Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Пальчиковый театр животные на пальцы 10 мягких игрушек набор плюшевых зверюшек для общего развития ребенка

Оценка пользователей 4.88/5
  • Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Отримали те що очікували. Гарні маленькі іграшки. Дитині подобається.

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Катерина К***

Все чудове, дякую продавцю❤️

• Панасюк І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Позитивний, гарний, яскравий пальчиковий набір, те що потрібно малюкам, ми задоволені покупкою

• Вадим Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Якісні та веселі на вигляд. Дитині подобається.

• Трубецька А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Гарні іграшки, відповідають малюнку, дитині подобається)

Достоинства:
    Швидкість доставки
    Недостатки:
    • Продавец  LikePrix

Доброго вечора Аліна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Іграшки сподобались, мама грається залюбки, малюк також

Достоинства:
    Дуже сподобалось
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  LikePrix

Доброго дня Максим. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

гарний пальчиковий театр, одягаю поки на свої пальці і граю з дитиною, в майбутньому планую долучать і дитячі пальчики)) Дякую.

• Продавец  LikePrix

Доброго вечора Тетяна. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.

• Дарья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix

Качественно, быстро и приятные онлайн консультанты

• Продавец  LikePrix

Доброго дня Дарія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.