Отзывы покупателей о Рюкзак для животных прозрачный красный 35X25X42cm (CS-1117)
Есть в наличии
- Фірсова И***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Рюкзак, вільна рука. Якщо треба поставити - падає. Вигинається спинка, придавлює кішку - при цьому вага кішки всього - 4-4,5 кг по сезонам. Сірий достатньо світлий, маркий.
- Достоинства:
- рюкзак
- Недостатки:
- вигинається спинка, придавлює кішку
- Продавец CS Trading
Дякуємо за відгук! Дуже шкода що Вам не сподобався рюкзак-переноска. Спинка рюкзака підсилена, і зазвичай добре тримає форму. Конструкція м’яка для зручного носіння, особливість моделі. У комплекті є килимок, який тримає форму та забезпечує додаткову жорсткість низу.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Черный
Чудовий рюкзак, двох кошенят або одного дорослого вміщає спокійно. Можливо потрібно твердішу нижню основу, але в цілому я задоволений
- Достоинства:
- Зручно.
- Алла К***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Сподобався рюкзак. Кішка зацінила)
- Продавец CS Trading
Дякуємо за відгук, зручностей Вашому улюбленцю
- Артём П***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Черный
В целом для редких походов к врачу - хорошо.
Если котейка более 2кг, нижняя часть к спине сминается, следовательно, у кота меньше простора, но мой не жаловался)- Достоинства:
- Визуал, переноска.
- Недостатки:
- Неустойчивая форма - довольно мягкий.
- Продавец CS Trading
Артем
добрий день! просимо вибачення за завдані незручності.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Красный
Рюкзак дуже сподобався. Наш шпиц сидів в ньому, не лякався і не гавкав.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Трохи завеликий
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Пошито якісно, але запах сильний і на жаль до кінця так і не зник (((
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Розовый
Все супер!
- Достоинства:
- Тваринці цікаво подорожувати)
- Недостатки:
- Пластик царапається.
- Продавец CS Trading
Дякуємо за Ваш відгук, зручностей Вашому улюбленцю. З повагою, CS
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Дякую!! Котик не тільки пересувається по місту, ай активно грається, в переносні!!
- Достоинства:
- Зручно
- Продавец CS Trading
Дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням! :)
- Караиван О***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Мені подобається, зручно. Коти менше нервують, порівняно із звичайною переноскою
- Продавец CS Trading
Дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь з задоволенням! :)
- Милена М***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Черный
В цілому рюкзак норм, але приїхав з темним склом, а не прозорим, тварину майже не видно(((
- Александр Л***
Може, скмому котику так комфортніше буде? Через тонування не так буде жарко всередині
- Анастасия С***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Черный
Рюкзак класний, киця добре в ньому поміщається. Подивимося як киці буде в ньому при переміщенні, але я думаю, що буде комфортніше, ніж у звичайній переносні. На фото рюкзак ще в захисній плівці. Окремо хочу подякувати магазину за швидку відправку (відправили десь через годину після оформлення замовлення) та гарне обслуговування.
- Достоинства:
- Крутий рюкзак, ціна
- Недостатки:
- Наразі не виявила
- Продавец CS Trading
Дякуємо за відгук, зручностей Вашому улюбленцю
- Анжела М***
Добрий день Анастасія, а якого розміру ваша киця і ваги,як почувається на прогулянці..вона привчена до прогулянок. Ваша відповідь буде дуже корисною...
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Якість гарна, але за тиждень провітрювання запах ще лишився, подивимось як буде далі
- Достоинства:
- Пошитий якісно
- Недостатки:
- Пахне геть не розами ))
- Алла Р***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Красный
ну я все вже написала вище. для приколу - класна річ. головне, що носити легко - сам рюкзак легенький, на відміну від стандартних переносок. І на спині носити котика легше, ніж в одній руці.
Обслуговування - супер.- Достоинства:
- классна річ! Киця спочатку не зрозуміла, а потім їй сподобалося кататися в мене на спині й дивитися на вулицю.
- Недостатки:
- в принципі немає, але на далекі відстані, думаю , буде котику незручно, бо теснувато для котика більше 5 кг. Як малеча - то ок)
- Слипко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Отримала переноску-рюкзак, дуже задоволена якістю, все гарно упаковано, на пластику захисна плівка. Котик зацікавився одразу, запаху не виявлено.
- Достоинства:
- Гарна якість, компактний
- Оля Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Дуже зручний та практичний портфель, котику дуже сподобався, запаху стороннього немав.
- Достоинства:
- Зручний
- Богдан Х***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Рюкзак зручний, міцний. Мія задоволена)
- Олена
Кішці подобається і мені як власниці дуже зручний )- Недостатки:
- Не виявили
Дякуємо за відгук!
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Черный
Очень сильный запах пластика. Каждый раз, когда садим кошку, ей становится плохо, обильно текут слюни. Выветривали несколько дней на воздухе, не помогает, та же картина. Брали с собой в дорогу, но, к сожалению, так и не удалось воспользоваться..
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Черный
В целом ок. Но пленку, наклеенную на переднюю прозрачную крышку отодрать от краев по всему периметру не реально. Не красиво. Фото приложено. Швы внутри так себе. Дно отдельно в виде картонки...где точно будет не приятно и не мягко сидеть
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Пленка, которую не отодрать
- Продавец CS Trading
Добридень, нажаль без захисної плівки можливе пошкодження поверхні. Але вона знімається і для зняття потрібні зовсім незначні зусилля
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Красный
Посилочку забрала,котик задоволений,приємний колір,відповідальний продавець,рекомендую!
- Достоинства:
- Зручно носити,багато місця для котика
- Недостатки:
- Ні
- Продавец CS Trading
- Кузьмич Т***
Яка вага вашого котика?
Хочу своєму- 5 кг
Не буде малий?
У мене британець
- Анастасия П***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Загалом рюкзак дуже крутий. Незважаючи на не зовсім щасливу мордочку киці на фото - в іншій переносці вона взагалі не мала спокою. У рюкзаку все розглядає, дуже цікава, через отвори залюбки отримує смаколик за витримку на вулиці.
Вдома рюкзак стоїть з відчиненим боковим отвором із іграшкою всередині, тож кішка сама залітає в нього залюбки погратися.
Після отримання рюкзак довелося день провітрювати на балконі від запаху, а зовнішню прозору стінку з зусиллям звільняти від захисної плівки. Це якщо бути дуже прискіпливими, так-то покупкою дуже задоволені.- Достоинства:
- Швидка доставка. Зовнішня стінка з прозорого пластику. Довжина ремінців регулюється. Багато отворів, сітчасті вкладки на боках. Збоку є кишенька. Достатньо місця для котика. Навіть трохи звукоізоляція є.
- Недостатки:
- Поганий запах. Досить крихкий пластик. Незрозуміла плівка на пластику - якщо від подряпин на поверхні, то кілька все одно було при отриманні.
- Продавец CS Trading
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Черный
Все добре. Доставили швидко, запакували надійно.
Єдиний великий мінус - сильний, неприємний запах. Сподіваюся, що він з часом зникне.- Достоинства:
- Швидкість доставки, розміри, функціонал.
- Недостатки:
- Має неприємний запах.
- Продавец CS Trading
- АнгелинаОтзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Дуже класний, дякуємо!
- Валерій З***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Черный
Хазяйка була задоволена. Кіт поміщається, транспортувати зручно, переносити легко. Сам же пан Кіт перший раз кричав нечєловєчєським голосом: «freedom!», а потім звик і змирився. Навіть спав кожного разу, коли катався з міста в село і назад.
Дитина попервах, поки кота ще не переносили, гралася в космонавта. Дуже переконливо, до речі.
Загалом річ чудова, функціональна, розвиває дитячу креативність. Всіляко рекомендую!!!- Достоинства:
- Рюкзак крєпкий, кіт не випадає . Можна гратись в космонавта.
- Недостатки:
- Не помічено
- Продавец CS Trading
- Дарья Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Черный
Кошка 5,5 кг поместилась отлично
- Достоинства:
- Все отлично, рюкзак супер
- Продавец CS Trading
Дякуємо за ваш відгук ! Звертайтесь ще!
- АнтонинаОтзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Чудесный, качественный рюкзак! Достаточно места для животного. Наша кисуня была очень довольна!
- Достоинства:
- Все супер!
- Продавец CS Trading
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Рюкзак класснючий, да еще и за такую цену! Швы хорошие, ткань тоже отличного качества, пластик такой что если постучать как по дереву звук, прочный и толстый. Мне кажется в него даже собака влезет) Вес рюкзака на удивление легкий. Очень удобно закинул на плечо, не нужно в руке нести. Ребенок доволен на 100% Спасибо магазину, очень ответственные ребята, позвонили уточнили отправили вовремя. Ну а мы сразу выгуляли и кошку и рюкзак:)См. фото
- Достоинства:
- Намного легче на плече нести животное, чем обычной переноске.
- Недостатки:
- Их нет.
- Продавец CS Trading
- Dasha V***Продавец: CS Trading. Цвет: Серый
Отличный рюкзак для переноски и прогулки с домашним питомцем, хороший прочный материал, просторный. Продавец очень внимательный, всем рекомендую.
- Достоинства:
- Практичный, удобный, не тяжёлый
- Продавец CS Trading
Дякуємо за відгук, зручностей Вашому улюбленцю. З повагою, CS Trading