Отзывы покупателей о Бальзам для бороды PerfomeN Beard Balm 45 мл (4820216920536)

Оценка пользователей 4.97/5
  • Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Бальзам чоловікові сподобався. Дякую, що так швидко відправили замовлення.

• Продавец  Props

Світлано, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук)! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Євген Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Подобається, що ефект не перебільшений: борода залишається живою, але при цьому виглядає доглянутою і не стирчіть.

• Продавец  Props

Євген, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Дмитро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Робить бороду м’якшою і приємнішою на дотик. Рекомендую.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    не має
    • Продавец  Props

Дмитро, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Владислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Живить шкіру під бородою, зменшує сухість і свербіж

Достоинства:
    Легкий приємний запах, який доповнює догляд
    • Продавец  Props

Владислав, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Чоловікові бальзам сподобався. Приєднуємося до гарних відгуків на товар.

Достоинства:
    ціна, якість
    Недостатки:
    відсутні
    • Продавец  Props

Катерино, щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію. Ви мотивуєте та надихаєте! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Віск має приємний запах, але якби ще був не таким густим.

• Продавец  Props

Віталію, щиро дякуємо Вам за відгук!
      Нам надзвичайно приємно отримувати такі теплі слова про нашу продукцію

Щодо консистенції бальзаму — при теплій кімнатній температурі він дійсно стає м’якшим.
      Також, за потреби, можна додати краплинку очищеної води, щоб зробити текстуру ще пластичнішою.

• Руслана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Це найулюбленіший бальзам чоловіка. Вже кілька років купує тільки його.

Достоинства:
    якість
    • Продавец  Props

Руслано, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Бальзам зайняв почесне звання "улюблених" засобів в моєму арсеналі. За таку ціну - навіть дуже не погано.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    поки не помітив
    • Продавец  Props

Романе, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже примно, що замовлений бальзам залишив у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.

• Артем А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Продукт однозначно стоит своих денег. С первого раза понял, что это must-have для ухода за бородой. Умеренно фиксирует, хорошо увлажняет, делает бороду мягкой и приятной на ощупь.

• Продавец  Props

Артем, щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що замовлений товар залишив у Вас гарні враження. Будемо чекати на Ваші нові замовлення!

• Марина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Дуже приємний аромат. Функції свої виконує відмінно. Чоловік був задоволений.

• Продавец  Props

Марино, щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Микола Б***

все як завжди, чудово!

• Продавец  Props

Миколо, щиро дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Андрієнко Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Бальзам сподобався. Стильний дизайн. Засіб відповідає опису. Приємно, що виробник український. Ставлю максимальну оцінку.

Достоинства:
    аромат
    • Продавец  Props

Романе, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Раді, що наш бальзам Вам сподобався!

• Павло

Рекомендую

Достоинства:
    Чудовий аромат та натуральний склад
    • Продавец  Props

Павло, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що бальзам залишив у Вас гарні враження. Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.

• Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Борода тепер просто шик. Бальзам робить свою справу. Волосся стало мʼяке, насичене. А ще, просто не може не радувати - що бальзам виробляють в Україні. Гордий за нашого виробника!

Достоинства:
    ЯКІСТЬ
    • Продавец  Props

Анатолій, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що наш бальзам залишив у Вас гарні враження.

• Артур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Бальзам наносишь на влажную бороду после мытья — сразу мягкий становится, питает и увлажняет. Потом подсушил феном, наносишь воск-помада рerfomen для фиксации — и борода весь день в порядке, форма чёткая! Пахнет приятно, не липнет, классная вещь для ухода!

• Продавец  Props

Артуре, щиро дякуємо за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Богдан Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Користуюся бальзамом не багато часу. Поки можу сказати, що засіб не поганий. Приємний аромат, не липне, не жирнить бороду. Загалом - задоволений!)

Достоинства:
    бальзам - супер!
    • Продавец  Props

Богдане, дякуємо Вам за чудовий відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Бальзам порадовал качеством. Рекомендую.

Достоинства:
    отличный бальзам
    • Продавец  Props

Денисе, дякуємо Вам за відгук! Раді, що бальзам залишив у Вс гарні враження.

• Юрій

Бальзам супер ! Приємний запах і оригінальна коробка

• Продавец  Props

Юрію, щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Раді, що наш бальзам Вам сподобався.

• Борис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Не знаю, есть ли не удачные средства от этой марки! Я прямо нашел свою любимую линейку. И воск и бальзам и паста - просто огонь!

Достоинства:
    Бальзам просто огонь
    • Продавец  Props

Борисе, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення.

• Танита Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Чоловіку бальзам сподобався. Борода помітно стала більш мʼякою.

Достоинства:
    якість, ціна
    • Продавец  Props

Таніта, дякуємо Вам за відгук! Раді, що бальзам залишив у Вас гарні враження.

• Кирило П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Вуса реально стали мʼякіше на дотик після використання бальзаму. Баночка хоч і не велика, але мені вистачить надовго. Ціна дуже приємна.

Достоинства:
    ціна та запах
    • Продавец  Props

Кирило, дякуємо за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Ян Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Не вперше купую саме цей бальзам. Мій найулюбленіший. Дякую за швидку доставку замовлення та подарунки. Дуже приємно.

Достоинства:
    бельзам дуже хороший
    • Продавец  Props

Яне, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Бальзам просто маст хев для тих, хто слідкує за бородою. Дуже крутий!

Достоинства:
    максимально класний аромат
    • Продавец  Props

Максиме, дякуємо Вам за відгук! Раді, що бальзам залишив у Вас гарні враження.

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Борода після використання стала мʼякішою. Сподобався.

Достоинства:
    Зручний, добре зволожує
    • Продавец  Props

Юрію, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Владимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Все гарно. Але до запаху треба привикнути

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Props

Володимире, дякуємо Вам за відгук! Будемо з нетерпінням чекати на Ваші нові замовлення!

• ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Як "бородач" зі стажем, може впевнено стверджувати, що даний бальзам просто знахідка. Я завжди користуюся засобами для догляду за бородою. Всі вони більш менш схожі. Проте, цей бальзам все ж таки заслуговує на високу оцінку та відгук. По-перше - ціна! Всі розкручені бренди зараз дуже піднялися в ціні. Тому, дійсно приємно коли за якісний товар ціна розумна. Звісно ж - українське виробництво! (Намагаюся останні кілька років купувати тільки українське!) Дизайн - досить стильний та стриманий. Ну і сам засіб, який повною мірою виконує свою задачу по догляду за бородою і відповідає опису виробника.

Достоинства:
    крутезний бальзам, який не залишить байдужим жодного "бородача"
    • Продавец  Props

Ігоре, щиро вдячні Вам за такий чудовий відгук! Нам дуже приємно, що бальзам залишив у Вас гарні враження.

• Виктория К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Заказывала бальзам для супруга .По его словам могу сказать, что бальзам очень хороший. Нареканий нет. Качество отличное. Цена приятная.

Достоинства:
    приятный запах
    • Продавец  Props

Вікторія, дякуємо Вам за відгук! Будемо раді Вашим новим замовленням!

• Євген М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Цей бальзам дуже крутий. Користуюсь ним та чергую його з олією цього ж бренду. У відрядження з собою беру бальзам. Як на мене це зручніше. Якість - топ!

Достоинства:
    Дуже приємний аромат, добре зволожує бороду
    Недостатки:
    не помітив
    • Продавец  Props

Євгене, щиро дякуємо Вам за відгук! Раді, що бальзам залишив у Вас гарні враження.

• Дєдов О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Чудовий запах та приємний на дотик. Легко втирається в бороду на не блестить.

Достоинства:
    Аромат
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Props

Дякуємо Вам за позитивний відгук та високу оцінку!

• Артем У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

По перше окреме дякую продавцю за швидку відправку і гарне упакування замовлення ! По друге сам упаковка продукція дуже гарная і якісна, що в свою чергу говорить про високий рівень якості продукції. Ну й по третє комфортний дозатор в олії окремий ще плюс для виробника!

Достоинства:
    Якісний бальзам
    • Продавец  Props

Дякуємо Вам за таку високу оцінку. Дуже раді, що товар та наша робота залишили у Вас позитивні враження.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Отзывчивый продавец, положил подарок - пробник. Товар супер! Долгий эффект, приятный запах.

Достоинства:
    Цена - качество.
    Недостатки:
    Не обнаружил.
  • Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Вполне себе хороший бальзам. Своих денег стоит. В комплект добавили ещё глину для бороды как приятный бонус.

Достоинства:
    Быстро впитывается, легко растирается
    Недостатки:
    Запах на любителя, лично мне не понравился
  • Александр Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Props. Объем: 45 мл

Бальзам заказывал по рекомендации своего мастера с барбершопа. Бальзам мягкий, легко растирается на руках, хорошо распределяется по бороде. После нанесения быстро впитывается не оставляя жирности на бороде. В расходе экономичный, при частом использовании хватит на месяца 4 точно. Бальзамов перепробовал много, данный бальзам понравился больше всех. Так же отмечу его аромат, он очень классный.

Достоинства:
    Увлажнение, питание, аромат, смягчяет бороду, убирает сухость
    Недостатки:
    не обнаружил