Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Наша Швейка (простынь на резинке) Бязь Серая клетка Двуспальный 180х215 см

Оценка пользователей 4.84/5
  • Олена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Дякую дуже гарно

• Виталик Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Отлично спасибо

Достоинства:
    Отлично
    Недостатки:
    Нету
  • Любов Х***

Дуже гарно

Достоинства:
    Простірадло на резінке,підковдра на зміні дуже важливо
    Недостатки:
    Не побачила
  • Наталія Ч***

Постільна білизна просто супер

• Евгеній Г***

Все сподобалось, крім дезінформації клієнта! На сайті написано 100% бавовна, а товар приїхав з етикеткою 90% бавовна 10% поліестер.
    Купляючи цей товар, я розраховував на правдивий опис.

• Дина А***

Чудова постільна білизна . Дякую

Достоинства:
    Все чудово
  • Наталія Я***

Хороший український виробник, якість хороша

• Петро К***
  • Олександр М***

Вже став постійним клієнтом цього торговця і комплектів «Наша швейка».
    Завжди швидко передають на доставку, підганяють покривало по розмірам, гарно пакують (можна і на дарунок, якщо додатково в святкову бумагу обгорнути), до речі, в пакуванні ніякого поліетилену, тощо, лише крафт папір, картон, тканева або крафтоів стрічка - за це окремий плюс в карму :)
    І дуже приємний клієнтський відділ, вічливі, людяні) Короче мої вже любімки

Достоинства:
    Якість, сервіс, швидкість обробки замовлень, ціна.
    Недостатки:
    З 6 чи 7 комплектів- жодного недоліку не було.
    • Продавец  Lux Romans

Як приємно читати відгуки наших постійних клієнтів!) Дякуємо, Олександре!)

• Катерина С***

Зручно

• Продавец  Lux Romans

Дякуємо за відгук та вибір ТМ Наша Швейка)

• Владислав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Цена отличная, качество тоже!

Достоинства:
    Цена и качество.
    • Продавец  Lux Romans

Дякуємо за вибір ТМ Наша Швейка!)

• Андрей Г***

Замечательный комплект. На простыне широкие резинки по углам, при этом она держится хорошо.. Материал приятный. Консультант сразу созвонился уточнить размер матраса. Сразу постирал при деликатном режиме 20 градусов, цвет не изменился.(Вообще всем советую, у кого постельное белье линяет и покрывается катышками - его положено, любое, стирать при деликатном режиме, вывернутое наизнанку)

Достоинства:
    Цена
  • Євген Ш***

Постельное белье супер,качество отличное,цвет соответствует описанию.Очень довольные покупкой.

• Продавец  Lux Romans

Дякуэмо за вибір ТМ Наша Швейка !)

• Юлія З***

Дякую постільна білизна дуже сподобалася

Достоинства:
    Якість

• Наталія Г***

Якісне виконання, дуже приємна тканина на дотик

Достоинства:
    Выполняет функцию на

• Желяско Н***

Дякую,не вперше замовляю.Доставка дуже швидка.

Достоинства:
    Гарне пакування,якiсть товару
    Недостатки:
    Немае
    • Продавец  Lux Romans

• Наталья С***

Гарний колір, пакування, обслуговування. Попросила менеджера зменьшити розмір простирадла з 160 до 140. Все зробили. Тканина цупка, попрала - начебто стала м'якше, але це оговорювалось в описі. Вважала, що простирадло буде на гумці по периметру, або хоч з двох сторін, а фактично пришита широка гумка по 4-х кутам. Не знаю, на скільки це зручно. Взагалі набором задоволена.

Достоинства:
    Робота менеджерів, гарне пакування. Пошив якісний
    Недостатки:
    Гумка не по периметру, або хоч з двох сторін, а пришита широка по 4 кутам.
    • Продавец  Lux Romans

• Юлия Ш***

Гарне все :і постіль, і пакування, і обслуговування. Швидко, якісно

Достоинства:
    якість тканини і пошиву, робота менеджерів

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 2 x 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Дуже задоволений, менеджер швидко передзвонив та врахував всі мої побажання. Рекомендую все підійшло чудово, гарне пакування!

Достоинства:
    Швидкість менеджерів та доставки, гарне пакування, ідеально для подарунку
    • Продавец  Lux Romans

Дякуємо, Сергію, за Ваш вибір та відгук)