Отзывы покупателей о Набор с эпоксидной смолой для изготовления украшений, бижутерии и подвесок из эпоксидной смолы для начинающих 114 в 1 SKOVEN

Оценка пользователей 4.86/5
  • Алексей Д***

Дякуємо за набір!
    Все супер. Та окремо хочу подякувати за зворотній зв’язок та надання окремо книжки по експлуатації яки ми загубили, а ви без питань надіслали нам!

Ви супер!
    Миру!

Достоинства:
    Все якісно
    • Продавец  Full Moon

Дякуємо вам за позитивний відгук! Він надихає нашу команду у ці не прості часи і далі працювати для наших клієнтів та створювати щось нове на ринку творчості! Миру вам та натхнення!

• Єлєна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Full Moon

Сподобався набір. Саме те, щоб спробувати себе у виготовленні прикрас з епоксидної смоли, та зрозуміти сподобається це, чи ні.

Достоинства:
    Є все необхідне для першої спроби роботи зі смолою
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  Full Moon

Ваш відгук - найкраща нагорода для нашої команди! Ми намагаємося робити все можливе, щоб кожен клієнт залишився задоволений. Дякуємо за Вашу підтримку!

• Наташа М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Full Moon

Добрый день. Отличный качественный товар, все подробно написано в инструкции, работать легко, и пришло все в срок. Спасибо, дочь довольна

• Продавец  Full Moon

Дуже приємно чути, що Ви залишилися задоволені досвідом покупки. Ми цінуємо Ваш час і довіру, і обіцяємо продовжувати радувати Вас якісним обслуговуванням.

• Олечка М***

Все чудово

• Продавец  Full Moon

Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що Вам сподобався досвід покупок у нашому магазині. Сподіваємося, що наступного разу ми зможемо порадувати Вас ще більше!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Full Moon

Набор классный, но нет инструкции.

Достоинства:
    Интересный
    Недостатки:
    Нет инструкции
    • Продавец  Full Moon

Вітаємо! В кожен наш набір як правило вкладається інструкція, українською мовою. Можливо була допущена помилка при комплектації вашого набору. Нам дуже шкода, що виникла така ситуація. Наш менеджер зв'яжеться з вами та надішле вам інструкцію до вашого набору у електронному вигляді.

• Анатольевич С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Full Moon

дякую Наталії за швидке реагування на моє замовлення...Гарне відношення до покупців. Приємно , коли все розяснили, відповіли на всі мої запитання.))) Буду совітати моїм знайомим!
    ДЯКУЮ

Достоинства:
    швидко відреагували на моє замовлення
    • Продавец  Full Moon

Дякуємо, що вибрали нас. До нових зустрiчей!

• Лілія М***

Чудовий набір. Донечці сподобалося

• Продавец  Full Moon

Ваш відгук - найкраща нагорода для нашої команди! У вас вийшли дуже гарні прикраси, окрема подяка за класні фото! Дякуємо за вашу підтримку!