- Маргарита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Все супер
- Алла Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Гарний набір
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Приїхало сірого кольору
- Каролина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Замовляла один колір, прийшов зовсім інший, продавець не відповідає
- Аліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Гарна ідея для організації простору на полицях або шухлядах шафи. Зручно
- Достоинства:
- Компактно. Легко розкладається
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Отримала органайзер, дуже задоволена .Є багато комірочок , куди можна положити речі..
- Достоинства:
- Доступно по ціні ..
- Недостатки:
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Мені дуже подобається. Рекомендую
- Виктория Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Доброго дня! Отримала свій заказ. Доставили швидко, обслуговування добре, органайзери якісні, без брака. АЛЕ!!! Я замовляла БЕЖЕВОГО кольору, а прийшли СІРІ !!!???
- Достоинства:
- Швидко, якісно!
- Недостатки:
- Не відповідає колір замовленного!
- Алина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Ідеально розмістився 1 органайзер по висоті ящика. Склала дрібну нижню білизну дітей по коміркам. В 2 велику дитячі колготки. Зручно і одразу видно.
- Достоинства:
- Організація порядку і швидко знайти необхідну річ. Діти не перевертають шафу в пошуках потрібного
- Недостатки:
- Анастасія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
За свою ціну товар супер ,в мій комод стали ідеально
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Недостатки:
- Любов Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Гарний органайзер, але прийшов з браком. На одній коробці не зашита блискавка і собачка випадала. А так норм.
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Брак
Дитячі дрібні речі упорядкували велики органайзер, а мені малі підійшли. Теперь діти швидко знаходять свої речі, і без перевертання шафи.
- Достоинства:
- Дитячі дрібні трусики і шкарпетки тепер упорядковано і красиво в ящику в ячейки. А продовгуваті-для колготок в самий раз
- Недостатки:
- Не має.
- Евгения С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Дуже зручний
- Достоинства:
- Ціна, організація простору
- ІваннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Усе справне. Користуватися дуже зручно, рекомендую.
Пакування при отриманні здивувало: трохи більш об'ємно, ніж я сподівалася.
У сумку не помістилося. - НадеждаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Нормальные коробки, без запаха,вместительные.
- Инна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Товар сподобався. Все як в описі. Ніякого запаху не було (читала відгуки деякі), все ок. Дякую.
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Дуже гарні органайзери. Місткі і досить міцні. Ціна/якість задовольняє.
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Товар рекомендую. Якість чудова. Замовила ще один такий самий набір
Рекомендую даний товар. Якість гарна
- Євгенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Все добре. Органайзери такі як в описі
- Достоинства:
- Функціональні,місткі,якісні
- Недостатки:
- Марія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Якість гарна , досить практичні
- Достоинства:
- Якість гарна , досить практичні
- Недостатки:
- Прийшов чомусь сірий колір , хоча замовляла беж
- Дар'я П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Тільки відкрила, і вже порвався
- Недостатки:
- Воняє, порвався
- Наталя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Коробки мають гарний зовнішній вигляд. Щодо якості пошиву, є зауваження тільки до одного органайзера оскільки у декількох місцях розпустилися по краях нитки
- Достоинства:
- Наявність блискавки
- Дарія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Я в захваті від цього набору органайзерів! Тепер все зберігається по місцях і в шафі порядок. Зручні для використання.
- Достоинства:
- Тільки переваги в усьому
- Недостатки:
- Дунаенко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
рекомендую, якість відмінна
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 32. Ширина: 32
Хороші оргонайзери
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Все сподобалося.
- Татьяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Очень удобно,качество хорошее.
- Науменко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Виглядають краще, як на картинкі
- Достоинства:
- Вмісткі та якісні, рекомендую
- Недостатки:
- Вікторія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Чудові органайзери! Все - як на фото! Зручні і місткі !
- Достоинства:
- Зручні, компактні
- Павел Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Класні органайзери. Дуже вмісткі та якісні. Тепер в шафі ідеальний попядок
- Дана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Якісні і зручні органайзери.
Два великих якраз вмістилися в одну шухляду, а менші два перекочували до іншої.
Органайзери дуже допомагають тримати порядок. - Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Удобные и практичные
Удобные и практичные
- Ксения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый. Высота: 10. Ширина: 32
Сподобався.
- Достоинства:
- Гарно тримає,боковини плотні і стійкі.
- Недостатки:
- Хотілося б більше квадратиків,бо в один вміщається 2 пари носків,а хотілося б для кожної-своє віконце.
Але це мої примхи.У продавця все відповідає заявленого. Дякую,все сподобалось!