Отзывы покупателей о Настенная коробка для роутера Wi-Fi Полка 40*20,5*10 см Белая Котики

• Вікторія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Дуже задоволена поличкою! Виглядає точно як на фото, котики неймовірно милі. Тепер роутер не псує інтер'єр, а став частиною декору. Окреме дякую продавцю за приємний подарунок — це було дуже неочікувано та приємно! Рекомендую до покупки.

Достоинства:
    Зібрана якісно. Швидка доставка
  • Олександр О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Красиво і якісно зроблена поличка українського виробництва. На момент замовлення саме такої полички не було у наявності і продавець виготовив потрібний дизайн за 2 дні. Поличка на пошті ще пахла свіжою фарбою :)

Щодо кріплень, на моїх стінах зі сторою штукатуркою вони трималися не дуже впевнено. Можливо слід роглянути варіант вибору кріплень під дюбеля. У моєму випадку зробив власні кріплення з якихось залізок з запасів.

Виробнику слід розглянути можливість розширення модельного ряду більшого розміру - шрини до 50 см. З урахуванням того що виникає потреба розмістити великикй роутер, GPON та ДБЖ.

Мені ледь вдалося розмістити немаленькй роутер Asus RT-AX57, GPON та ДБЖ на 10000 mAh. ДБЖ більшого розміру чи більший роутер не влізли би.

Достоинства:
    красиво і якісно
    Недостатки:
    штатні кріплення підходять не для всіх стін
    • Продавец  Чудова Річ

Добрий день Олександр,дукую за розгорнутий відгук,дане кріплення в 95% випадків на стіні тримається міцно,але якщо потрібно їх поставити на дюбель без проблем(шкода що ви зразу не відписали я б дав декілька порад),на 50 см полички теж в наявності,просто обмежені по візерункам,але виготовити будь-який інший розмір можливо в короткий термін.Радий що у вас все получилось,будуть питання пишіть,дякую!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Швидко відправили, поклали подарунок в комплект, товар сподобався, виглядає стильно і красиво, дуже подобається))

Достоинства:
    Відповідає заявленому
  • Покупець

раджу всім

Достоинства:
    красива, охайна, повністю відповідає заявленим параметрам
  • Аркадій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Те, що було потрібно. В коробці - роутер, оптичний термінал, дбж для них, бездротовий дзвінок.
    Якість відмінна, по спілкуванню з продавцем - жодних питань.

• Ірина Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Чудова Річ

Вигляд точно як на фото. Дуже швидко виконали замовлення. Рекомендую.

Достоинства:
    Дуже швидко виконали замовлення.
    Недостатки:
    не має