Топ вибір інфлюенсерів

Отзывы покупателей о Палатка-Вигвам WIGWAMHOME Звери и стрелы 110х110х180см светло-серая

Оставьте свой отзыв об этом товаре
  • Олександр Михайленко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids

Все чудово, дитина у захваті

• Ирина Билибина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids

Якість суперова, тканина приємна, класні картинки. Всім вігвам дуже сподобався. Лише зауваження, що на фото заявлено на верхівці різнокольорове пір'я, а по факту прийшли сірі прапорці, які меньш привабливі для мене((

Достоинства:
    Якість, стиль
    Недостатки:
    Прийшла інша верхівка
  • Альбина Матистова
    Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids

Дуже задоволені! Все прийшло швидко , принт як на фото!

Достоинства:
    Дуже приємна тканина на дотик, ковдра мʼяка , набивана, навідміну від інших постачальників. Палки розбірні, що економлять місце в розібраному вигляді , легко транспортувати при необхідності.
  • Катя
    Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids

Після замовлення дуже швидко перетелефонували. Уточнили все, відшили окремо подушку за моїми побажанями (подушка-іграшка вийшла неймовірно гарною!), додали велику корзину для іграшок (за додаткову плату). Замовлення відправили вчасно хоча терміни були екстримальними)
    Якість самого вігваму чудова, дитина в захваті. Коштує кожної копієчки

• Альвина Саблина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids

Купила на подарунок племінниці. Передаю дослівно враження: "Це епічно та феєрично" та багато разів "ВАУ"
    Дякую за такий класний вігвам!
    Магазин відпрацював на всі

• Кузьо Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids

Вінвам просто супер! Купляли на день народження і дитині все сподобалось

Достоинства:
    Якісна тканина, легко складається, досить великий
  • Валентина Сорокина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids

Покупали на подарок. Вигвам красивый,расцветка подходит и для мальчика,и для девочки.С нами связались сразу,подобрали выгодную доставку.При сборке не возникло трудностей,ребенок очень счастлив,родители довольны.Рекомендуем)

Достоинства:
    Красивый,яркий,качественный
    Недостатки:
    Незамечено
    • Продавец  Realty for kids

Супер! Раді, що вам усе сподобалось, нехай приносить радість малечі!

• Максим Міщенко
    Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids

В цілому все дуже добре і якісно зроблено, дочка просто в захваті

Достоинства:
    Приємна тканина,м'яке, товсте дно, якісні шви,просторий, гарна подушечка та місяць
    Недостатки:
    Дерев'яні опори трішки шершаві, обережно при складанні, щоб не загнати маленьку скалку в руки
    • Продавец  Realty for kids

Дякуємо за відгук, нехай вігвам приносить радість! Стосовно деревʼяних опор - так, вони ідеально круглі та зашліфовані, але тут є маленька хитрість: ми спеціально просимо робити палиці трішечки шершавими - це допомагає тканині ще краще триматись на палицях (ніж якби вони були слизькими). Нагадаємо, 90% палиці знаходиться в тканині, тому у наших виробах безпечність понад усе

• Оксана Карпишин
    Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids

Красивий і якісно зроблений товар. Вігвам досить великий (опори 180 см), матеріал приємний. Дитині сподобалося, особливо подушка і місяць.

Достоинства:
    Красивий дизайн, легко складається
    Недостатки:
    Великі дерев'яні опори не дуже зручні при транспортуванні, але це не так вже і важливо
    • Продавец  Realty for kids

Дякуємо за відгук! Раді що вам усе сподобалось, нехай приносить радість!
      Стосовно каркасу - так, довжина палиць 200см, але це того варте: це цільне , відшліфоване дерево ( не клеєне, не зібране з частин) тому з легкістю прослужить малюку усе дитинство. А по транспортуванню - достатньо вказати вантажне відділення Нової пошти, або ж замовити адресну доставку. І поміщаються палиці з легкістю в салон будь-якого авто ( крім "Smart")

• Ірина Яхно
    Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids

Выглядит эстетично, качественно и самое главное дети довольны.

Достоинства:
    Красивая, качественно пошита
    Недостатки:
    Небольшой запах, думаю скоро выветрется
    • Продавец  Realty for kids

Ірина, дякуємо! Нехай приносить радість малечі Іноді зустрічається ледь помітний запах тканини - це властивість будь якої фабричної (навіть натуральної, сертифікованої ЄС, як у нас) тканини. Головне - що він безпечний та дуже швидко вивітрюється