Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Смарт-часы Gelius Pro GP-SW006 (Old School) (IPX7) (Красный)

Оценка пользователей 3.91/5
  • Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 41. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black

За цю ціну цілком прийнятний варіант. Може виступати у якості звичайного годинника з розширеними функціями. Для контролю здоров'я (брав батькові) не айс. Пульс, ще більш менш, але тиск зовсім відстій. З точки зору дизайну, якості виготовлення, софту - за ці гроші дуже норм. Загалом рекомендую на заміну звичайному 20 доларовому годиннику. Проблем з аккумулятором немає зовсім. У тих, хто має проблеми з аккумулятором, ймовірно просто криві руки. Мій батько 85 років також пробував заряджати своїм особливим шляхом, в результаті такий заряд не протримався і дня.

Достоинства:
    Ціна, дизайн, функціонал, якість
    Недостатки:
    Тиск не визначає. Від балди пише в районі 140/80 мм рт.ст. Тобто, ні вашим, ні нашим. Такий межевий тиск, ніби ще не біда, але до лікаря вже треба.

Доброго дня, !
      Дякуємо Вам за вибір і за Ваш коментар!
      Ми обовязково врахуємо ваші зауваження і зробимо нашу продукцію краще. Нагадуємо, що пристрій не є сертифікованим медичним обладнанням, результати вимірювань цього продукту є довідковими і не використовуються для будь-яких медичних показань.
      З вдячністю, український брен Gelius!

• Покупець Г***

Класний годинник: дизайн, функції, але акум дохне несподівано. Десь на 5й день без звуку, без пуку прлсто погас. Зарядив - 5 днів і знов в аут без попередження.

Достоинства:
    Функціонал
    Недостатки:
    Акумулятор

Доброго дня, дякуємо за проявлений інтерес до українського бренду Gelius, для нас дуже важлива ваша думка, з усіх виникаючих питань і побажань звертайтеся в наш сервісний центр за всієї детальною інформацією тел: +38 063 435-51-21

• Валерий Щ***

Хорошие часики, для работы сойдут.

Доброго дня, дякуємо за вибір українського бренду Gelius, та виявлений інтерес до нашої продукції.

• Виталий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 41. Цвет корпуса: Green. Цвет ремешка: Green

Смарт-часы качественные, удобные. Заряд держат 10 дней.

Достоинства:
    Цена. Качество.
    Недостатки:
    Не найлено.

Доброго дня! Спасибі за позитивну оцінку продукції бренду Gelius, Ваш відгук дуже важливий для нас, і дякуємо за підтримку українського виробника.

• Руслана К***

Показывает неправильно давление

Достоинства:
    Недостатки:
    Давление не правильное

Добрый день, Руслана. Устройство не является сертифицированным медицинским оборудованием, результаты измерений этого продукта являются справочными и не используются для любых медицинских показаний.

• Юрий М***

Давление на часах и не покажет, я сколько встречал часов с давлением, везде не правильно показывает.
      А так часы не плохие, простые, но пульс, шаги, сон, показывают более менее нормально.

• Светлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер корпуса: 41. Цвет корпуса: Red. Цвет ремешка: Red

Заряжается быстро, отличная синхронизация с телефоном. Ощутимое измерение давления, данные верные.

Достоинства:
    Якість супер!

Доброго дня, !
      Дякуємо Вам за відгук і увагу до нашої продукції.
      Ми раді, що у Вас склалося приємне враження від використання нашого товару.
      Кожен день Ваш відгук вносить величезний внесок в поліпшення наших послуг!
      Гарного Вам дня, будемо дивувати і радувати Вас знову!
      З вдячністю, український бренд Gelius!

• Юрий М***

Часы как часы, с телефоном сошлись хорошо и быстро, функции работают, вибрация есть.

Достоинства:
    Нормальные финтес часы...
    Недостатки:
    Вроде нет..

• сергей п***

Товар не належноі якості . Не включаются . Незаряджаются

Достоинства:
    НЕ ЗНАЙДЕНО
    Недостатки:
    НЕ ВКЛЮЧАЮТСЯ НЕ ЗАРЯДЖАЮТЬСЯ

• Екатерина П***

Заказывала на подарок ребенку к празднику Св. Николая. Радость была не долгой, оказалось что не заряжаются. Огромное спасибо за испорченное настроение и лишние хлопоты! Я почему-то наивно полагая, что Розетка проверяет товар перед отправкой.
    В праздничные дни ведь нечем заняться, кроме как бегать по розеткам и возвращать товар!
    Деньги при покупке вы конечно же платите сразу, ждать же вердикт от сервисного центра придется до 12 дней.

Достоинства:
    Недостатки:
    бракованные
    • сергей п***

ТОЧНО ТАКАЯ ЖЕ ПРОБЛЕМА ПОЗАВЧЕРА ОТПРАВИЛ НАЗАД И ТОЖЕ НЕ ВКЛЮЧАЮТСЯ

• Володимир Б***

рекомендую

Достоинства:
    Матеріали, конструкція, доставка, сумісність зі смартфоном, розмір
    Недостатки:
    відсутній адаптер для зарядки, хоч в коробці є порожнє місце

• Виталий Ш***

норм за свои деньги

Достоинства:
    час роботи, вага

• Виталий Ш***

Хочу добавить данные о работе:
      после полной зарядки проработали неделю и 4 дня. Зарядку показывает: 100%~(6-7)дней,75%~(3-4)дня,50%-сутки, 25%~12часов.
      Еще раз хочу выразить свое удовлетворение данными чвсами. Супер!

• Андрей

Есть ли вибро в этих часах?