Отзывы покупателей о Книга-картонка «Большой виммельбух Мир вокруг тебя» (10-544694)

Оценка пользователей 4.79/5
  • Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Издательство: Кристалл Бук. Переплет: Твердый. Год издания: 2017. Язык: Украинский

Дякуємо!!!

• Олена М***

Рекомендую

Достоинства:
    Книги чудові!
  • Катерина

Цікавий віммельбух, дитині подобається

• Мосягина Д***

Саме в цій книжці нам попались сторінки які не чітко надруковані, наче двоять, це єдиний мінус

Достоинства:
    Велика книга
    Недостатки:
    Не чіткі сторінки
  • Марина К***

Цікава книжка для дитини 4 років

• Марія

Хороша книга, цікава для дитини

• Александр С***

Дуже гарна книжка!!! Дитина обожнює!!!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС. Переплет: Твердый. Язык: Украинский

Це наш другий віммельбух після звірів. Ці книжки мені здається обов'язково мати у перших роках життя дитини. Розвиває увагу , уяву і мовлення

Достоинства:
    Розвиває увагу, уяву і мовлення
  • Татьяна С***

Відмінна якість. Цупкі сторінки. Одна з улюблених книг. Купувала, коли сину було 1,6. Зараз 2,2 і так само цікаво.

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЕММІПЕСС. Переплет: Твердый. Язык: Украинский

Книжечку вислав продавець дуже швидко, мої двійняткам дуже подобається ця серія книжечок . Рекомендую продавця ❤️

• Яремчук Д***

Малюку дуже сподобалась, концентрує увагу, може розповідати свої сюжетні лінії, рекомендую

Достоинства:
    Тверді міцні сторінки, яскравий друк
  • Гончар І***

Цікава книга для найменших

• Елена А***

Книги Виммельбух очень хороши для возраста 2-3 года . Обучаем внуков познавать окружающий мир . Качество прекрасное .

• Злата С***

Гарна книга. Картон, кольори , якість друку-на високому рівні. Дитині 10 місяців, із задоволенням розглядає малюнки.

Достоинства:
    Товстий картон
    Недостатки:
    Ціна, мало розворотів
  • Татьяна Б***

Отримала книгу
    Перша та друга сторінка однакові
    Ілюстрація - зима відсутня взагалі

• Інна

Може так має бути? Звеніться до виробника

• Іван Г***

Чудова книга. Картон міцний, картинки намальовані детально. Півторарічній донечці дуже подобається розглядати.

• Диана Г***

Хорошая книга, толстый картон, большие страницы и картинки четкие, яркие,.
    ребёнку в полтора года интересно рассматривать, показывает пальчиком, а ты рассказывай что да как, тем более сюжеты картинок житейские
    искать картинки с полей в общей картине тоже получается

Достоинства:
    Качество, размер, цвета, сюжетность
    Недостатки:
    Не нашла
  • Олена К***

Велика картонна книга, з гарними малюнками на різні теми, на подарунок те що треба.

• Анастасия Д***

Отличная книга !
    Ребенок очень часто играет и рассматривает рисунки .

Достоинства:
    Удобная для листания
  • Яна З***

Книжечка дуже сподобалася ,велика ,тверді сторінки,гарні ілюстрації ,щей встигли взяти по знижці , задоволенні всі

• Быкова Ю***

Шикарная книжка - очень понравилась детям. Твердый переплет, большой формат, яркая и интересная. Всем советую!

Достоинства:
    Твердая обложка, яркая!
    Недостатки:
    нету
  • Виктория М***

Книга большая,красочная и интересная.
    Нам 1.5 заходит отлично

Достоинства:
    Яркие цвета
    Недостатки:
    Нету
  • Елена

Очень любим эту серию книг. Формат удобный и страницы из картона будут служить долго.

Достоинства:
    Качество
  • Дмитро Ч***

Книги супер.. Замовила 5 шт. Дитині цікаво. Зараз нам майже 3 роки і ми їх все ще розглядаєм

• Анна Г***

Отличная книга!! Картинки яркие, красочные. Достаточно плотный картон. Ребенку нравится)))

• Юлия С***

Дуже класна книга . Це любов з першої сторінки. Яскрава ,цікава! Малюку 1,7 - залип на пів години. Придбали три різних,всі просто супер.

• Тетяна

дуже крута книга. картонні сторінки. цікаво і 1,5 річному і 4 річці)) рекомендую

Достоинства:
    яскрава. картонні сторінки
  • Оксана С***

Дуже класна книжка! Малюку півтора рочки - щодня розглядає із задоволенням малюнки. Хвилювалась, що завеликий формат, але навпаки дуже зручно. Картинок багато і не густо розташовані. Дитині зручно шукати. В маленьких віммльбухах губиться.

Достоинства:
    Якісний картон. Хороші яскраві малюнки. Зручний великий формат
  • Ірина М***

Сподобалась!

Достоинства:
    Цікава, яскрава і цупка!
  • Тетяна Д***

Яскрава книжка!

Достоинства:
    Якісний картон
  • Іванна С***

Цікавий віммельбух. Дитина любить роздивлятися. Дитині 1.5 рочків.

Достоинства:
    Картонні сторінки
    Недостатки:
    Все таки, малий зміг її роздерти по шву, коли сів на неї(
  • Максим О***

Наш сын оченьлюбит рассматривать и озвучивать, суперская серия книг

Достоинства:
    На высоте
  • Сергей М***
  • Воронина Н***

Это наш первый виммельбух.
    Даже не ожидала, что будет настолько интересно, увлекательно и познавательно для ребенка.
    Яркие картинки, можно придумывать разные ситуации и истории, диалоги.

Достоинства:
    Интересно, качество картона очень хорошее
  • Анастасія Ч***

Книжка супер) дитині подобається. Брала разом з подружками, тепер маєм велику колекцію і при потребі обмінюємось. Дитині 1.5 року

Достоинства:
    Розвиває увагу, мислення
  • Сівчук Т***

Якісний картон, яскраві малюнки