- Едуард Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Непогані рукавиці, особливо, враховуючи ціну.
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якість чудова, на невеличкі морози підійде. Ціна дуже демократична
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все чудово за свою вартість
- Макс К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Жах. Зовсім не відповідає опису. Замовляв на фронт, думав і хлопцям брати.. але ні. Якість дуже погана.
- Продавец StarLight
Доброго Вам вечора, Максиме! Хотіли би Вас повідомити, що товар №327128212 повністю відповідає опису, заявленим характеристикам, фотоконтенту та ціні. В будь-якому випадку ми дякуємо Вам за зворотній зв'язок та будемо раді бачити Вас в подальшому!
- Ludmila S***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Одягти їх майже неможливо.
Сподівалася, що хоча б було можливо отримати самовивозом з пункту Розетка, але такий опції не було і даремно- Недостатки:
- Чомусь був розмір L
- Продавец StarLight
Дякуємо Вам за зворотній зв'зок, Людмило!
- Надежда Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Рабочие и всё,зачем обманывать.
- Продавец StarLight
Доброго Вам вечора, Надія! Товар повністю відповідає заявленим характеристикам та опису. В будь-якому випадку ми дякуємо Вам за зворотній зв'язок, гарного Вам вечора!
- Ковальчук О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чудові
- Продавец StarLight
Олександр, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Очень не дорогие. Действительно двойной слой. Зимой проверю насколько они теплы.
- Достоинства:
- Простые, действительно 2 слоя
- Недостатки:
- Нет, пока что.
- Продавец StarLight
- Луценко М***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Бережуть тепло кілька годин. Мокнуть легко через матеріал. Можно в них працювати, та бажано мати другу пару на зміну.
- Продавец StarLight
Михайло, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Це просто як Xiaomi - топ за свої гроші.
- Достоинства:
- Теплі, зручні, дешеві.
- Недостатки:
- Не виявлені.
- Продавец StarLight
- Инна Е***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Швидка доставка, гарно упаковані. Але вперше при отриманні товару в мене спитали паспорт. З іншими заказами такого не було. Що в цьому товарі такого особливого, не зрозуміла.
- Достоинства:
- Теплі, розмір співпадає
- Продавец StarLight
Інна, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!!!
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Декілька разів замовляв, все опрацювали і доставили швидко. Нарікань немає
- Продавец StarLight
Сергій, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар та швидку доставку! Слава Україні
- Лилия П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Проблема решена
Проплатила за дві пари, прислали одну! Жах!
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня, Лілія! Очікуйте, зараз з Вами заяжеться наш сервісний менеджер та оперативно вірішить цю ситуацію!
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хорошие перчатки, брала мужу, покупала размер наугад, сели отлично. Легенький и темплые, до - 5 точно выдержат. Цена соответствует качесту, благодарю за быструю отправку
- Продавец StarLight
Наталія, ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Шерпотреб
- Достоинства:
- Шерпотреб
- Недостатки:
- Шерпотреб
- Ілля Л***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Відчуття таке що я так і не зміг вгадати з розміром, але рукавиці ну дуууже добрі. В'язка добра, дірок немає.
- Достоинства:
- Дуже теплі, дали наліпки в подарунок
- Продавец StarLight
Дякуємо за вибір нашого магазину! Завжди раді предоставити якісний товар та швидку доставку! Слава Україні!
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
По ошибке выслали не те рукавички. Оператор перезвонил, уточнил номер отделения новой почты и прислали за счёт продавца те, которые на картинке. В конечном итоге мы получили по четыре пары и тех и других. Спасибо большое оператору. Магазин рекомендую.
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Замовила рукавички, проте прийшли зовсім не ті, що на фото. Написала продавцю, виявилось, що стались якісь проблеми на складі, мені надіслали нормальні. Тому якщо маєте якісь проблеми - пишіть продавцю, вирішать питання. Дякую.
- Продавец StarLight
Товар був замінений на потрібний
- Олексій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Проблема решена
Отримав пожмаканий шлак без етикетки в сміттевому кульочку.
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Нічого спільного з перчатками на фото
- Продавец StarLight
Дякуємо за надану інформацію! Заміна товара була проведена успішно!
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Проблема решена
Нічого спільного з тим, що на фото
Без етикетки, маленькі, пошмякані, мають неприємний запах, ніякого другого шару тут немає. Робочі рукавички з товстої коврової нитки. Такі ж білого кольору можна купити за 17 грн. Не потрібно обманювати покупців. - Руслан С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купив 3 штучки. Всі три приїхали без тих етикеток, що є на фото. Маленькі і короткі - на мою руку, 9 см ширина долоні, налізають важко і по довжині майже не прикривають зап'ясток. Не розумію, чого їх називають зимові. У мене на роботі слюсарам для роботи в приміщенні видають пачками такі ж по товщині, лише білі ( також двошарові і йдуть як розхідники на пару раз). Не сподобались.
- Руслан С***
Подивився на них ще раз і зрозумів, що і 1 зірочку нема за що поставити. Бо нема ніякого "утеплення" як в описі до товару - а це вже обман. Коротенькі пальці також (хоч і мої не довгі). Вживу б такі не купив.
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Усе в перевагах
- Достоинства:
- За таку ціну, просто чудові рукавиці, і для наших воїнів просто чудовий варіант
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хорошие рукавицы за такие деньги.
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Перчатки идут больше на мужскую руку, но качество хорошее и очень плотные, не разлезутся, продавец отправил быстро.
- Достоинства:
- Цена приемлемая, качество хорошее
- Олександр Ш***
Так вказано : для чоловіків. Помилки немає.
- Гальчевская С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
очень удобные в тех случаях, когда кожаные жалко ))))) Большое спасибо за своевременную доставку!
- Достоинства:
- теплые, демократичная цена
- Продавец StarLight
С Наступающими праздниками! Приходите к нам за покупочками!
- Глушнёв А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Перчатки действительно теплые, два слоя материала по всей длине. Брал для работ на участке, в обычных перчатках руки мерзли в этих такой проблемы нет, даже жарко. Покупкой доволен. Для работы отличные вариант, для каждодневной носки, как по мне, немного грубоваты.
- Достоинства:
- Теплые, товар польностью соответсвует ожиданиям
- Недостатки:
- За такую цену нет.
- Продавец StarLight
Пользуйтесь с удовольствием! С наступающими праздниками!
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Перчатки хорошего качества, плотные резинки
- Продавец StarLight
Пользуйтесь с удовольствием! Спасибо за Ваш отзыв.
- Владимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Теплые перчатки, как раз на нынешнюю погоду
- Продавец StarLight
Спасибо за отзыв, Владимир!
- Роман С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Хорошие перчатки, крепкие резинки
Теплые- Недостатки:
- Продавец StarLight
Ждем Ваших новых обращений, Роман!
- Виталий К***Продавец: StarLight
Проблема решена
Сегодня заказал 22 пары, по 45 грн в акции. Связался продавец сказал что нету уже, в итоге через пару часов эти же перчатки уже по 90 грн и старая цена 167.
Закончится война мы встретимся уважаемый- Достоинства:
- Наверное неплохое качество ре.ятам бы на постах в это время помогло
- Недостатки:
- Продавец Мародёр наживаеться
- Продавец StarLight
Добрый вечер! К сожалению у нас нету доступа к данному товару, отправка не возможна, приносим извинения за неудобства! Товар отключён.