Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Набор игра Английский алфавит с магнитными деревянными буквами и цифрами Lewo

• Валерий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Перший тиждень 6 річна донька була дуже зацікавлена і складала слова на швидкість, змагаючись з іншими. Потім втратила цікавість. Сподіваюсь ще повернемось до цього.
    Я б рекомендував ще додати до набору якусь Інструкцію з варіантами ігор, і посилання на сайт в інтернеті звідки можливо було б скачати і роздрукувати нові слова і математичні задачки)

Достоинства:
    якість
  • Ганна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Швидка доставка, відмінна якість, класний набір, взяли дитині на майбутнє, але і зараз (1,7р) їй цікаво перебирати та складати букви/цифри, особливо завдяки тому що магнітиться

• Юлия Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Діти були у захваті, дуже дякую

• Олеся Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Отличный товар и качество. Рекомендую.

• Алена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Мені дуже сподобався цей набір, і картки і літери, і ще все це на магнітах, мені як педагогу з англійської мови, дуже гарний навчальний матеріал)
    Доставка, один день, все оперативно) дякую

Достоинства:
    Ця металева коробочка+, тому що зазвичай картонна або порветься, або намокне....а тут точно на тривалий термін, це радує)
  • Юлия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Гарний розвиваючий набір. Багато карточок з різними словами. Пізнавально навіть для дорослих. Зручно брати з собою в дорогу. Є чим зайняти дитину на якийсь час.

Достоинства:
    Пізнавально
    Недостатки:
    Не виявила
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Качество отличное! Всё супер!

• Марія Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Відповідає опису і фото на сайті.

• Вікторія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Дуже якісний, цікавий і розвиваючий набір, на подарунок дитині чудовий варіант. Швидка доставка, і якісне упакування✅

Достоинства:
    Чудова упаковка, якісні карточки
  • Юрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Досить якісно виготовлено та зручно у використанні так як є металічна коробка.

Достоинства:
    Намагнічені літери
  • Ігор Б***

Граємо і навчаємось.

• Аліна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Гра дуже якісна, яскрава та цікава!

• Оксана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Хороший набор для ребенка.
    Спасибо!

Достоинства:
    Металлическая коробочка, удобно
  • Ирина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Обслуживание великолепно. Делала заказ поздно вечером, утром уже со мной связались, предложили варианты доставки, была акция через почтомат НП, о которой я и не знала. Через день я забрала посылку.
    Всё соответствует описанию. Понравилось, что цифры и буквы маленькие в двойном экземпляре. Магнитики слабоватые, но сильнее малышу и не надо. Они не деревянные, как писали в комментариях, скорее переплетный картон. Яркая чёткая печать. Хорошее качество. Классно, что цифры и значки есть, кроме алфавита, можно и азы математики познавать)))
    В общем мы с малым (5лет) довольны))

Достоинства:
    Отличная развивающая игра
  • Марія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Рекомендую! Букви виконані якісно, з дерева на магніті. Картки з англійськими словами двохсторонні, яскраві. Коробка з металу. Все відповідає зображенням з опису. Англійський алфавіт - корисний подарунок для діток.

• Вадим Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Англійський алфавіт купував для сина, гра цікава. Йому подобається складати слова. Англійські букви з деревини на магнітах, можна прикріпити до металевої коробки, що в комплекті і навіть до холодильника – перевірено ). В наборі багато карток “зображення-слово” – дуже класний спосіб вивчати англійські слова. Крім букв є цифри - можна вчитись додавати/віднімати. Зручна металева коробка, завжди все буде на місці.

Достоинства:
    Цікава та корисна гра
  • Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Товар доставлен вовремя, все быстро и качественно. Продавца рекомендую.

• Ковалёв М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Playko

Игра понравилась, все выполнено качественно, доставка оперативная, спасибо