Отзывы покупателей о Зарядне мережеве HOCO C70A (QC3.0) (1USB/3A) Чорний
- Роман Я***Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Black
Дуже зручне для тих кому важливо саме боковий вихід. Реально підтримується швидка зарядка (видає заявлені 18Вт, перевірено спеціальним тестером). Не нагрівається, не свистить. Якісна річ.
- Достоинства:
- Компактне, боковий вихід
- Вячеслав З***Отзыв от покупателя. Продавец: X-mart. Цвет: Black
Замовляв відразу 2 шт. Один з них пропрацював на один день більше гарантійного терміну - пʼятнадцять днів. Враховуючи, що замовляв 11.08.2024, а отримав 13.08.2024 - навіть ще менше
- Достоинства:
- Компактний, бокове підʼєднання
- Недостатки:
- Проробив недовго
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black
Пристрій чудовий, приємна ціна, але у мене в комплекті не було кабеля, про який писали у відгуках. Судячи з упаковки, він дійсно мав би бути там. Шкода, я на нього розраховував.
- Достоинства:
- Приємний дизайн, добре заряджає, ціна
- Недостатки:
- Здається, що комплект не повний
- Продавец TutTehno
Дякуємо за відгук. Раді, що Вам сподобалось)
- Роман Я***
Фіолетова коробка - без кабеля, зелена - з кабелем. Різна комплектація, різна ціна.
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Выходной разъем: USB-A. Цвет: Black
Заказывал сразу два штуки.Сегодня получил свой заказ и уже протестировал.Покупкой остался доволен,отличная ценовая политика этого зарядного устройства,функция быстрой зарядки работает и с ним вместе идёт неплохой кабель Type-C и внешне смотрится зачётно,вообщем рекомендую к покупке этот товар.Продавцу большое спасибо за сервис и за отличный товар.
- Достоинства:
- Внешний вид,цена и качество адаптера функция быстрой зарядки и неплохой кабель Type-C в комплекте,вообщем отличная зарядка.
- Недостатки:
- Нет и я думаю не будет.
- Продавец TutTehno
Доброго дня! Дякуємо за відгук!
- максим ф***Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Все працює, швидка зарядка працює
- Продавец 5FOX
Дякуємо Вам за відгук!
- Сергій І***Отзыв от покупателя. Продавец: 5FOX. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Про продавця. Ніяких зауважень немає, лише позитивні враження. Продавець працює швидко та якісно. Дуже зручно, що замовлення отримати можливо з точок видачі "Rozetka".
Про пристрій. Якісна та функціональна зарядка. Якісна та стабільна QC3.0 та QC2.0. Не помітив нагрівання при роботі, якісний пластик, зручне бокове розташування USB порту.- Достоинства:
- Якість та функціонал.
- Недостатки:
- Єдиний недолік то ціна.
- Продавец 5FOX
Дякуємо Вам за відгук!