнено тримається- Достоинства:
- Якісний метал, та захисне покриття на гаку
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Чудовий "вішак" для байка
- Достоинства:
- Надійний
- МіхаличОтзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Нормально. 10-12 кілограмовий велосипед впевнено тримає. Вішав не на комплектні дюбелі, а на більші, бо стіна стара з не дуже якісної цегли. Боявся що велосипед буде триматися за спиці, але ні. Гак тримається за обід, а покришкою впирається в металевий майданчик. Моя покришка зайняла всю ширину металевого майданчика(3 фото з розмірами покришки). Думаю, це найкраще готове рішення за свої гроші
- Достоинства:
- Дешево, просто, надійно, зручно
- Недостатки:
- Не для широкої гуми
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Метал не поганий ,велосипед кріпиться зручно
- Володя М***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Висить собі самокат тримає добре. Якісно зроблено виглядає надійно думаю може навіть мотоцик витримати!!!
- Достоинства:
- Якісно зроблено.
- Недостатки:
- Невиявлено.
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
надійне кріплення) товщина сталі ~2-3 мм (штангенциркуля не маю ). закріпив комплектними дюбелями/саморізами. вел висить надійно.
пластина не прогинаеться, як написано коментом нижче. мабуть мотоцикл треба підвішувати, щоб прогнулась, вел - точно ні.- Достоинства:
- товаром цілком задоволений
- Недостатки:
- за свою ціну немає
- Юрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
погане кріплення.
- Достоинства:
- Недостатки:
- основа прогинається. Занадто тонкий лист. дюбеля слабкі - зрізалися під час закручування.
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Нормальная вешалка за свои деньги
- Алексей П***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Гарна якість. Швидко доставили.
- Достоинства:
- Вже економить місце
- Недостатки:
- Не складається гак на 6ту годину .
- Максим К***
Зато приварен нормально
- Назар Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Купив одне кріплення, так як сумнівався за якість металу, коли отримав то, метал товстий, гачок за який кріпеться колесо зафіксований(приварений) Продавець відправив пізніше, так як я робив доставку через Укрпошту. Замовив, ще одне кріплення, шурупи на яке фіксується також гарної якості.
- Достоинства:
- Міцний метал
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Хорошее крепление, сделано из толстого металла, цена вообще ни о чем. Единственный минус но только для меня, у меня два велосипеда и в проэкте ещё третий, соответственно и креплений будет три, а крюк позволяет весить байк только справа, в узком пространстве где я их храню это уже доставляет неудобства.
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Нет моделей с вариантом навешивания слева
- Продавец FixBC
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку!
- Борисенко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Отличное крепление, только надо дюбеля большего размера ставить.
- Достоинства:
- Не дорогое
- Недостатки:
- Слабые дюбеля в комплекте. А так все гуд!
- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FixBC
Крепеж довольно добротный, думаю, под любой велосипед должен подойти. Метал толстый. Продавец быстро связался после заказа всё отлично. Но, есть ложка дёгтя. Стоимость доставки Новой Почтой вышла 84 грн... Почти стоимость самого товара. Ехало из Белой Церкви в Киев наложеным. Продавца и товар рекомендую!
- Достоинства:
- Конструкция внушает доверия
- Продавец FixBC
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Від Укрпошти та Justin діє акція на безкоштовну доставку. Дія акції до 31.12. 2021р.
- Ясміна П***Продавец: FixBC
Замовляла кріплення для зимового зберігання велосипедів. Зі своєю функцією справляються на ура, місця на веранді стало в рази більше. Також сам гак має м'яку накладку, яка не дає пошкодити обід колеса.
Комусь на примітку: якщо вішати/знімати велосипед щодня, треба чіпляти кріплення на рівні переднього колеса, коли велосипед "стає на диби"- Достоинства:
- Зручні та міцні