Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Наша Швейка Бязь Серая клетка Евро 200х220 см

Оценка пользователей 4.59/5
  • Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Чудова білизна. Дівчинка консультант привітна. Доставка вчасна. Приємне упакування. Цілком можна використовувати як подарунок. Дякую дуже

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Гарна постільна білизна, після прання не линяє. Менеджер швидко зв'язався. Реокмендую

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Сергій К***

Рекомендую

• Лаврінчук А***

Гарний комплект. Все відповідає опису.

• Борис М***

Після 1 прання почало скатуватись.

• Анастасія К***

Дуже якісна постіль, дівчата проконсультували, дуже особистий підхід, підшили під мої потреби і просто неймовірно гарне пакування

Достоинства:
    Якість, пакування
    Недостатки:
    Відсутні
  • Анастасія К***

Чудова постіль, вже рік користуюся, колір майже не змінився, тканина приємна, задоволена

Достоинства:
    Дуже приємна та якісна постіль
  • Ярослав К***

Чудовий та якісний комплект постільної білизни, а також на вищому рівні робота з клієнтами.

Достоинства:
    Якість, сервіс, швидкість
  • Марина

Поки все супер

• Снежана М***

Комплект дійсно дуже класний. Пошито якісно. Подумую купити ще один.

• Продавец  Lux Romans

Дякуємо за відгук та вибір ТМ Наша Швейка)

• Юрий Т***

Все устраивает, комплект хорошего качества, все хорошо и молнии пришиты , если небудет дорожать после закажу ещё комплект.

Достоинства:
    Все
  • Марина Б***

Гарна та якісна білизна! Дуже зручно що підковдра на блискавці!

Достоинства:
    Гарна та якісна
    Недостатки:
    Не знайшла!
    • Продавец  Lux Romans

Дякуємо за Ваш відгук та вибір ТМ Наша Швейка!)

• Марина Б***

Дуже гарна та якісна постільна білизна! Запакована в фірмову коробку! Якщо чесно, то перший раз отримую на розетці товар так гарно, стильно та охайно запакований! Дуже приємно!

Достоинства:
    Якісна
    • Продавец  Lux Romans

Дякуємо за Ваш відгук та вибір!)

• Сергей К***

Гарна на дотик тканина. Задоволений покупкою.

Достоинства:
    Після прання колір не змінився.
    Недостатки:
    Поки що не виявив
  • Артём М***

Все супер, дякую!

• Анастасія Т***

Линяє

• Денис З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 180 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

После стирки цвет уже не тот

• Наталія К***

Очень хорошее качество, буду заказывать еще! Очень порадовала цена и индивидуальный подход

Достоинства:
    Качество
    Цена
    Быстрая доставка
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lux Romans. Размер пододеяльника: 2 x 150 x 215. Размер наволочки: 2 x 50x70

Дуже красива та гарно упакована білизна. Замовляю не вперше і буду ще! Дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    Якість, колір, швидкість доставки
    Недостатки:
    Не виявила
  • Наталия Б***

Дуже якісна, а упаковка та презентації приємно здивувала, рекомендую для подарунків близьким та рідним. Дякую Вам велике за таку красу

Достоинства:
    Якість дуже хороша, колір як на фото продавця
    • Продавец  Lux Romans

Дякуємо за Ваш вибір та відгук!)

• Ганна Ш***

Доповнюю відгук через 3 прання, якість дуже гарна, колір і стан тканини не змінились.

Достоинства:
    Якість
  • Евгений С***

Класна білизна, мені сподобалась! Все було приємно запаковано, за що окреме дякую. Молодці!

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Продавец  Lux Romans

Дякуємо за Ваш вибір та відгук!)

• Шапранова А***

Гарний комплект, все підійшло. Перед відправкою зв'язався менеджер, запитав, яка наволочка потрібна: 50 х 70 см або 70 х 70 см. Відправлення оперативне, покупкою задоволена

Достоинства:
    колір, щільність матеріалу