Отзывы покупателей о Палатка-Вигвам WIGWAMHOME Динозавры 110х110х180см светло-серая
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids
Отримала замовлення дуже вчасно, за що дуже вдячна менеджеру, з яким спілкувалася( нажаль не уточнила ім'я).
Зібрали вігвам, гарний ( все як на фото), збірка не складна.Діти в захваті . І дорослі також Дякую.- Продавец Realty for kids
Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Дуже приємно, що вігвам сподобався і відповідає очікуванням. Раді, що збірка була легкою, а враження від покупки принесли радість і дітям, і дорослим Обов’язково передамо подяку менеджеру! Окремо вдячні вам за чудові фото!
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids
Добре зроблено. Купували на подарунок. Дитині сподобалося.
- Продавец Realty for kids
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що подарунок сподобався дитині, а якість виробу залишила приємне враження. Нехай дарує ще більше радості!
- Соня П***Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids
Залишились дуже задоволені замовленням, вігвам відмінної якості, дуже швидко пройшло оформлення та відправка замовлення.
Дуже вдячна за зворотній зв'язокпродавці чуйні та з особливим підходом до кожного покупця, дякую Ви- Продавец Realty for kids
Щиро дякуємо за такі теплі слова! Нам дуже приємно, що ви залишились задоволені якістю вігваму та швидкістю обслуговування. Для нас важливо, щоб кожен клієнт відчував особливу увагу і турботу. Завжди раді допомогти вам!
- Ірена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids
Класний вігвам, брала дитині, то задоволений
- Достоинства:
- Швидка доставка, матеріал приємний на дотик
- Недостатки:
- Не вистачає силіконових підкладок під палки щоб не скользило по паркету
- Продавец Realty for kids
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вігвам сподобався дитині і ви оцінили швидку доставку та якість матеріалів. Ваше зауваження щодо силіконових підкладок дуже цінне — обов’язково розглянемо можливість покращення в майбутніх моделях. Дякуємо, що поділилися!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Realty for kids
Гарний, як на фото. Син у захваті.
- Достоинства:
- легко та швидко складати
- Недостатки:
- Продавец Realty for kids
Дякуємо, нехай приносить радість!