Отзывы покупателей о Масло для бороды PerfomeN Beard Oil 30 мл (4820216920543)

• AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  Позитивний 100%
    Олія для бороди отримала виключно позитивні відгуки від користувачів. Покупці відзначають високу якість, ефективність засобу, приємний запах, економічність і легкість у використанні. Продукт хвалять і професіонали, і звичайні покупці. Жодного суттєвого недоліку в коментарях не виявлено — усі відгуки схвальні.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Роман Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Приємний і стійкий запах. Зручно наносити на бороду

• Продавец  Props

Роман, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Юрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Якщоб виробник ще випускав лосьйон після гоління, або парфум - теж би брав! Аромат чоловічий та крутий)!

Достоинства:
    чудовий аромат, не жирна на бороді, якість
    • Продавец  Props

Юрій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам неймовірно приємно отримувати зворотній зв'язок від задоволених клієнтів. Також, маємо в наявності Лосьйони після гоління ссылкассылкассылка

• Руслан І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Суперова олія, нарешті купив з дійсно чоловічим ароматом без всяких фруктових віддушок. Коротше - в саме серце.

Достоинства:
    склад, наявність піпетки
    • Продавец  Props

Руслан, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Тарас Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Безперечно олія класна. Мені сподобалася. Борода також у захваті)

• Продавец  Props

Тарас, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Андрій Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Наніс і одразу інше відчуття. Борода стає м’якшою, не стирчить в різні сторони. І головне без жирності. Мені зайшла.

Достоинства:
    не жирна на бороді
    • Продавец  Props

Андрій, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Маслом очень доволен, пользуюсь ежедневно, убрал с его помощью сухость кожи под бородой . Аромат шикарный.

Достоинства:
    Увлажняет, питает, убирает сухость кожи под бородой
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Props

Артем, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Егений К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Быстрая доставка, свой функционал выполняет на % приятный запах. Буду заказывать ещё.

• Продавец  Props

Євген, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам неймовірно приємно отримувати зворотній зв'язок від задоволених клієнтів. Це надихає та мотивує працювати максимально якісно. Дякуємо, що обираєте нашу продукцію!

• Валерій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Лучшее масло из тех что пробовал

Достоинства:
    Запах, цена, эффект
    • Продавец  Props

Валерій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам надзвичайно приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Сергій К***

Дуже крута

• Продавец  Props

Сергію, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Руслана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Чоловіку олійка сподобалося. Все супер.

Достоинства:
    якість
    • Продавец  Props

Руслано, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Отличное масло! Пара капель — и борода мягкая, послушная, как будто только что из барбершопа.

• Продавец  Props

Володимир, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Людмила В***

Всё супер

Достоинства:
    Хорошый аромат
    • Продавец  Props

Людмила, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Катерина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Рекомендую это масло всем своим клиентам с бородой. Отлично смягчает волос, устраняет сухость и делает бороду более ухоженной на вид. Легко наносится, быстро впитывается, не оставляя жирного блеска.

• Продавец  Props

Катерино, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Юрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Отличное масло — хорошо питает, смягчает бороду и при этом совсем не жирнит. Быстро впитывается, не оставляет липкости. Очень доволен результатом.

Достоинства:
    не жирнит
    • Продавец  Props

Юрій, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Богдан Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Чудова олійка, і гарний приємний запах.

• Продавец  Props

Богдане, щиро дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що олійка вам сподобалася. Будемо з нетерпінням чекати на ващі нові замовлення!

• Сергій Д***

Товар дуже хороший

• Продавец  Props

Сергію, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наша олійка залишила у Вас гарні враження.

• Анатолий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Масло супер! Обязательно закажу еще!

Достоинства:
    очень хорошо увлажняет
  • Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Ніколи не писав відгуків, але після свого замовлення просто не стримався. Цей виробник дійсно молодець. Кожен товар - витвір. Олія ідеальна. Якість на висоті. Тепер буду користуватися виключно засобами від цієї марки та цього виробника.

Достоинства:
    ЯКІСТЬ
    • Продавец  Props

Анатолій, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наша олія залишила у Вас гарні враження.

• Артур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

это масло для борода — вещь! после использование борода мягкая, ухоженный, пахнет очень круто. Никакого липкости, всё натурально как надо! Уже всем друзьям советую, кто бороду носит. Настоящая находка!

• Продавец  Props

Артуре, щиро дякуємо за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Александра Д***
    • Продавец  Props

Олександре, щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Приєднуюся до гарних відгуків на товар та ставлю олії максимальну оцінку.

Достоинства:
    Гарний продукт
    • Продавец  Props

Юрію, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку!

• Лиля Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Брат масло заценил. До этого никогда не пользовался чем-то подобным. Решила ему сделать подарок и не прогадала. Вообще очень понравилась вся заказанная косметика от этого бренда.

Достоинства:
    хорошее масло, стильный дизайн
    • Продавец  Props

Ліля, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Дмитро Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Хороша олійка, приємний запах, стильний дизайн. Думаю для мене її вистачіть надовго, так як маю невеличку бороду. Однієї каплі достатньо для зволоження.

Достоинства:
    запах, дизайн, наявність піпетки для зручного користування
    • Продавец  Props

Дмитро, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що олія для бороди залишила у Вас гарні враження.

• Галина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Купувала повторно, ми з чоловіком задоволені.

Достоинства:
    Запах збуджує, борода стає шовковистою.
    Недостатки:
    Не дуже зручна піпетка, раніше була більш зручна упаковка.
    • Продавец  Props

Галино, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже важлива думка клієнтів, щодо нашої продукції. Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Супругу масло понравилось. Средство полностью соответствует описанию. Спасибо за быструю доставку заказа.

Достоинства:
    приятный аромат
    • Продавец  Props

Вікторія, дякуємо Вам за відгук! Нам приємно, що замовлений товар та робота магазину залишили у Вас гарні враження.

• Шаганенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Добре живить волосся. Борода стала ніби густішою. Головне витримувати баланс та наносити буквально кілька капель цієї олії. Попередньо необхідно розтерти її в долонях для рівномірного нанесення. Спочатку наносив її дуже багато, тому не міг зрозуміти в чому перевага цього засобу. Так як борода була ніби брудна і жирнувата. Тільки після огляду роликів в інтернеті, зрозумів як потрібно правильно користуватися олією для бороди.

Достоинства:
    добре живить волосся, ціна
    • Продавец  Props

Андрію, дякуємо Вам за відгук! Раді, що замовлена олія залишила у Вас гарні враження!

• Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Рекомендую цю олію. Це вже певно в мене 4 чи 5 баночка. За час користування мені вдалося здійснити свою чоловічу мрію та відростити густу бороду. Тільки зараз розумію, що для того щоб була гарна та доглянута борода - необхідно використовувати спеціальні для цього засоби. Перевірені часом та зарекомендовані серед користувачів. Олія обовʼязково повинна бути серед таких доглядових засобів.

Достоинства:
    Приємний аромат, добре помʼякшує бороду
    Недостатки:
    не помітив
    • Продавец  Props

Євгене, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.

• Валерій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Олія заслуговує на відгук. Дійсно виконує своє завдання на всі 100. Ось де потрібна щітка для бороди. Хоч олія іде з піпеткою, для зручності нанасення. Я додатково використовую щітку для рівномірного розподілення олії між волосками. Борода дійсно виглядає більш насиченою та доглянутою.

Достоинства:
    ефективна
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  Props

Валерію, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпіння чекати на Ваші нові замовлення.

• Валерій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Аромат на мільйон. Зручна у використанні, так як є піпетка. Мені здається навіть борода вирівнюється, можливо через насиченість олією. Однозначно - охайніший вигляд та мʼякість бороді гарантовані.

Достоинства:
    добре зволожує, має приємний аромат
    • Продавец  Props

Валерій, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Олія дуже економічна, використовую її кілька разів на тиждень. Гарно насичує бороду, прибирає сухість на обличчі. Зручна у використанні.

Достоинства:
    Стильний дизайн, економічність
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  Props

Олександр Шалагін, щиро вдячні за відгук! Раді, що наш товар залишив у Вас гарні враження.

• Денис В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Прекрасный магазин, быстрое и качественное обслуживание!!!! Масло прекрасно пахнет и выполняет свои функции, упаковка и вообще все на высшем уровне за такие незначительные деньги.

• Продавец  Props

Денисе, щиро вдячні Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що робота магазину та якість товару залишили у Вас гарні враження.

• Дмитрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Рекомендую масло - очень приятное и волосы становятся мягкими

Достоинства:
    хороший запах, приятные ощущения
    • Продавец  Props

Дмитро, щиро вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Раді, що наш товар залишив у Вас гарні враження.

• Роман Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Покористувавшись місяць цією олією, можу сказати , запах відмінний , подобається не тільки мені , а й моїй дівчині , олія гарно фіксує і швидко висихає , окремо хочу похвалити менеджера магазину , який мене обслуговував , я б йому премію виписав )

• Продавец  Props

Романе, щиро вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що робота магазину та товар залишили у Вас гарні враження!

• Альошин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

Про рост бороды улыбнуло :) увлажняет хорошо. Через неделю борода, усы и бакенбарды стали мягче. Пахнет приятно. От меня плюсик.

• Продавец  Props

Андрію, щиро вдячні Вам за відгук та високу оцінку! Для нас це дуже важливо.

• Олексій К***

Мені сподобалося

Достоинства:
    Запах, борода стає м'якою
    • Продавец  Props

Олексію, щиро дякуємо за відгук! Дуже раді, що олія залишила у Вас гарні враження.

• Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 30 мл

класна олія, приємний і стійкий запах, економний і зручний дозатор, добре зволожує ) окреме дякую за гарне пакування і швидку доставку!

Достоинства:
    запах, дозатор, швидко поглинається шкірою
    • Продавец  Props

Юрію, дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам приємно, що наш товар залишив у Вас гарні враження.