Отзывы покупателей о Маска для чистки пор Lanbena полоски для удаления черных точек на носу пилинг лечение акне глубокое очищение кожи

Оценка пользователей 4.35/5
  • Отзывы про товар продавца kesh
  • Сусанна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kesh

Товар прийшов прострочений!!!

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SaleRoom

Не виконує свою функцію!

Недостатки:
    199
    • Продавец  SaleRoom

Написали Вам, за для уточнення причини відсутності ефекту

• Оксана Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ABC-SHOP. Количество в наборе: 1

10/10 дуже якісна маска. Із своєю задачею добре справляється

Достоинства:
    Очищення пор шкіри
    Недостатки:
    Непродумано виробником як і чим наносити маску
  • Валерия П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Селфридж

Все супер, замолвила вдруге

• Софія Є***

Хороша маска, очищає шкіру

• Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: POVABA

Замовляла вже у друге. Перший раз у листопаді 2024 року. Взяла 1 шт. на пробу. Сподобалось. Потім брала такий самий засіб тільки у іншого продавця, теж була класна маска, виконувала свою функцію . На цей раз 2 шт. замовила і скажу, що по текстурі вони різні, інші вже смужки, якісь не ширшаві (як були раніше) а слизькі якісь, вони важко клеються. Крем цей став ще рідкіший і сохне довше чим 10 хвилин. І навіть якщо і 15 хвилин з ним походити то все одно не висихає до кінця, як попередній засіб. Цей став гірший, не видаляє так чорні точки, як раніше. Видаляє на 2-ку. Щось виробники погіршили продукцію свою. Тепер засіб не виконує свою функцію. Фігня повна. Питань до самого магазину немає.

Достоинства:
    Раніше була класна маска.
    Недостатки:
    У даному продукту все змінилось. Свою функцію не виконує.
  • Альона Л***

Маска супер!!!

Достоинства:
    Прибирає чорні цятки
    • Продавец  Stunning

Дякуємо за гарний відгук. Рекомендуємо також спробувати її оновлений варіант «LANBENA 2% BHA Nose Plants Pore Strips Newly Upgraded 2.0 Relaunch – Оновлена версія 2.0», яку можете придбати в нашому магазині

Це супер-супер маска)

• Софія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning. Вес: 30 г

Дуже хороша маска, користуюсь не перший раз, задоволена.

Достоинства:
    Забирає всі цятки і навіть більше.
    • Продавец  Stunning

Дякуємо за гарний відгук. Рекомендуємо спробувати і іншу продукцію Lanbena в нашому магазині

• Яна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning. Вес: 30 г

Вже в трете замовлю тут маску, дуже подобається. Немає подразнень після чищення, добре прибирає чорні крапки, ясна річ, що всі крапки не прибере, але менш помітно буде.

• Продавец  Stunning

Дякуємо за гарний відгук. Нам приємно бути частиною Вашої краси. Також рекомендуємо звернути увагу на оновлену версію "Маска для лица от черных точек, прыщей, угрей, акне, очистка пор с алое вера LANBENA 2% BHA Nose Plants Pore Strips Newly Upgraded 2.0 Relaunch – Обновленная версия 2.0 (Scientific Gold Formula) 30 г + 60 бумажных полосок"

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Herbal Bloom

Нажаль, але це підробка цієї маски. Бо в минулому була оригінал - по перше коробочка була сріблястого кольору, з зеленою голограмою за якою можна було перейти на сайт Lanbena, ця навіть по штрих коду не сканується. По друге консистенція - вона застигала при прохолодній температурі, вона в принципі більш густа була. Третє, за яким параметром її не переплутати - запах, запах був схожий на клей ПВА, ця ж дуже сильно пахне чоловічим гелем для гоління.
    Також менша кількість смужок - їх тут ніяк не 60шт.

Спробувала двічі - ефекту ніякого, хоча минула давала дуже гарний ефект і прибирала чорні цятки.
    Нажаль, але 200грн полетіли в смітник. Дуже шкода.

Недостатки:
    Підробка
  • Марія Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning. Вес: 30 г

Не працює зовсім. Гроші на вітер.

• Продавец  Stunning

нам прикро що маска не виправдала Ваших сподівань. можливо Ви не дотримувались інструкції по використанню і не розпарили обличчя та не розігріли маску, а можливо Ваша шкіра не сумісна під дану маску і потрібно знайти маску саме під свій тип шкіри. Адже ця маска себе дуже гарно зарекомендувала зарекомендувала, підтвердженням цьомує безліч відгуків.

Отзыв от покупателя. Продавец: Melanium

При отриманні замовлення помилково подумала, що не дали полоски, на пошті коробочку з маскою не розпечатувала, бо це на подарунок. Зв'язатися по телефону , щоб запитати, не вдалось. Написала відгук, продавець відразу відреагував і все пояснив) .
    P.s полоски всередині!!!)))
    Тепер мені прикро за це непорозуміння. Дякую дівчатам, які все розяснили

• Продавец  Melanium

Дякуємо, за розуміння та відгук

Отзыв от покупателя. Продавец: Melanium

Замовила маску, в комплекті повинні були бути стрічки. Стрічок не має, телефон вказаний на сайті не дійсний

• Продавец  Melanium

Звяжіться з нами через вайбер або повідомлення на Рлзетці, будь ласка. Наша маска містить смужки у комплекті, можливо, ви їх не помітили у коробці або замовляли не у нас. Очікуємо на Ваше повідомлення

• Маряна

Так, смужки знаходяться всередині. Дякую! Вибачте за непорозуміння!

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Селфридж

Нормальний)

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Вес: 30 г

Швидко надіслали. Гарна маска,працює. Буду купляти ще.

• Євгенія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Товар відповідає опису. Дієвий засіб.
    Продавець хороший- товар відправив швидко. Ціна

• Юліанна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Очень понравилась маска, отлично очищает кожу. Большое спасибо продавцу!

Достоинства:
    Соответствует описанию
  • Валерия Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Вес: 30 г

Справді дієва маска. Мені дуже сподобалась. Відповідь продавця і доставка дуже швидка. Дякую!

• Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Вес: 30 г

Маска супер, навіть перевершила мої очікування, все просто і легко, результатом дуже задоволена

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Вес: 30 г

Маска дуже крута !! Не очікувала такого результату !

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Вес: 30 г

Чудова маска, гарно очищує і вистачає надовго.

• Татьяна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Дуже класна маска та швидка відправка!

Достоинства:
    Бистро сохне, не залишає почервонінь та після використання чисте обличчя без чорних цяток!
  • Катерина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Вес: 30 г

Задоволена на 100%. Працює відмінно. Ціна - гарна. Якість - супер, Продавець через який купувала товар - без нарікань, всім раджу, дякую

Достоинства:
    Дійсно працює!
  • Олег Н***

Работает, мне нравится)

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Маска дуже дієва, особливо якщо розпалити обличчя перед використанням.

Достоинства:
    Працює)
    Недостатки:
    Поки немає
  • Євгенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning. Вес: 30 г

Маска гарно очищає, краще, ніж смужки. Із недоліків те, що треба її розігрівати. Вона стає дуже рідкою і важкувато клеїти папір, він може порватися.Може треба натренеруватися, я вперше робила цю маску.

Достоинства:
    Гарно видаляє чорні точки
    Недостатки:
    Важкувато користуватися, треба натренеруватися і чекати 15 хв, щоб вона розігрілась
    • Продавец  Stunning

Дякуємо за гарний відгук. Рекомендуємо коли клеїте папір - притискати серветкою, і папірці брати сухими руками, тоді проблем з папером не повинно бути.

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Melanium

Дійсно працює, повністю шкіру не очистить, але сальні нитки витягує. Шкіру попередньо не розпарювала.

Дякуємо, за відгук.
      Рекомендується розпарювати шкіру для кращого результату.

• Тетяна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Вес: 30 г

Ця маска просто бомба , вона дуже гарно видаляє чорні цятки , рекомендую, доступна ціна

• Елена Б***

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning. Вес: 30 г

Працює трохи. Має текстуру пва. Треба ретельно розпарити обличчя, але мені не вдається до того стану, щоб це спрацювало бездоганно.
    До носа папір приклеївся так, що боялася, що відірву тільки з ним)

Недостатки:
    Працює трішки
    • Продавец  Stunning

Доброго часу доби. дякуємо за відгук. Потрібно не лише обличчя розпарити. але також розігріти саму маску до рідкого стану і потім наносити на обличчя. Можливо ви цього не зробили тому і не отримали бажаний результат. Також зверніть увагу на те, що ця маска призначена не для того що за один раз повністю прибрати всі точки. В залежності від типу шкіри та забруднення рекомендується починати від використання двічі-тричі на тиждень, а потім лише для підтримки гарного стану.

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Stunning. Вес: 30 г

Маска працює відмінно. Дійсно видаляє чорні крапки. Рекомендую.

Достоинства:
    Відмінно видаляє чорні крапки.
    • Продавец  Stunning

Дякуємо за гарний відгук. Це мотивує нас бути найкращими з найкращими пропозиціями

• Мария С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Вес: 30 г

Неочікувано , але маска дієва, на моїй шкірі не з першого разу все витягує доводиться повозитись та декілька разів наносити але результат дійсно видимий
    Головне заздалегідь розморозити та порозліпляти ті папірці

• Пунько Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Вес: 30 г

Мне понравилось. Не ожидала такого сильного эффекта.

• Калашник М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: B&H Store. Вес: 30 г

Так, ну что. Работает. Действительно очищает, прикольно вытаскивает угри, прям как в рекламах. Единственно- нужно заморочиться немного с подготовкой. Есть инструкция в коробочке. Как делаю я. Крем храню в морозилке. Когда нужно- достаю и кидаю в кипяток- попутно подливая горячую воду. Честно- не жду пока она растает полностью, главное чтоб хватило пальцем залезть) Ну и наносишь и сверху полоску. Вуаля.

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Чутка нужно поеапрягаться
  • Олег С***

Понравилась !

Достоинства:
    Эффективная
    • Продавец  Stunning

Дякуємо за гарний відгук. Будемо і надалі пропонувати лише якісну та перевірену продукцію.

• Віолетта Є***

Люблю цю маску
    2 місяці тому була у косметолога, за цей час , звісно , пори вже були забиті. Не скажу, що після 1 використання все чисто, але ` вдалося видалити цією маскою. За кілька днів повторне використання не завадить, а далі лише підтримуюче нанесення раз на 10 днів. Принаймні мені вистачає нанесення саме таким курсом

Достоинства:
    Дія, ціна, легкість нанесення, немає подразненні шкіри після застосування
    Недостатки:
    100% результат не після 1 використання
    • Продавец  Stunning

Дякуємо за гарний відгук. Якщо його використовувати щодня, то щодня буде результат 100%*). А так, чим довше накопичувались проблеми, тим трішки більше часу потрібно на їх усунення)