Отзывы покупателей о Детские ласты для плаванья VelaSport Squad (24/29) регулируемые для дайвинга, снорклинга, бассейна, подводной охоты Длина 35см. с Открытой пяткой Розовые

Оценка пользователей 4.67/5
  • Гулак І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VelaSP. Цвет: Розовый. Размер: 30/35

В перший же день відвалилась деталь на глибині. Дитина дуже злякалася. Ми з чоловіком пірнали, але на жаль нічого не знайшли. Чи може продавець нам вислати додаткову? Можливо є інший вихід, ми поки нічого не придумали.

• Продавец  VelaSP

Доброго дня! Перевіримо, можливо вдастся вам допомогти. Зверніть увагу, що ви відрегулювали ласти лише з однієї сторони. Кріплення потрібно затягувати з обидвох сторін рівномірно. Тому у вас навантаження було на одну сторону.

• Валерій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VelaSP. Цвет: Салатовый. Размер: 24/29

Класні, але на 25 розмір занадто великі та важкенько. Думаю, що підходять краще на більші розміри, ніж 25. Сину 4 роки.

• Продавец  VelaSP

Дякуємо за ваш відгук! Так, загалом вони досить універсальні по розміру і також залежить індивідуально. Звертайтесь, завжди раді допомогти!)

• Василь Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VelaSP. Цвет: Розовый. Размер: 30/35

Красивые красочные ласты, у ребенка 32 размер, затянули, подходят хорошо) приятная цена и качество

• Продавец  VelaSP

Дякуємо за ваш відгук! Звертайтесь, завжди раді допомогти!)

• Толик Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VelaSP. Цвет: Салатовый. Размер: 24/29

Красивые и практичные ласты. Ребенок очень любит плавать, ласты удобные, регулируются. Судя по всему хватит еще на несколько сезонов.

• Продавец  VelaSP

Спасибо за ваш отзыв! Обращайтесь, всегда рады помочь!)