- Лилия З***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Прийшла інша мозаїка.. замовляла Карту України(403грн), прийшли котики(~330грн). Забирала не я, а чоловік, не перевірив….Прийшли котики, які коштують на розетці майже на 100 грн дешевше… але заплатили як за Карту України…Тобто ~100 гр дорожче
Перевіряйте товар!- Достоинства:
- Швидка доставка до Розетки
- Недостатки:
- Прийшов не той товар..а ціну взяли, як за той, що замовляли( тобто більше!!!!)Будьте уважні!
- Лилия З***
Доповню відгук.
Через день мені передзвонили з магазину, вибачились і скинули на карту 100 грн. Дякую за розуміння
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Гарна картина вийшла. Якщо готові збирати багато блакитного і жовтого то ця картина для вас.
- НаталіяКОтзыв от покупателя. Продавец: DMN
Доставка швидка. Картина яскрава. Намистини квадратні!
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Рисунок очень красивый. И качество хорошее. Только вот это обычное полотно, без рамки. Вы предупреждайте людей, далеко не все читают описание и могут с него понять, что это только полотно. У вас же написаное «розір картини», а не «розмір полотна». Теперь мне еще нужно найти где купить рамку
- Достоинства:
- Качество
- Недостатки:
- Дополнительная трата денег и времени на поиск рамки
- Ірина С***
Зазвичай пишуть в характеристиках, якщо полотно натягнуте на підрамник. Я обираю без підрамника, тому що мені так зручніше виконувати роботу.
- Дарина С***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Все дуже добре. Весь комплект. Гарне пакування. Брала на подарунок. Швидка доставка.
- Достоинства:
- Повністю відповідає опису зазначеному в характеристиці.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: DMN
Оперативно зв"язались, швидко доставили, набір просто чудовий!
- Достоинства:
- Матеріалів достатньо, якість чудова
- Продавец DMN
Дякую за чудовий відгук! Приємної творчості і мирного неба нам всім!