- Екатерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Герканц
Отличный глобус! Красивый, хорошо упакован. Можно даже на подарок
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Герканц
Глобус просто супер!!!Рекомендую продавця!Швидко зв’язались і відправили !Дитина задоволена дуже!!
- Достоинства:
- Все супер!Якісно проклеїний
- Недостатки:
- Їх нема
- Надія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Герканц
Брали на подарок, очень понравился!
- Недостатки:
- Вроде нет
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: Герканц
Чудова дівчина - менеджер, врахувала всі мої побажання, швидка доставка - отримала товар на наступний день. Гарно упакований
- Достоинства:
- Все ок)
- Русул В***Отзыв от покупателя. Продавец: Герканц
Хороший глобус, яскраві фарби, великий.
- Достоинства:
- Великий, зображення чітке.
- Ельвіра Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Герканц
Дуже гарний глобус ,все чітко надруковано, яскравий та якісний , гарний чіткий шрифт !! дитина дуже рада
- Андрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Хоттабич. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Відповідає опису. Все чудово.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Хоттабич. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Я дуже задоволена,дякую!
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: KidsSmartUa. Язык: Украинский
Глобус повністю відповідає фото. Якість задовільна. Доставка швидка.
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 160. Язык: Украинский
Прийшов поломаний. Скоріш за все десь придавили
Вітаємо, дуже шкода що так сталось. Зверніться до чат боту Розетки для оформлення повернення/обміну товару
- Наталія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Хоттабич. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Гарний глобус. Відправили , якісно завернули в своє. Дякую!)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не має.
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Хоттабич. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Дуже добре що отримав...
- Достоинства:
- Добре що прийшов в ""гарно ""запакованому стані.
- Недостатки:
- Дуже довго поки відправили.
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ProKanc. Диаметр: 260
Глобус купувала на подарунок хлопчику 7 років, тепер , коли граємо в прапори, завжди шукаємо ту країну на глобусі, дивимось розташування, який розмір має країна. Покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Зручно та цікаво.
- Продавец ProKanc
Доброго дня! Шановна Оксана. Дякуємо Вам за замовлення і чудовий відгук. Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів. Всього доброго. Бережіть себе. Гарного дня!
- Богдана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 320. Язык: Украинский
Супер, дякую
Богдано, вітаємо. Щиро дякуємо за відгук ! Ми раді, що товар виправдав ваші очікування.
- Владислав Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Дякую
Владиславе,вітаємо. Дякуємо за відгук та високу оцінку!
- ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Глобус дуже гарний,яскравий,великий.26 см.саме підходящий розмір.Має гарний розмір на столі.Пакування в коробці(гарна).На подарунок супер!
Ольго, добрий день. Нам дуже приємно отримувати такі відгуки! Дякуємо замовлення та за високу оцінку.
- Лариса Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Гарний глобус,великий
- Достоинства:
- Великий,все добре видно
- Недостатки:
Лариса, добрий день! Щиро дякуємо за чудовий відгук та високу оцінку.
Гарний,великий. Доставили раніше ніж було зазначено
- Достоинства:
- Гарний,великий
Ольго, доброго дня!
Щиро дякуємо за чудовий відгук і оцінку. Дуже приємно чути, що глобус вам сподобався та відповідає вашим очікуванням.
- Валерий А***Отзыв от покупателя. Продавец: Хоттабич. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Супер всім рекомендую))
- Достоинства:
- Все
- Недостатки:
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Племінниця рада такому подарунку
Швидко доставили.- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявил
Володимир, добрий день.Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.
- Роман Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Хоттабич. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Якісно, не дорого, швидко.
- Оля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Канцтаун. Диаметр: 320. Язык: Украинский
Заказывала на русском языке, прислали на украинском. Сам глобус хороший, качественный, соответствует фото, только язык не совпадает.
- Достоинства:
- Достаточно яркий.
- Недостатки:
- Не обнаружено.
- Віталій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Хоттабич. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Все ок. Товар прийшов вчасно. Добре запакований. Без пошкоджень. Продавець після покупки поцікавився що прийшло і в я кому стані. Приємно. ))
- Достоинства:
- Швидко, вчасно, зручно.
- Недостатки:
- Не знайшов.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Глобус це глобус. Дитина вчиться, дорослі згадують.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
Тетяно, щиро дякуємо за відгук
Приємно чути, що глобус став у пригоді і дітям, і дорослим
- Галина К***Отзыв от покупателя. Продавец: CAT. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Дивно якось, написано доставка від 500.00 безкоштовно!!! Але ж ми заплатили за доставку на нову пошту
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Хороший глобус для школярів.Гарно запакований.
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Марко Поло
- Юлія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Глобус надійшов тріснутий
Вітаємо, нам дуже шкода що так сталось.
Зверніться до чат-боту Розетки для оформлення повернення або обміну
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Все супер
- Достоинства:
- Швидка відправка
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Марко Поло
- Яна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Класний глобус
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Марко Поло
- Іванна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Товар швидко відправили в гарній коробці, дуже якісний, в живу гарніший ніж на фото.
- Достоинства:
- Якісний, відповідає опису
- Недостатки:
- не має
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Марко Поло
- Алина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Большой ,красивый, удобный
- Достоинства:
- Большой
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Марко Поло
- Петр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Дуже дякую за гарний товар.
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Марко Поло
- Віталій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Дитині дуже сподобалось.
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 220. Язык: Украинский
Нормальний глобус за свої кошти. Текст добре читається як для свого розміру.
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Марко Поло
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 320. Язык: Украинский
Гарний друк. Чудовий подарунок
Дуже вдячні за вибір та відгук! Приємного користування продукцією Марко Поло
- Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 260. Язык: Украинский
Найкращий подарунок, а упаковка супер