Отзывы покупателей о Сигнализатор газа СО eMastiff датчик утечки угарного газа сигнализатор бытового газа з РК дисплеєм
- Дмитро Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass. Цвет: Белый
коли здається, що датчик не працює, піднесіть на кілька секунд (до 10-15) під вихлопну трубу генератора чи автівки (я так "зловив" таксиста просто у дворі вчора, поки він пасажира чекав) - запитам, перевірив: з "000" одразу скакнуло на "110" за кілька секунд і я заспокохївся; до того і так пробував, і сяк: над комфоркою, гасовою лампою... мультипаливним пальником димив - жодного ефекта (теж, був, засумнівався) - просто перевіряти треба правилньо. Звісно, про точність нічого сказати не можу, але все ж воно працює
- Достоинства:
- дуже економний по живленню і без великих переплат
- Недостатки:
- принципових не виявив
- Усов Э***Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass. Цвет: Белый
Нажаль, не працює. Отримав, вставив батарейки, вирішив перевірити над газовою комфоркою. Показував 000. Протримав 5 хвилин, показники не змінились
- Ан С***Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass. Цвет: Белый
На жаль не працює, спробую замінити.
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: ByPass. Цвет: Белый
Чудовий недорогий пристрій. Повністю виконує свої функції.
- Достоинства:
- Недорого
- Недостатки:
- Не виявив
- ВалерийОтзыв от покупателя. Продавец: Gudzon
Работает и гарантии вообще никакой. В чеке даже не указаны реквизиты продавца. Хоть бери и иди к государству и пиши кляузу. Я, правда, смысла не вижу. Но, тот, у кого этот прибор работает, может спокойно это сделать.
- Продавец Гудзон-Україна
Добрий день. Гарантія 12 міс. Для гарантійного обслуговування є контакти сервісу.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gudzon
Перевірили на вихлопній машини, працює.
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Gudzon
Проблема решена
Датчик не працює. Будь ласка, чекаю відповіді в рубриці "зв'язатися з продавцем".
- Достоинства:
- Не працює.
- Недостатки:
- Не працює.
- Татьяна
Вибачте, помилилась. Датчик працює, все добре. Дякую продавцю за довіру.
- Станислав О***Продавец: Gudzon
Проблема решена
Заказал ,пришел на почту , я оплатил товар, и в день когда я хотел забрать посылку , оформили возврат посылки , деньги так и не вернули хотелось бы получить деньги
- Продавец Гудзон-Україна
Станислав, товар був відправлений наложеним платежем, за трек номером вантажу ми бачимо повідомлення - "19.10.2022, 17:27 Термін отримання посилки вичерпано. Вона направлена відправнику".
Ми Вам повторно відправити сигналізатор, надіємось в цей раз Ви встигнете забрати її з пошти. Дякуємо
- Богдан І***Отзыв от покупателя. Продавец: Gudzon
Швидка доставка, хороший сервіс, датчик належно виконує свої функції.
- Достоинства:
- Якісно виконаний, довго працює на одних батарейках
- Недостатки:
- Не помітив
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Gudzon
Показники завжди на нулю, навіть якщо його потримати рукою в каміні.
- Недостатки:
- Попався бракований не працює
- Продавец Гудзон-Україна
Романе, дійсно датчик бракований, приносимо свої вибачення за принесені незручності. Товар ми Вам обміняли на справний, оплативши послуги доставки. Дякуємо